Jump to content

Gălăţeni la emisiunea "Românii au talent"

Recommended Posts

Posted

Caravana „Românii au talent” opreşte la Galaţi

Echipa „Românii au talent” dă startul căutărilor următorului erou naţional. Astfel, la începutul lunii octombrie, caravana pleacă în marile oraşe ale ţării să găsească cel mai talentat român. Oraşele care urmează să fie vizitate sunt Galaţi, Braşov, Cluj, Craiova, Chişinău şi Iaşi.

Cei care au un talent pe care doresc sa îl arate în faţa întregii ţări sunt invitaţi să participe la preselecţiile „Românii au talent” şi să intre în cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro. De asemenea, cel care cunoaşte un român talentat, îl poate înscrie pe site-ul www.romaniiautalent.ro, şi astfel poate deveni noul „Vânător de talente” şi câştigător al premiului în valoare de 2.000 de euro.

Gălăţenii talentaţi pot participa la preselecţii sâmbătă, 4 octombrie 2014, începând cu ora 10.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

presagalati.ro

Posted

Sute de gălăţeni, la preselecţia pentru emisiunea "Românii au Talent"

Peste 400 de gălăţeni s-au adunat la Casa de Cultură a Sindicatelor pentru a participa la preselecţia pentru următoarea ediţie a emisiunii Românii au Talent, difuzată de ProTV. Potrivit organizatorilor, viitoarea ediţie va debuta în primăvara lui 2015.

Gălăţenii care vor trece de preselecţie şi vor ajunge în competiţia televizată, vor trebui să convingă un juriu diferit faţă de ediţiile anterioare. Până acum, la pupitrul juraţilor stăteau Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu. În viitoarea ediţie, însă, locul lui Mihai Petre va fi luat de alţi doi juraţi: Bebe Cotimanis şi Mihaela Rădulescu.

De regulă, gălăţenii fac spectacol la această competiţie. Au demonstrat-o micii karateca de la clubul tecucean Akikai Junior sau Mădălina Felea.

De ce vin gălăţenii la preselecție? Pe de o parte fiindcă au şansa să îşi facă talentul cunoscut şi pe de altă parte pentru că marele premiu din sezonul viitor este, potrivit ProTV, de 120.000 de euro. Un alt premiu, de 10.000 de euro, i se va acorda unuia dintre concurenţi pentru originalitate. Şi cei care înscriu un român talentat, online, în concurs, pot câştiga 2.000 de euro sau invitaţii VIP la fazele superioare ale concursului.

Emisiunea Românii au Talent a debutat, la ProTV, în 2011 şi este o fraciză a show-ului Got Talent, dezvoltat de compania britanică Simco Limited.

viata-libera.ro

• 1 year later...
Posted

A treia încercare. Un gălăţean a făcut să danseze juriul concursului Românii au Talent

Mihaela Rădulescu, Andra, Florin Călinescu şi Andi Moisescu, adică juriul “Românii au Talent”, prezentatorii Smiley şi Pavel Bartoş, başca echipa din culise a dansat pe coregrafia unui gălăţean: Viorel Stănescu.

Tânărul, aflat pentru a treia oară la preselecţii, era să-şi piardă un pic glasul cucerit de mişcările provocatoare ale divei de la Monaco, dar nu s-a lăsat. A coborât în sală unde publicul se distra de minune. Euforia s-a risipit brusc când Florin Călinescu a apăsat butoanele declanşând X-urile eliminatoare din competiţie.

“Nu am venit pentru a câştiga, nu eu am venit pentru mine, să-mi fac imagine. Sunt cel mai tare din Galaţi! Tura asta am venit live, nu mai ţin cont de nimic!”, mărturisea Viorel Stănescu, înainte de a urca pe scenă. De îndată ce a ajuns în luminile reflectoarelor, Andra l-a şi recunoscut, doar era pentru a treia oară la Românii au Talent.

Nici n-a atacat bine piesa “You're A Woman, I'm A Man”, că Florin Călinescu a şi tras concluzia: “Tarki 2!”. Cum spectacolul oferit de gălăţean devenea tot mai atrenant, juriul şi echipa Românii au Talent i s-au alăturat pe scenă, dansând pe coregrafia impusă de gălăţean.
Euforia s-a risipit brusc când Florin Călinescu, revenit la masa juriului, a acţionat X-urile care opresc momentul artistic: “Viorele, ai scos sufletul din noi! E momentul vieţii tale! Pentru mine e prima dată când te văd, pentru ei e a treia oară. Vreau să te văd şi eu a doua şi a treia oară! Mulţumim frumos pentru astăzi, cam asta a fost tot”, l-a adus actorul cu picioarele pe pământ.

