Jump to content

Un turc a ajuns la spital după ce a băut o substanţă toxică


dcp100168

Recommended Posts

Un turc a ajuns la spital după ce a băut o substanţă toxică

Ghinion teribil pentru un cetăţean turc care a vurt să-şi încheie ziua de lucru pe un şantier din Galaţi în stil pur românesc. A văzut cum colegii iau câte o gură de băutură la finalul programului şi a vrut să facă la fel, doar că a încurcat sticlele şi a gustat dintr-o substanţă toxică. Ajuns la spital, altă problemă: nu le-a putut spune medicilor ce-l doare din doua mortive - şi-a ars buzele şi nu ştie nici un cuvânt în româneşte. În ajutorul doctorilor a venit, în cele din urmă, o tânără care a reuşit să se înţeleagă cu victima. Aşa s-a aflat că bărbatul lucrează pe un şantier, la construcţia unei staţii de epurare. Inspectorii de muncă au început o anchetă, pentru că accidentul s-a petrecut pe şantier, e drept, la sfârşitul orelor de program. Bărbatul lucra de numai două zile pe şantierul din Galaţi şi va mai sta câteva zile în spital. Medicii spun că, în cantitate mai mare, substanţa ingerată putea să-i fie fatală.

http://www.protv.ro/stiri/eveniment/gal ... tanta.html

Un turc a baut solutie de întarit cimentul in loc de whisky

Un turc a ajuns la spital avand arsuri esofagiene dupa ce a baut o solutie toxica, crezand ca este whiskey. Barbatul era detasat de numai doua zile în Galati la o firma turceasca careia i s-a atribuit prin licitatie construirea statiei de epurare a orasului. In urma cu cateva zile, Ceanbai Abduraman, în vârsta de 37 de ani, a fost adus la Spitalul de Urgenta Galati si internat în Reanimare având arsuri chimice în interiorul gâtului, pe esofag, dar si la gura. Medicii au reusit cu greu sa inteleaga ce s-a petrecut intrucat pacientul nu vorbea decât limba turca, iar seful de echipa care l-a adus la spital a disparut imediat. ,,Pâna la urma ne-am dat seama ca este vorba de o solutie care contine hidroxid de sodiu si oxid de aluminiu, folosita în constructii pentru întarirea mortarului. Solutia i-a provocat arsuri esofagiene si bucale, dar acum l-am stabilizat. Ne-a fost greu sa ne întelegem cu el si am cautat translator”, a spus dr. Mihai Bucatanschi. Dulgherul i-a povestit translatorului ca a confundat bidonul cu solutie cu o sticla de whisky. Inspectorii de munca galateni au început o ancheta la firma Sistem Yapi unde este angajat muncitorul pentru a se lamuri circumstantele în care a avut loc accidentul.

http://www.gardianul.ro/index.php?pag=n ... hisky.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.