Jump to content

Aquapark privat în Pădurea Gârboavele


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Aquapark privat în Pădurea Gârboavele

Vara din acest an s-a terminat, dar cea de anul viitor are semne foarte bune pentru noi toţi. În luna mai 2020, îşi va deschide porţile „Deliria Dreams”, primul Aqua Park din Galaţi, un complex de agrement care se anunţă impresionant prin dimensiuni şi dotări şi care este construit, cu capital integral privat, în zona fostului Complex Pibunni din Pădurea Gârboavele. „Va fi cea mai frumoasă piscină din estul României”, spune managerul firmei Anlasen 2003 SRL, cea care realizează investiţia.

La vară vom putea face plajă la noi acasă, în Galaţi. E drept, nu chiar în oraş, dar totuşi foarte aproape. Iar când vei avea la dispoziţie, pentru tine şi familia ta, primul Aqua Park din oraş, ceva ce n-a mai văzut Galaţiul, nu mai stai să te uiţi la cei câţiva kilometri pe care trebuie să-i faci până la Gârboavele, locul unde va fi amplasată „minunea”. Şi spunem „minunea” pentru că o firmă privată reuşeşte să facă acest lucru într-un timp foarte scurt, de numai un an şi jumătate.

„Deliria Dreams” este numele Aqua Parkului care va fi construit în Pădurea Gârboavele şi face parte din resortul cu acelaşi nume ridicat pe locul fostului Complex Pibunni. Va fi un resort în cel mai adevărat sens al cuvântului, cu o piscină cu trei niveluri, pentru 1.500 de persoane, cu 10 tobogane pentru adulţi şi copii, cu open bar pe apă şi pe uscat, cu un food corner, cu saună, jacuzzi, cu locuri de cazare şi de relaxare, cu restaurante şi locuri de joacă pentru copii, cu concerte live, programe tip discotecă şi petreceri în aer liber. Gălăţenii vor avea şi posibilitatea de a alege să facă o croazieră pe Dunăre cu nava „Pegasus”, ori să se relaxeze la un picnic în pădurea care înconjoară complexul.

„Va fi cea mai frumoasă piscină din toată partea de est a României şi primul Aqua Park din Galaţi. Termenul de finalizare a lucrărilor este octombrie 2020, dar noi vom termina mult mai rapid. Inaugurarea o vom face pe 1 mai 2020, cu cinci luni mai devreme, astfel că resortul „Deliria Dreams” va fi deschis, începând cu vara viitoare, tuturor gălăţenilor şi celor din alte părţi ale ţării care vor dori să se bucure de o experienţă frumoasă, pe care n-o vor uita niciodată”, ne-a spus managerul firmei Anlasen 2003 SRL.

Cât va costa distracţia

Declaraţiile sale sunt confirmate de cifrele investiţiei care prinde formă văzând cu ochii. Complexul de agrement „Deliria Dreams” va avea o suprafaţă totală de 15.000 de metri pătraţi, din care 8.000 de metri pătraţi sunt dedicaţi piscinei şi facilităţilor pe care aceasta le va oferi. Piscina în sine, pe trei niveluri, dintre care unul numai pentru copii, va avea o suprafaţă netă de 1.200 de metri pătraţi şi va fi cea mai mare din zonă. Ea va avea 10 tobogane, şapte pentru copii şi trei pentru adulţi, acestea din urmă pornind de la o înălţime de 16 metri. Piscina a fost gândită pentru 1.500 de persoane şi va avea de jur împrejurul ei numeroase spaţii de relaxare – jacuzzi, saună, masaj –, bar, spaţii pentru concerte în aer liber, un hotel şi căsuţe de lemn pentru cazare clasificate cu trei stele (care arată senzaţional!), restaurant şi terase la umbra pădurii. Chiar lângă piscină, pe lângă cele 1.000 de şezlonguri care vor fi amplasate, va fi un food corner cu 20 de meniuri, în care, pe baza ceasului-card pe care îl vei primi la intrare, îţi vei putea comanda şi primi mâncarea şi băuturile pe care le dorești.

Intrarea la piscina resortului „Deliria Dreams” va costa 100 de lei de persoană, iar pentru copii va fi gratuită. În zilele de luni, marţi, miercuri şi joi, în cei 100 de lei achitaţi intră şi băuturile în sistem all-inclusive – apa, berea şi sucurile.

Pentru cei care vor dori să se cazeze în resortul din Gârboavele pentru a putea petrece, de exemplu, un sfârşit de săptămână de neuitat, cazarea simplă costă 150 de lei de persoană. Există însă mai multe opţiuni, în funcţie de preferinţe: cazare cu demipensiune, acces la piscină, plimbări cu vaporul pe Dunăre, de la Galaţi la Brăila sau până la Insula Cailor din apropiere de vărsarea Prutului în Dunăre. Nava „Pegasus” a resortului „Deliria Dreams” are două terase, bar şi va porni în marş în funcţie de opţiunile de grup ale clienţilor, cu cel puţin 40 de persoane la bord.

