Jump to content

Cum s-a schimbat Galatiul

Recommended Posts

Posted

M-am gandit sa deschid acest topic pentru a face comparatie intre anumite zone din oras, cum aratau ele inainte de 1989 si cum arata acum in 2008. Se gaseste o poza pe net din orasul Galati cu conditia sa fie mai veche de 1989, si apoi urmatorul user fotografiaza aceeasi zona cu aparatul personal si se posteaza pe forum in comparatie cu poza veche, si pune si el o poza veche. Cel care pune poza actualizata, trebuie sa spuna ce strada si ce cartier este in poza veche.

Prima poza - Anul 1975

Galati_28197529_Tramvaiul_50.jpg

Posted

Super ideea, mai ales ca voi avea si eu ocazia sa mai vad poze actuale din Galati. Sunt plecata de 5 ani, si nu stiu cand voi putea veni acasa.Astept poze din galati, din orice cartier..., multumesc mult!! :d

• 4 weeks later...
Posted

@Sheena

Traian colt cu Tecuci. Nu mai circula tramvaiul acum...

A ramas o farmacie iar peste drum e o gasca de tigani care au o taraba :(

• 2 months later...
Posted

Rami, pot sa-ti spun doar ca alea 2 blocuri turn au aparut dupa 1995. Pana atunci, zona parea pustie pur si simplu. Erau multe spatii verzi si totul era foarte aerisit. Dupa 2000, odata cu dezvoltarea comerciala a cartierului Dunarea si culminand cu deschiderea supermarketurilor (Billa, Kaufland, Selgros si Real), zona a devenit sufocata pur si simplu..