Jump to content

Tineri prinşi în flagrant cu 6,5 kg de cannabis


dcp100168

Recommended Posts

Trei tineri, reţinuţi după percheziţii la persoane suspectate de trafic de droguri

Trei tineri au fost reţinuţi în urma unor percheziţii făcute de poliţiştii şi procurorii DIICOT din Galaţi la locuinţele unor persoane bănuite că aduceau în ţară şi traficau droguri de risc şi mare risc. Potrivit Poliţiei Judeţene Galaţi, percheziţiile au avut loc, marţi, în municipiul Galaţi, după ce, în aceeaşi zi, în cadrul unei acţiuni organizate pentru combaterea traficului de droguri de risc şi mare risc, cinci tineri au fost prinşi în flagrant când au ridicat un colet expediat din Marea Britanie, care conţinea 6,5 kg de cannabis.

DIICOT a transmis că drogurile au fost introduse în ţară de unul dintre cei trei inculpaţi.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost descoperite şi ridicate 180 de grame de cocaină, precum şi suma de 800 de lire sterline.

Zece persoane au ajuns la audieri, iar la finalul acestora trei tineri, cu vârste între 19 şi 26 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată, miercuri, cu propunerea de arestare preventivă.

news.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.