Rami Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Fiintele de langa noi, necuvantatoare, daruind dragoste neconditionata fara sa ceara nimic in schimb. Fidele si iubitoare. Si ...atat. Le avem in fiecare clipa din viata langa noi fara a constientiza acest lucru. Doar in ziua in care inceteaza sa mai fie o prezenta constanta in viata noastra, realizam cat de mult au insemnat. Deschid aceasta serie, a prezentarii fiintelor de langa noi nu pentru mine sau pentru voi, ci pentru ele, sufletele de langa noi. Si fiindca eu am inceput, ingaduiti-mi sa v-o prezint pe Rita, una dintre cele mai iubitoare rase de caine. Si totusi nu rasa mea preferata. Dar despre asta,alta data.
Laurentziu Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 fara nici un comentariu..matza mea.. Puffy (bineinteles).. atentie va rog la expresia fetei in prima poza. (era dupa cateva beri)
areazisi Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 in curand o sa urc si eu cateva poze cu o nazbatie de labrador care a reusit sa imi fure timul liber .....si mai ales timpul de CS sau alte copilarii online.
Laurentziu Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Laurentiu, ce pisica frumoasa ai ti se pare
Lachesis Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 motanul meu....e ffff istet..imi deschide toate usile din casa si comenteaza de fiecare data cand ii vorbesti il ador asa negru cum e el
George Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Frumos motanel. Si mie imi plac foarte mult pisicile dar mai ales cele negre. Eu nu sunt superstitios. Acasa la bunici am 1 caine si 5 pisici din care 1 birmaneza, 1 pisica neagra si 3 tigrate.
Lachesis Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 la mine,de cativa ani buni (peste 10) nu s-a intamplat sa nu am o pisica la casa.De fiecare data cand imi disparea o pisica, un alt pui gaseam in casa mea, venit de nicaieri.Cica-i bine cand iti intra pisicile de bunavoie in casa. La momentul actual, am motanelul asta...si 3 caini (ciobanesc german, terrier si un golden retriever) si inca un motan mai batran care-mi da tarcoale mereu
nutzi Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Ce animalutza frumoase aveti! Trebe sa ma laud si eu un pic cu ai mei ... L-am adoptat pe Ghitza (cel portocaliu cu alb) cand avea aproape 1 an si cei de la care l-am adoptat au zis ca il cheama Tigger. Nu raspundea la Tiger deloc si cand a facut o gafa si s-a uitat la mine cu expresie hazoasa mi-a adus aminte de Nila Moromete. Cum Nila nu suna mai bine decat Tigger pt un motan haios, i-am spus Ghitza, si asa ia ramas numele. Larry, cel negru cu alb (tuxedo cat!) e motanul sotului meu. Ne-a luat 6 luni sa-i introducem unul lui celalalt, o portie mare de rabdare si multa dragoste unul pentru altul si penteu motani... dar despre asta altadata... In 2009 amandoi implinesc 9 ani, Larry pe 1 ianuarie si Ghitza in aprilie Aici sunt majoritate pozelor cu motanii http://www.flickr.com/photos/dionisia/sets/72157594300525416/
Relu Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Mie nu-mi place să ţin animalele captive în casă. Mâţa trebuie să se suie în copaci, să vâneze vrăbii ... câinele să-şi facă rondul, să miroase totul pe la colţuri, să se scarpine ... să intre în călduri, să se simtă bine ... Am mai adunat şi eu de-a lungul timpului câte un pisoi odârlit şi l-am adăpostit până s-a făcut mai mare, apoi l-am trimis în lumea lui pisicească
SAMUR1 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [attachment=0]SDC10513.JPG[/attachment] adica este motanul tau? normal la ora aia sa cashte ! ai si caine?? kamera e a ta??
Rami Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Da,e motanul meu si nu casca , ci aceea e reactia la blitzul aparatului foto, il deranja. Da, Kamera e a mea, fireste. Am patru caini si doua pisici.
SAMUR1 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 ea e pici! E o scumpa, e a ta? este a prietenei mele, este cam nastrusnica, si f rea (pisica)!
SAMUR1 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Da,e motanul meu si nu casca , ci aceea e reactia la blitzul aparatului foto, il deranja. Da, Kamera e a mea, fireste. Am patru caini si doua pisici.cum se impaca toate animalutele intr-un apartament ? la bloc stai nu?
Relu Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Stăpânii de câini trec prin aceleaşi experienţe emoţionale pe care le trăiesc cei care au copii, arată un nou studiu. Cercetătorii au descoperit că atunci când proprietarii de câini se joacă cu animalele lor, ei experimentează o explozie a unui hormon, care apare şi în cazul îngrijirii copiilor.Foto (1)Vezi Galerie ArticolHormonul, numit oxitocină, mai este cunoscut şi sub numele de hormonul ''socializării'' şi este implicat atât în dragostea romantică şi în prietenie, cât şi în cazul îngrijirii copiilor.Oxitocina este de asemenea responsabilă şi pentru reducerea stresului, combatarea depresiei şi creşterea încrederii în oameni.Cercetătorii japonezi au recrutat 55 de persoane care deţin câini. Acestea au fost puse să se joace cu animalele lor, după care li s-a cerut o mostră de urină pentru a măsura cantitatea de oxitocină. Oamenii de ştiinţă au măsurat nivelul de oxitocină atât înaintea contactului cu animalele, cât şi după o joacă de jumătate de oră cu câinii. Un alt grup de ''control'' a fost dus într-o cameră cu animalele lor însă li s-a interzis să acorde atenţie câinilor. Posesorii de câini care au avut contact vizual cu animalelor lor în medie două minute şi jumătate au înregistrat o creştere a nivelului de oxitocină de 20%. Celor cărora li s-a interzis contactul vizual cu animalele au avut însă o scădere a nivelului de oxitocină. Biologul Takefumi Kikusui de la Universitatea Azuba din Japonia, care a condus această cercetare, a spus că această descoperire explică de ce persoanele care se joacă cu animalele lor îşi pot schimba aproape instantaneu starea emoţională, reducând din simpotomele anxietăţii şi depresiei. http://www.realitatea.net/cainii-au-ace ... 39111.html
Recommended Posts