Jump to content

Teatrul Dramatic reia reprezentațiile la matineu


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Teatrul Dramatic reia reprezentațiile la matineu

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” din Galați anunță cu încântare că reia matineele, la cererea publicului. Seria reprezentațiilor din timpul zilei va fi deschisă sâmbătă, 14 decembrie 2019, la ora 10.00, de spectacolul „SOACRA CU TREI NURORI”, după Ion Creangă, regia: Dan Mirea.

„Avem în Galați un public care consumă teatru și care, iată, cere să vadă tot mai multe spectacole de teatru. Acest fapt ne bucură și ne responsabilizează. Asta înseamnă că oferta repertorială a Teatrului este una variată, care satisface curiozitățile artistice ale spectatorilor noștri, dar și că numărul reprezentațiilor săptămânale trebuie mărit. Reluarea matineelor este, așadar, o decizie firească, ce satisface o nevoie a comunității și readuce, cumva, parfumul vremurilor de odinioară”, a declarat Florin Toma, directorul general al Teatrului Dramatic „Fani Tardini”.

Pentru reprezentația de sâmbătă dimineață, biletele pot fi achiziționate doar de la casa de bilete a Teatrului Dramatic, din Domnească 59. Informații și rezervări: 0758-089-994 sau 0758-049-850. Din ianuarie 2020, biletele la matinee vor putea fi cumpărate și online, de pe bilete.fanitardini.ro.

Matineele vor fi anunțate din timp în programul Teatrului.

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” a oferit matinee pentru publicul larg până acum aproape 15 ani. Ulterior, trupa Dramaticului a jucat la matineu sporadic și doar pentru grupuri organizate.

stiridegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.