Jump to content

A încetat din viaţă sculptorul Relu Angheluță


dcp100168
 Share

Recommended Posts

A încetat din viaţă sculptorul Relu Angheluță

Sculptorul Relu Angheluță, unul dintre membrii marcanţi ai Filialei Galați a Uniunii Artiștilor Plastici din România, a încetat din viață pe 21 iulie.

Născut pe 6 iulie 1956, în comuna Buciumeni, Relu Angheluță a absolvit Şcoala de Arte din Galați şi Facultatea de Arte Plastice, Decorative şi Design a Universităţii "Dunărea de Jos" Galaţi. De-a lungul anilor, a avut expoziții personale la Galaţi, Tecuci şi Brăila și a participat la numeroase expoziții colective, la Galaţi, Tecuci, Focşani, Padova, Târgovişte, Buzău, Bacău, Chişinău, Bârlad, Arad, Piteşti şi Brăila. A fost onorat cu numeroase premii şi distincții. A realizat lucrări de artă monumentală în lemn, piatră, calcar, travertin, metal şi marmură de Carrara.

Stins din viață la numai 62 de ani, vârstă la care avea încă multe de oferit iubitorilor de frumos, Relu Angheluță a fost înmormântat în comuna natală.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.