Rezervarea locurilor de cazare la resortul „Deliria Dreams” va putea fi făcută online, la fel cum se va putea şi plăti. Pentru mai multe amănunte oferite celor interesaţi, resortul are pagină de Facebook (Complexul Deliria) şi site (deliriagarboavele.ro).

„Preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi a promis că, până la sfârşitul acestui an, va fi refăcut complet drumul de acces, de la intrarea în Pădurea Gârboavele, până mai sus de noi, la Complexul „Stejarul”. Îl credem, fiindcă până acum a fost printre puținii care au înțeles importanța unui astfel de Aqua Park în imediata apropiere a Galațiului, apreciind inițiativa noastră. Pe lângă promovarea Galațiului, acest complex turistic va oferi și noi locuri de muncă celor din localitățile apropiate”, ne-a mai spus managerul resortului „Deliria Dreams”.

Cazare - Căsuţele din lemn rotund, o oază de relaxare

Cele şase căsuţe ale resortului „Deliria Dreams”, care sunt deschise publicului şi la care deja se pot face rezervări, arată într-adevăr superb. Sunt construite integral din lemn rotund, o oază de relaxare vizuală, tactilă şi senzorială pentru cei care încearcă să fugă de vacarmul oraşului. Căsuţele sunt dotate însă cu toate facilităţile lumii moderne. Cinci dintre ele sunt simple, cu câte o cameră şi baie, iar cea de-a şasea a fost construită pe două niveluri, cu două camere la etaj şi cu un living la parter, de unde poţi păşi în curtea amenajată în stil open space.

Facilităţi - Ce găsiţi acum la „Deliria Dreams”

Dacă Aqua Parkul va fi funcţional din mai anul viitor, resortul „Deliria Dreams” are deja multe de oferit celor care-i trec pragul chiar şi acum. Complexul a devenit deja renumit pentru modul perfect în care organizează evenimentele de tip nunţi, botezuri, petreceri private, mese festive, evenimente corporate, şedinţe, conferinţe sau team-buildinguri, într-o ambianţă de vis, în sânul naturii. Sala de evenimente are o suprafaţă de peste 400 mp şi o capacitate de 180 locuri. Cortul pentru evenimente, plus curtea interioară, se bucură de o capacitate de peste 300 de locuri.

„Infrastructura” pentru evenimente funcţionează deja de un an, la fel şi cazările. Oaspeţii „Deliria Dreams” au la dispoziţie cazarea în căsuţele de lemn cu un hotel cu 14 camere şi alte 8 în curs de finalizare. Este vorba de hotelul modular cu două niveluri care va fi ridicat lângă piscină şi care va avea un spaţiu special amenajat pe acoperiş, unde te vei putea bucura de jacuzzi, ciubăr, saună, spa, masaj şi duşuri chiar şi pe timpul iernii.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Astăzi se deschide primul Aqua Park din Galaţi

15 iulie 2020 va rămâne, probabil, în memoria multora dintre noi ca fiind ziua în care s-a deschis primul aqua park al Galaţiului. În oraşul dintre ape – dar care a suferit în ultimii ani foarte mult la capitolul bazine, ştranduri, piscine, locuri de agrement estivale – o investiţie sută la sută privată pune la dispoziţia gălăţenilor, pe locul fostului complex Pibunni din Pădurea Gârboavele, complexul de agrement Deliria Dreams, care cuprinde şi primul aqua park construit vreodată în Galaţi.

 Doamnelor şi domnilor, poftiţi la plajă, cu mic, cu mare! De astăzi, verile călduroase din Galaţi şi-au găsit „leacul”, iar acesta este situat la doar câţiva kilometri de Galaţi, într-un loc care prin definiţie este unul de agrement: Pădurea Gârboavele. Odată ajunşi la intrarea de la Zoo, mai aveţi de mers două-trei minute cu maşina, până la fostul complex Pibunni de dincolo de fosta tabără şcolară şi veţi găsi oaza de relaxare pe care o căutaţi: complexul Deliria Dreams, care vă oferă, începând de astăzi, unul dintre cele mai frumoase aqua park-uri din partea de est a României, poate chiar cel mai frumos.

Totul este impresionant, de la suprafaţă şi dotări, până la felul în care arată piscina. „Totul ar fi trebuit să fie gata în octombrie anul acesta, dar am făcut tot posibilul să terminăm mai repede, pentru a le oferi gălăţenilor şi tuturor celorlalţi vizitatori din alte locuri ale ţării un loc de agrement pe care să nu-l uite niciodată. Este primul aqua park construit vreodată în Galaţi şi, dacă pandemia nu ne-ar fi întârziat două luni, am fi deschis şi mai repede, la începutul lunii mai”, ne-a spus managerul firmei Anlasen 2003 SRL, cea care a realizat investiţia.

