Jump to content

E timpul sa montezi anvelopele de iarna


anveloshop1

Recommended Posts

Sezonul rece si-a intrat in drepturi, temperaturile scazand simtitor iar precipitatiile sub forma de zapada incepand sa devina abundente in multe zone din tara. Este important sa montati anvelopele de iarna, chiar daca zapada nu si-a facut aparatia peste tot in tara. Expertii recomanda ca sub temperatura de 7 grade celsius sa aveti montate pneuri de iarna, acestea oferind o aderenta si o siguranta sporita in comparatie cu pneurile de vara. Sub pragul termic de 7 grade celsius, cauciucurile de vara isi pierd din performanta, cauciucul folosit in compozitia lor intarindu-se si pierzandu-si din proprietati. 

Daca sunteti pusi in situatia de a cumpara noi pneuri, cea mai rapida si ieftina situatie este achizitia de anvelope online. Nu necesita timp alocat pentru a va deplasa la un magazin fizic, puteti sa analizati de oriunde gama de anvelope ieftine puse la vanzare. Livrarea este prin curierat rapid direct la adresa dvs. Garantia este valabila timp de 2 ani, prin urmare nu trebuie sa va faceti griji cu privire la acest aspect. 

Online este mai simplu si mai sigur. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.