Jump to content

Anvelopele de iarna si pregatirea din timp


anveloshop1
 Share

Recommended Posts

Sezonul de iarna ii poate prinde pe multi soferi nepregatiti, existand obiceiul asta de a ne lasa pe ultima clipa. Unii soferi verifica daca anvelopele de iarna trecuta sunt in stare buna sau a comanda anvelope de iarna noi in ultimul moment, cand agitatia de moment este ridicata si timpul de asteptare este marit considerabil.

Este important sa faceti aceste lucruri din timp, pentru a va bucura de o experienta a cumparatului mai facila si si primiti cauciucurile de care aveti nevoie la timp.

Verificati din timp vechiul set de cauciucuri iarna pe care il aveti, pentru a depista eventuale nereguli precum galme sau taieturi si sa inlocuiti pneurile cu un set de anvelope noi daca situatia o cere. Verificati de asemenea si inaltimea profilului, limita minima acceptata in legislatia este de 1.6mm. Va puneti atat siguranta in pericol daca circulati cu pneuri asa uzate si riscati si amenda si suspendarea talonului.

Optati pentru anvelope noi.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.