Deliria Dreams este un resort în cel mai adevărat sens al cuvântului, cu o piscină cu trei niveluri, pentru 500 de persoane, cu tobogane pentru adulţi şi copii, open bar, un food corner, saună, jacuzzi  și cascade. Complexul oferă şi cazare, terase rustice, locuri de relaxare şi spaţii de joacă pentru copii. Seara şi în weekenduri vor fi concerte live, programe tip discotecă şi petreceri în aer liber.

Complexul de agrement are o suprafaţă totală de 15.000 de metri pătraţi, din care 8.000 de metri pătraţi sunt dedicaţi piscinei şi facilităţilor pe care aceasta le oferă. Piscina în sine, pe trei niveluri, dintre care unul numai pentru copii, acoperă 1.200 de metri pătraţi şi este, probabil, cea mai mare din zonă. Ea are șapte tobogane, patru pentru copii şi trei pentru adulţi, acestea din urmă cu o înălţime de până la 16 metri.

Piscina are de jur-împrejurul ei numeroase spaţii de relaxare – jacuzzi, saună, bar, spaţii pentru concerte în aer liber şi căsuţe, construite în întregime din lemn, pentru cazare, restaurant şi terase la umbra pădurii. Chiar lângă piscină, este amplasat şi un food corner cu meniuri foarte variate.

Piscina, deschisă şapte zile din şapte

Piscina a fost gândită pentru 750 de persoane dar, din cauza restricţiilor şi a distanţării impuse de pandemie, vor fi la început numai 350 de şezlonguri. Accesul se face printr-un tunel dezinfectant, dotat şi cu o cameră de luat vederi termică, pentru măsurarea temperaturii.

Programul piscinei este de la 8 dimineaţa până la 6 seara, dar ar putea fi prelungit în timpul săptămânii, dacă va fi necesar.

În incinta aqua park-ului, nimic nu se plătește cu numerar, nici mâncarea, nici băuturile, ci doar prin intermediul ceasului pe care fiecare îl primeşte la intrarea la piscină. Pe ceas va fi încărcată de fiecare client, dacă dorește, o sumă de bani folosită la achitarea consumației. Dacă vrei să suplimentezi suma de pe ceas, o poţi face cu bani cash sau cu cardul.

Iată câteva exemple de preţuri: berea 6 lei halba, micii cu garnitură 25 lei, friptura 25 lei, pizza 30 lei, hamburger 30 lei, salata 25 lei, fresh 15 lei. Nimic nu costă peste 30 de lei, chiar dacă vorbim de specialități precum inelele de calamar pane, piept de pui cu orez asiatic ori quesadilla, toate gătite sub coordonarea unui cunoscut chef.

Copiii mai mici de 90 cm nu plătesc intrarea, iar pentru cei între 90 și 130 cm se vor achita doar 20 de lei. 

„Preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, unul dintre puţinii care au înţeles importanța unui astfel de aqua park în imediata apropiere a Galațiului, ne-a promis că va fi refăcut complet drumul de acces, de la intrarea în Pădurea Gârboavele, până mai sus de noi.  Oricum, pentru a putea ajunge la noi, mai există şi drumul asfaltat pe care este amenajată și pista de biciclete, ce ocoleşte pădurea”, ne-a mai spus managerul resortului Deliria Dreams şi al firmei Anlasen 2003 SRL.

Ce mai oferă Deliria Dreams

 

Pe lângă aqua park, resortul Deliria Dreams are o ofertă foarte bogată de diverse alte servicii. Complexul a devenit deja cunoscut pentru modul perfect în care organizează evenimentele de tip nunţi, botezuri, petreceri private, mese festive, evenimente corporate, şedinţe, conferinţe sau team-buildinguri, într-o ambianţă de vis, în sânul naturii. Sala restaurantului are o suprafaţă de peste 400 mp şi o capacitate de 180 de locuri. Cortul pentru evenimente, plus curtea interioară, se bucură de o capacitate de peste 300 de locuri. Toată această infrastructură pentru evenimente funcţionează deja din anul 2018. Oaspeţii care trec pragul resortului din Pădurea Gârboavele şi vor să petreacă aici mai mult timp se pot caza în hotelul şi în căsuţele de lemn care arată absolut superb.

Căsuţele din pădure

Cele şase căsuţe ale resortului Deliria Dreams sunt construite integral din lemn rotund, o oază de relaxare vizuală, tactilă şi senzorială pentru cei care încearcă să fugă de vacarmul oraşului. Cinci dintre ele sunt simple, cu câte o cameră foarte spațioasă şi baie, iar cea de-a şasea a fost construită pe două niveluri, cu două camere la etaj şi cu un living la parter, de unde poţi păşi în curtea amenajată în stil open space.

Pentru cei interesaţi, resortul are două pagini de Facebook (Deliria Aqua Park și Deliria Garboavele), precum şi un site ce oferă posibilitatea unui tur virtual 3D (deliriagarboavele.ro).

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.