Jump to content

Un ofiţer DNA a fugit de la locul accidentului

Recommended Posts

Posted

Un ofiţer de la DNA Galaţi a făcut un accident şi s-a refugiat în curtea Parchetului

Comisarul şef Bardaş, ofiţer judiciar la DNA Galaţi, a produs un accident grav de circulaţie, după care şi-a parcat maşina în curtea instituţiei la care lucrează, fără a se mai interesa de soarta victimei. Accidentul s-a produs la sfârşitul săptămânii trecute, pe strada Bălcescu, chiar în dreptul sediului DNA Galaţi. Aflat la bordul autoturismului propriu, marca Ford Fiesta, cu numărul de înmatriculare BR88ACB, comisarul şef Bardaş a virat direct de pe banda a doua a străzii în curtea sediului DNA. Pe prima bandă a străzii circula regulamentar, cu motocicleta proprie, Teodor Tănase, de 28 de ani. În momentul în care i-a apărut în faţă autoturismul al cărui şofer nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers, tânărul a încercat să frâneze şi a culcat motocicleta pe o parte.

Vehiculul cu două roţi a zburat câteva zeci de metri pe asfalt şi s-a oprit pe trotuarul opus, unde, din fericire, nu a lovit nici un pieton, dar a fost serios avariat. Tânărul, în urma impactului cu asfaltul, s-a ales cu răni destul de grave la nivelul braţelor şi al bazinului. Fără să privească înapoi, ofiterul şi-a parcat maşina în curtea DNA şi apoi a intrat tacticos în clădirea parchetului. Victima accidentului de circulaţie a fost ajutată de câţiva pietoni care au şi anunţat Ambulanţa. Până la sosirea Salvării, Teodor Tănase a mai găsit puterea să întrebe portarul de la intrarea sediului DNA Galaţi în legătură cu proprietarul autoturismului Ford.

La scurt timp, şi-a făcut apariţia şi comisarul şef Bardaş, care l-a apostrofat pe tânărul plin de sânge:”Pleacă mă de aici. Ce vrei? N-am nici o treabă cu tine, eu am semnalizat”. Acelaşi comportament l-a avut judiciaristul de la DNA şi faţă de poliţistul de la Rutier, care l-a audiat în legătură cu producerea accidentului. Comisarul şef a susţinut pe un ton imperativ că a semnalizat schimbarea direcţiei de mers, dar nu a reuşit să demonstreze că s-a şi asigurat atunci când a intrat de pe banda a doua direct în curtea DNA Galaţi. De atunci, poliţistul Bardaş nu şi-a vizitat victima la spital şi refuză să mai dea vreo relaţie în legătură cu accidentul.

http://www.gandul.info/actualitatea/un- ... 27;2829867

Posted

Şi dacă a semnalizat, ce? Avea obligaţia legală de a opri şi de a se interesa de soarta victimei, de a-i acorda primul ajutor.

De unde se vede cât respect au unii pentru semenii lor.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.