Sheena Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Nu am stiut ce nume sa ii dau topicului. Ma gandeam initial Camera de ras, sau BigBroher, findca e o combinatie intre cele 2, dar m-am gandit la un titlu original, sa nu plagiez. M-am gandit sa deschid acest topic care sa serveasca pentru amuzamentul utilizatorilor acestui forum. Ma gandeam sa postam aici poze, instantanee, filmulete, care le-am surprins noi personal, prin orasul Galati. Deci sa fiti permanet pregatiti cu aparatul foto, mobilul sau camera video portbabila si sa surprindeti faze amuzante. Desigur acest topic e dedicat si povestirii intamplarilor amuzante, pe care am avut ocazia, fiecare sa le vedem prin Galati. Pot sa fie si amintiri amuzante de dinainte de 1989, sau atunci nu se prea intamplau? De remarcat ce am citit in forum si m-a inspirat pentru acest topic este: 1. gluma soferului de troleu cu inchisul usii in nasul calatorului, 2. Evacuarea de incendiu blocata cu gratii metalice, 3. un topic de pe alt forum, in care un troleu ramasese blocat ca ii inghetase niste condensatori, si soferul se bagase sub troelu, aprinsese un ziar cu bricheta, si il plimba pe sub troleu, ca sa topeasca gheata din condensatori, 4. De pe acelasi forum de care am spus la punctul 3 un vatman decuplase pantograful locomotivei tramvaiului de la retea, iar pantograful vagonului il lasase cuplat (era model de tramvai cu 2 pantografe, unul pt fiecare vagon) si se pusese sa mestereasca ceva, si nu se pricepea. Si ce solutoe a gasit? Sa cheme un trecator la intamplare, sa il ajute asa ca s-a nimerit cineva care se dadea "expert" in tramvaie, s-a dezbracat de geaca si s-a bagat sub tramvai sa mestereasca. Intamplarile de la pct 3 si 4 s-au intamplat in Bucuresti Poze: Şi, apoi, un al 2lea individ îşi dă geaca jos şi se bagă... sub tramvai! Troleibuzul inghetat! Solutia soferului! Aprinsese un ziar şi îl freca pe sub troleu!!!!!!!!!!
Sheena Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Iarasi, scuze de dublu post. Salut! azi am fost in Galati. Si m-am intors cu o intamplare amuzanta pe care as vrea sa v-o impartasesc. Am luat tramvaul 44 din Piata Centrala cu gandul sa ma duc la Piata Energiei, insa la minion vatmanita a zis ca e capat de lnie. Desi initial cand am urcat o intrebasem si a zis ca ajunge si in Piata Energiei. S-o fi intamplat ceva cu tramvaiul de a intors. Deci am coborat la minion si am cautat sa iau Maxi-Taxi spre Piata Energiei. Am gasit unul pe care scria Tiglina1-Micro39-Piata. Am urcat si am platit. Soferul a mai stat 10 minute in statie. Timp in care vine un prieten al sau. Si ii spune: Hai sa iti povestesc ceva amuzant ce i s-a intamplat unui prieten. (tot sofer de maxi taxi) Soferul isi da acordul sa ii povesteasca, ca mai are de stat. Si ii spune: (Citez) In microbuzul prietenului in cartierul "x" (Am uitat cum se numea cartierul), a urcat un betivan si s-a asezat chiar pe scaunul din spatele lui (spatele soferului) Fiind beat turta, a adormit si a aluecat de pe scaun pe jos cu piciorul drept chiar langa maneta de frana de mana. Prietenul (soferul) era atent la drum si nu a observat, iar cand a fost nevoie sa traga frana de mana a tras piciorul betivanului. S-au speriat amandoi si soferul si betivanul, insa pentru calatorii care erau atuci in microbuz a fost o portie buna de ras. (Inche citatul) Si cand am auzit aceasta intamplare, mi-am luat si eu azi portia de ras pe toata ziua. E prea tare intamplarea sa nu o impartasesc cu toti forumistii de pe aici.
Recommended Posts