Jump to content

Şeful CNI, intoxicat cu pâine mucegăită

Recommended Posts

Posted

Şeful CNI, intoxicat cu pâine mucegăită

Şeful Centrului Naţional pentru Integritate (CNI), Alexandru Cumpănaşu, aflat în vizită de lucru la Galaţi, pentru o dezbatere publică pe tema „Măsuri de prevenire şi combatere a corupţiei, a denunţat corupţia de la Protecţia Consumatorului, transmite corespondentul AMOS News. „Mi s-a spus că voi fi cazat la un hotel cu minim de decenţă, iar la micul dejun mi-au adus pâine mucegăită. Am anunţat Protecţia Consumatorului, care mi-au spus că vor veni de îndată. Până la ora 12.00 când am părăsit hotelul, niciun reprezentant al acestei instituţii nu s-a prezentat. Asta e tot un fel de corupţie.” ,a spus cu nemulţumire în glas, Alexandru Cumpănaşu, şeful Centrului Naţional de Integritate. „Astfel de cazuri de corupţie se întâlnesc şi la instituţia Avocatul Poporului, care din punctul meu de vedere există doar pe hârtie”, a mai subliniat Alexandru Cumpănaşu, seful Centrului Naţional pentru Integritate.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.