Jump to content

Reparatii injectoare Logan 1.5 DCI


EDS
 Share

Recommended Posts

Reparatii injectoare Logan 1.5 DCI – Reparatia injectoarelor Delphi presupune inlocuirea tuturor pieselor uzate cu piese originale Delphi, reasamblarea injectorului Delphi, calibrarea injectorului Delphi pe stand profesional, codarea injectorului Delphi si remontarea pe autoturism. Dupa montare este obligatoriu introducerea codului in calculatorul masinii.

Ce inseamna cod hexazecimal

Parametri de lucru al injectorului , timp de raspuns al bobinei , retur, preinjectie, debite , cantitate pulverizata in capul pistonului,etc
Cateva indicii cand injectorul Delphi este defect : fum alb, fum negru, pornire grea, tacanit odata cu turatia motorului, fluctuatii de presiune, oprire in timpul mersului, consum marit de combustibil, demaraj greoi.

Oferim factura si certificat de garantie.

Oferim montaj.

Pret reparatie injector - 420 Ron - 580 Ron / buc. (Pretul afisat este in functie de defect si norma Euro a masinii).

Mai multe detalii pe site : Reparatii injectoare Logan

Contact : 0740623432

kit-injectoare-delphi-1024x559.jpg

Link to comment
Share on other sites

Reparatii Injectoare Logan 1.5 DCI

Reparatii Injectoare Logan 1.5 DCI – Ce presupune reparatia injectoarelor Logan 1.5 DCI – Inlocuirea tuturor pieselor uzate cu piese de origine Delphi, calibrare, testare si codare pe banc electronic.

Suntem un atelier profesional din Buzau care testeaza, repara si reconditioneaza injectoare Dacia Logan 1.5 DCI cu ajutorul unor tehnologii de ultima generatie. SC Electronic Diesel Sistem vine in ajutorul dumneavoastra cu o echipa de profesionisti calificati in repararea sistemelor de injectie Delphi si ofera in mod constant servicii de calitate.

Folosind o varietate de metode pentru reparatia injectoarelor Logan 1.5 DCI , ca de exemplu cititori de coduri si senzori, ne putem asigura ca toate problemele sunt detectate, nu doar cele evidente. Aceasta atentie la detalii este motivul pentru care clientii revin in service-ul nostru.

Ca toate serviciile noastre oferite, testarea injectoarelor Logan 1.5 DCI incepe cu o curatare externa, urmata de o pre-testare pentru a masura performantele de baza, adica performatele injectorului la intrarea masinii in service. Pentru injectoarele Dacia Logan folosim un banc de testare computerizat pentru a verifica injectorul Dacia Logan in conditii cat mai apropiate de cele “reale” si pentru a evalua cu precizie performantele injectorului.

Din aceste teste identificam ce injectoare Dacia Logan au nevoie de reparatii sau sunt de inlocuit si care sunt in stare buna, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa cheltuiti bani pentru inlocuirea tuturor injectoarelor.

Procedeul folosit in repararea injectoarelor Logan 1.5 DCI ofera transparenta muncii noastre si reparatiei sistemului de injectie. Fiecare reparatie va fi insotita de un rezumat al problemelor gasite, impreuna cu modalitatea in care pot fi remediate. Personalul nostru va fi pregatit sa raspunda la orice intrebare pe care o aveti cu privire la acest procedeu.

reparatii injectoare logan

Toate injectoarele reparate de firma noastra beneficiaza de garantie si factura.

Ne puteti gasi in Jud. Buzau, Loc. Maracineni, Nr. 104, E85

Mai multe detalii puteti gasi pe site : www.reconditionariinjectoare.ro

Contact : 0740623432

Edited by EDS
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.