Jump to content

Cele mai comune tipuri de jante


anveloshop1

Recommended Posts

Jantele sunt o componenta importanta a trenului de rulare al masinii, ele fiind contactul pe care masina il stabileste cu asfaltul. De aceea, trebuie sa fiti sigur ca starea tehnica a jantelor este impecabila. In timpul sezonului rece, jantele sufera defectiuni, uneori chiar majore. Din cauza socurilor suferite la loviturile cu bordura sau din cauza unor gropi ascunse din cauza precipitatiilor ridicate, jantele se pot fisura iar asta duce la pierderea presiunii sau la pierderea directiei. 

Daca observati ca unu din jante a suferit o defectiune, o ruptura sau o defectiune care fac condusul sa fie dificil sau chiar maresc riscul de accident, este timpul sa schimbati jantele defectate. Daca aveti un set de jante care nu se mai fabrica, este cazul sa montati un set de jante noi, pentru ca nu puteti gasi modelul pe care il aveti deja. Cele mai populare dimensiuni sunt jante 16, jante 17 si jante 15.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.