Jump to content

Instructor auto trimis în judecată pentru trafic de influenţă


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Instructor auto trimis în judecată pentru trafic de influenţă

Ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Galaţi au finalizat cercetările, iar procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a unui inculpat, instructor auto, în sarcina căruia s-a reţinut săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă în formă continuată (5 acte materiale).

În fapt, s-a reţinut că inculpatul, în calitate de instructor auto în cadrul unei şcoli de şoferi din municipiul Galaţi, în perioada 2016 - 2017, a primit, pentru sine, în mod direct, de la cinci cursanţi ai şcolii, sumele de 300 de euro şi 300 de lei, 400 de lire sterline, 300 de euro, 150 de euro şi 1.200 de lei, după ce i-a lăsat să creadă că are influenţă asupra unor funcţionari publici (examinatori) din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Galaţi. De asemenea, instructorul auto le-a promis propriilor cursanţi că îi va determina pe examinatori să-i promoveze proba practică a examenului auto, în vederea obţinerii permisului de conducere auto.

În baza ordonanţelor de delegare emise de către procurorul de caz, lucrători de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Galaţi au efectuat mai multe acte procedurale în vederea administrării probatoriului în cauză.

agerpres.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.