dcp100168 Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Gospodinele admiră iahturile! Cele mai noi ambarcaţiuni şi, culmea, fetele frumoase care le prezentau au atras la o expoziţie din Galaţi zeci de gospodine. Femeile au rămas marcate de opulenţa peste care au dat la malul Dunării şi n-au plecat cu mâna goală de la eveniment. Să nu vă închipuiţi că şi-au luat câte un yacht. Pur şi simplu s-au înfruptat la mesele îmbelşugate pregătite de organizatori. Cum mâncare era din belşug, femeile s-au gândit şi la cei dragi, altfel nu se explică frenezia cu care au umplut sacoşă după sacoşă. Politicoşi şi ospitalieri, organizatorii nu s-au supărat. Ba chiar s-au gândit că femeile ar putea să le promoveze afacerea. La finalul prezentării toată lumea s-a delectat cu un minunat foc de artificii. În aşteptarea cumpărătorilor, ambarcaţiunile vor rămâne pe malul Dunării toată vara. Mesele, nu. http://www.protv.ro/stiri/social/galati ... rilor.html
Mikka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Nu stiu cum reusim sa ne facem de kko aproape cu orice prilej... Poate se mai intampla si pe la altii, dar asta nu cred ca ne consoleaza cu nimic.
copoi10 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 sa nu le cari pumni in gura, chiar daca sunt in varsta?
dorian Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Pe cine voteaza cei care au plecat cu mana plina,pomanagii? Aud??????????I-am lasat sa ne decida viitorul-sa nu ne mai plangem...
kos Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Chiar atât de nehaliţi să fie unii? :mrgreen: Nu "unii", Relu, sunt foarte multi! Am vut ocazia sa vad chiar oameni cu bani care, aflati in situatia de a manca gratis, au devorat tot ca termitele.
Recommended Posts