Jump to content

Gaz Metan Mediaş - Oţelul Galaţi 2-2


dcp100168

Recommended Posts

Gaz Metan Mediaş - Oţelul Galaţi 2-2

Echipa Gaz Metan Mediaş a revenit cu o remiză în Liga I, după ce a terminat la egalitate, scor 2-2 (2-1), meciul susţinut, duminică, pe teren propriu, în compania formaţiei Oţelul Galaţi. Pentru Gaz Metan au marcat Boaru '7 şi Jelev '31 (autogol). Pentru Oţelul a înscris Paraschiv '16, '81.

Boaru a deschis scorul în minutul 7, cu un şut de la marginea careului. Oţelul a egalat prin Gabriel Paraschiv, în minutul 16, care a marcat după ce l-a driblat pe portarul Şteţca. Jelev a înscris în propria poartă şi a adus Mediaşul în avantaj în minutul 31. În minutul 68, Boaru a ratat un penalti acordat de Istvan Kovacs după un fault asupra lui Dudiţă. Gabriel Paraschiv a reuşit egalarea în minutul 81, cu un şut de la 25 de metri în dreapta portarului. În minutul 88, jucătorul Gazului, Eric, a primit al doilea cartonaş galben, însă arbitrul nu a realizat acest lucru şi l-a eliminat abia după două minute

Gaz Metan Mediaş: 30. Şteţca - 2. Edson, 3. Rafael, 25. Markovici, 8. Buzean - 15. Hoban, 16. Dudiţă (29. Vidackovici '78), 7. Curtean, 14. Sabou - 9. Boaru, 10. Prodan (27. Eric '65). Antrenor: Cristian Pustai.

Oţelul Galaţi: 12.Kolev - 20.Cojoc, 18.Costin, 31. Jelev, 23.Sălăgean - 5.Bourceanu, 30.Paraschiv, 37.Viglianti (21. Stancu '67), 28.Nikolici (6. Iorga '82) - 9.Anca, 7. Elek (27. Pena '46). Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Markovici '63, Eric '72, '88 / Paraschiv '38, Sg. Costin '60

Cartonaş roşu: Eric '88

Meciul a fost arbitrat de Istvan Kovacs, ajutat la cele două linii de Florin Ungureanu şi Dorin Mudura. Rezervă a fost Teodora Albon. Observatorii partidei au fost Gheorghe Nedelescu şi Nicolae Grigorescu.

La meci au asistat 6.000 de spectatori.

Link to comment
Share on other sites

Marius Stan: "Va fi grav daca nu ne schimbăm jocul"

Directorul general al Oţelului Galaţi, Marius Stan, spune că formaţia antrenată de Petre Grigoraş a remizat cu noroc în partida de la Mediaş şi lasă să se înţeleagă că formaţia pe care o conduce riscă să retrogradeze în cazul în care nu îşi va îmbunătăţi jocul. "Nu am avut niciodată atâta noroc! Am scos un punct nemeritat şi va fi grav pentru noi daca nu ne îmbunătăţim jocul în partidele viitoare.", a declarat Marius Stan după partida Gaz Metan - Oţelul, scor 2-2.

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/li ... ul-2826775

Petre Grigoraş: "Nu inteleg de ce am jucat asa slab"

"Sunt mulţumit de rezultat, dar nu şi de joc, iar acum caut explicaţii de ce am jucat aşa de slab. Dintre jucãtorii care ni s-au alãturat în aceastã pauzã competiţionalã, pot sã spun cã Bourceanu a ieşit în evidenţã cel mai mult. Gaz Metan Mediaş este o echipã bunã, care s-a zbãtut mult pentru puncte în partida de azi şi putea chiar sã câştige", a declarat Petre Grigoraş.

Şi directorul general adjunct al gãlãţenilor, Cãtãlin Tofan, a afirmat, pentru NewsIn, cã e mulţumit de începutul de campionat, dar cã prestaţia jucãtorilor l-a dezamãgit: "Cred cã pentru prestaţia din meciul cu Gaz Metan a fost de vinã tracul începutului de sezon, pentru cã altfel nu putem explica jocul modestã a echipei. Aş putea spune cã dacã nu apãra portarul nostru lovitura de la 11 metri, pierdeam meciul. E bine cã am început cu dreptul, dar ne gândim serios ce mai e de fãcut".

De cealaltã parte, tehnicianul celor de la Gaz Metan, Cristi Pustai, a precizat cã e dezamãgit cã elevii sãi au scãpat victoria printre degete: "Uneori fotbalul este nedrept. E pãcat cã nu am câştigat, mai ales cã am avut acel penalty pe care nu l-am transformat. Mai avem destule etape sã arãtãm ce putem, iar în ceea ce priveşte arbitrajul nu vreau sã fac nicio afirmaţie".

http://www.gsp.ro/index.php?section=art ... 9425&rss=1

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.