Rami Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Ma uit in urma. Absenta. Privesc patul gol, cu o privire fixa a cuiva care parca nici nu stie de ce se afla acolo.Aprind o tigara cu acelasi gest absent si nefiresc de exact. Privesc patul prin fumul tigarii.Retraiesc. Din nou si din nou. Pentru ca patul inca mai pastreaza amintiri vii. Pentru ca parfumul tau este inca acolo, amestecandu-se cu fumul de tigara.Inca iti pot vedea profilul, rece si tacut. Chipul care imi e atat de drag, rece si tacut, langa al meu. Care nu intelege, care vrea sa stie, care intreaba din privire. Sculptat in cea mai rece piatra, chipul meu langa al tau.Si timpul parca s-a oprit , intr-un moment in care ca doua statui, reci si impersonale, imparteam un decor cu o incarcatura emotionala care sta sa iasa la lumina. Dar care nu va iesi. Fierbinte. Camera, patul, aerul. Nu si noi. In noi e gheata. Si nu va fi nicicand altfel. Si toata caldura aceea nu ne va incalzi nicand. Un vis sta sa moara intre cearceafurile fierbinti , cu o ultima suflare asteapta ca noi sa ii dam din nou viata. Inerta , eu. Inert, tu. Il lasam sa moara pentru ca viu nu va putea fi nicand. Pasiunea a ramas intre cerceafurile fierbinti si noi, ca doua siluete ireale, il privim absenti.Urme, amprente...Privesc. Tacere. A fost...Las clipe sa treaca...Pentru ca esti. Pentru ca sunt. Dar nu suntem.
Rami Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Pentru cei care in ultima vreme au fost ingrijorati, am vesti bune : sunt bine, sanatoasa si nu am pleact in tarile calde, asa cum va place sa credeti
gabighinea Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Pentru cei care in ultima vreme au fost ingrijorati, am vesti bune : sunt bine, sanatoasa si nu am pleact in tarile calde, asa cum va place sa credeti
Rami Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Pentru cei care in ultima vreme au fost ingrijorati, am vesti bune : sunt bine, sanatoasa si nu am pleact in tarile calde, asa cum va place sa credeti Bine te-am regasit, soro
isfspezial Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 jurnal... day after day i`m going insane... sunt nervoasa, ofticata, prea mult haos, prea multa lume proasta, si prea multi fraieri care depind de niste amarate de secretare...am nevoie de un pistol..sa ma duc sa impusc pe toata lumea... ....
Rami Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Am vrut sa aleg intre zambet si lacrima . Si le-am trait pe amandoua . A trecut . Din nou , a trecut .
Rami Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Mi-ai cumparat zambetul de mii de ori si mi-ai privit lacrima fara sa imi ceri sau sa imi dai ceva pentru ea.
Legumix Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 inghetzara lacrimile...shi nu mai nimerea tastatura
Rami Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 inghetzara lacrimile...shi nu mai nimerea tastatura Foarte amuzant .
Rami Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 pacat ca nu ai m-ai scris nimic! de ce?Timpul a fost un dusman care a castigat si eu am pierdut. Sunt aproape . Mereu.
Aiyana Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Hola, Rami! Te-ai retras? Eu cu cine mai palavrajesc pe-aici? Nu vii la intalnire? De data asta chiar s-ar putea sa ajung Pup, Ana
Rami Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Hola, Rami! Te-ai retras? Eu cu cine mai palavrajesc pe-aici? Nu vii la intalnire? De data asta chiar s-ar putea sa ajung Pup, Ana Nu m-am retras , intotdeauna am avut un ochi aici . In anul care a trecut am mai botezat un copil . Am un finut. Un baietel minunat. Il cheama Madalin Andreas. Mi-e drag . Inca un ingeras langa mine. Si eu langa el . Elena e mare acum. Merge la gradinita. E langa mine si imi tine sufletul in manutele ei mici.
Rami Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 "Ma poti striga ..este vocea unei inimi frante ... ce stie toate cantecele...Cine e ? Esti tu ?Dintre toti cei in viata doar eu nu inteleg...Dezvaluie-mi secretul "
Rami Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 In lumea unde am fost eu oamenii nu simt nimic . O lume a simturilor acoperite de strigatul banilor . O lume in care zambetele mi-au fost cumparate . O lume in care lacrimile au fost daruri. O lume in care frumusetea exterioara valoreaza mai mult decat orice poti simti vreodata . Pentru ca in acea lume nu simti nimic.In lumea unde am fost eu zambetele sunt fabricate cu o productivitate greu de imaginat . Te intrebi uneori daca mai exista acolo ceva real. Si ma intreb daca as fi mai putut sa raman acolo. Acum stiu . Stiu cum am putut supravietui.Mi-am luat cu mine tot ce am avut mai de pret , mi-am pictat un zambet pe chip si am pasit in jungla unde nimanui nu ii pasa . Si pas cu pas am schimbat oamenii pentru ca mie sa mi se para cu putinta viata in lumea lor .Tie, celui ce mi-ai cumparat zambetele , celui ce m-ai lasat sa fiu eu intr-o lume in care nimeni nu stie sa daruiasca . Tie , celui ce ai iubit felul meu de a fi in acea lume. Iti multumesc in gand pentru tot ce ai insemnat pentru mine . Dar e timpul sa plec. O usa se inchide pentru ca alta sa se deschida.Tie , celui pentru care am lasat in urma acea lume. Pentru ca acum pot sa simt din nou , libera . Pentru ca m-ai adus din nou in lumea pe care am lasat-o in urma cand m-ai lasat sa plec.O usa s-a inchis pentru ca alta sa se deschida.Pana cand si aceasta se va inchide . Pana atunci , zambesc.
Rami Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Coșmarul nopților in care nu dorm se derulează si ziua .Mi-e frica . Nu pentru mine . Nu mai exista zi sau noapte , exista doar panica . Si privirea atenta in jur . Imi vreau înapoi viata dinainte de acest coșmar. Nu visez. Se întâmpla.
Recommended Posts