Jump to content

Case cuprinse de flăcări

Recommended Posts

Posted

Case cuprinse de flăcări

Patru case situate în centrul municipiului Galaţi au fost cuprinse de flăcări, marţi la prânz, fără a fi înregistrate victime, intervenţia pompierilor fiind dificilă din cauză că într-una din locuinţe se aflau patru butelii de aragaz care puteau exploda oricând. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă, două persoane s-au intoxicat cu fum şi au primit îngrijiri medicale la faţa locului de la un echipaj al Ambulanţei. Pompierii de la ISU Galaţi au intervenit cu patru autospeciale pentru lichidarea incendiului, care la ora transmiterii acestei ştiri nu fusese stins. "În jurul orei 12.30 am fost solicitaţi să intervenim la un incendiu produs la o casă aflată pe strada Română. Pentru că în zonă se aflau alte trei locuinţe la o distanţă destul de mică, flăcările s-au extins rapid. Am intervenit cu patru autospeciale cu apă, iar în aproximativ 30 de minute am reuşit să izolăm focul. Intervenţia este una destul de dificilă din cauza vântului, dar şi a poziţiei în care se aflau casele afectate de flăcări. Cauzele producerii acestui incendiu nu au fost încă stabilite, dar se pare că a fost provocat de un foc lăsat nesupravegheat", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă. Potrivit aceleiaşi surse, a existat pericolul producerii unei explozii deoarece într-una din cele patru locuinţe se aflau patru butelii de aragaz.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.