Jump to content

Pregateste-te de vara cu un set de anvelope noi


anveloshop1
 Share

Recommended Posts

Anvelopele sunt o componenta importanta a oricarei masini, fie ca ne referim la modele cu motorizari reduse, sau pentru masini sportive, unde calitatea anvelopei are o influenta majora. Este recomandat sa nu va axati doar dupa partea economica si sa cumparati anvelope ieftine, impactul lor asupra performatei masinii fiind imediat observat in timpul condusului. Indiferent daca aveti un stil de condus sportiv, format din franari si accelerari bruste sau aveti un stil de condus preventiv, veti fi pusi in situatia de a frana rapid in cazul unei situatii limita, iar aderenta anvelopei va fi necesara pentru a scapa dintr-o situatie limita.

Va oferim o gama variata de anvelope vara pentru orice tip de autoturism, indiferent de dimensiune sau buget. Va oferim garantie 2 ani si certificat de conformitate si consultanta in alegerea unui set de anvelope auto potrivite pentru autoturismul pe care il aveti.

Cumparati mereu anvelope noi si nu va axati pe anvelope second hand, starea lor neputand fi analizata sau probata, neavand o garantie a condusului necesara.  

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.