Sheena Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 M-am gandit sa deschid acest topic pentru a face comparatie intre anumite zone din oras, cum aratau ele inainte de 1989 si cum arata acum in 2008. Se gaseste o poza pe net din orasul Galati cu conditia sa fie mai veche de 1989, si apoi urmatorul user fotografiaza aceeasi zona cu aparatul personal si se posteaza pe forum in comparatie cu poza veche, si pune si el o poza veche. Cel care pune poza actualizata, trebuie sa spuna ce strada si ce cartier este in poza veche. Prima poza - Anul 1975
irinacaseber Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Super ideea, mai ales ca voi avea si eu ocazia sa mai vad poze actuale din Galati. Sunt plecata de 5 ani, si nu stiu cand voi putea veni acasa.Astept poze din galati, din orice cartier..., multumesc mult!!
Rami Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Nu stiu cum arata zona aceasta inainte de 1989, dar asa arata acum:
Mikka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 @Sheena Traian colt cu Tecuci. Nu mai circula tramvaiul acum... A ramas o farmacie iar peste drum e o gasca de tigani care au o taraba
riaji Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Rami, pot sa-ti spun doar ca alea 2 blocuri turn au aparut dupa 1995. Pana atunci, zona parea pustie pur si simplu. Erau multe spatii verzi si totul era foarte aerisit. Dupa 2000, odata cu dezvoltarea comerciala a cartierului Dunarea si culminand cu deschiderea supermarketurilor (Billa, Kaufland, Selgros si Real), zona a devenit sufocata pur si simplu..
Rami Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 tendinta de sufocare este tot mai vizibila, la modul general.
Recommended Posts