“Am simţit că merită şi el momentul lui de neuitat şi cred că i l-am oferit. E aproape ca şi cum ar fi câştigat finala Românii au Talent, dar fără caşcavalul de rigoare!”, a explicat actorul.

“Pentru tine am venit Mihala, te pup dulce!”, a mai spus Viorel, înainte de a părăsi, dezamăgit, scena, consolat măcar cu gândul că a ridicat sala în picioare şi că s-a simţit ca la un concert.

Mult mai surprinzătoare a fost versiunea pe care a povestit-o, în culise la telefon: “Am reuşit, sunt cel mai tare! O să mă contacteze Smiley pentru spectacole! I-am zis că vreau să fac o melodie cu el şi a fost de acord. Nu, Andra a fost prea emoţionată! Mihaela Rădulescu e cea mai tare! Doamne, frumoasă rău de tot! A dansat cu mine! Dacă vezi, arunci televizorul în aer!”…

viata-libera.ro

Posted

O trupă din Tecuci a făcut-o pe Mihaela Rădulescu să spună: „Îmi place rockul"

Spectacolul „Românii au Talent” de la Pro Tv a început, vineri seara, în forţă, pe ritmuri de rock dezlănţuit graţie trupei Atrivm Tecuci. Tinerii artişti, cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani, i-au făcut pe Smiley şi pe Pavel Partoş să danseze în culise, iar pe Andi Moisescu să cânte la o chitară imaginară, la masa juriului, în vreme ce Mihaela îi încuraja: „Bine, mă băieţi!”.

În ropotele de aplauze ale publicului, realizatorul emisiunii „Apropo TV” a mărturisit: „Gata, hai că ne-a stat inima!”. Dar Mihaela nu era aşa de uşor de liniştit: „Îmi place rockul! Şi îmi place rockul la Tecuci! N-am crezut că se întâmplă un aşa rock bun la Tecuci!”.

„Băieţi, excepţională alegere! E pentru prima oară când ascult melodia asta… în ultimele 30 de minute, întrucât este piesa cu care demarez în fiecare zi de acasă, cu băiţii mei spre şcoală. Cu asta ieşim din garaj. Momentul vostru a fost aşa cum trebuia să fie!”, a conchis Andi Moisescu.

Florin Călinescu, Andra şi Mihaela Rădulescu n-au mai avut nimic de spus în afara unui „Da” menit să-i propulseze pe tecuceni mai departe la „Românii au Talent”.

„Băieţi, pentru voi, pentru Tecuci şi pentru muzica rock, patru de DA şi să ne vedem sănătoşi în etapa următoare!”, a mai spus Andi Moisescu.

Baftă la Românii au Talent, trupa Atrivm Tecuci!

viata-libera.ro

• 1 month later...
Posted

Samuraii Akikai, din nou la Românii au Talent!

Samuraii Clubului Sportiv Akikai din Tecuci au revenit pe scena de la „Românii au Talent” vineri seara, la Pro Tv. Sub numele de Akikai Team, zece sportivi cu vârste cuprinse între 32 şi şapte ani, au zburat pur şi simplu deasupra scenei, împletind loviturile fulgerătoare de karate, mişcările spectaculoase, încleştările corp la corp şi salturile acrobatice, cu ritmul muzicii.
„A fost un moment plin de pasiunea voastră pentru acest sport, dar şi de dorinţa de a ieşi în evidenţă în acest spectacol. Şi v-a ieşit din plin”, a fost prima reacţie din partea Mihaelei Rădulescu, de la masa juriului.
Florin Călinescu nu-şi putea lua ochii de la mezinul trupei, care purta pe frunte o bentiţă pe care scria „Pace”: „Nici nu pot să mă uit în ochii lui cât e de concentrat! Eşti ceva de groază! Aduceţi-mi bentiţa aceea cu „Război”. Dacă spun altceva decât da, cred că mă rupe ăla mic! DA”.
„Eu vă mărturisesc sincer că am văzut talentul. Talentul de a face un moment de excepţie din acest sport. Răspunsul meu este DA!”, a anunţat Andi Moisescu. 
„Sunteţi deja în etapa următoare cu trei de DA şi vine şi al patrulea. Cu drag vi-l dau”, a spus Andra.
Bucuria samurailor a fost pe măsură mai ales că, în cinstea lor, prezentatorii concursului, Pavel Bartoş şi Smiley s-au încins cu o centură neagră… de capot!
Trebuie spus că nu e prima dată când tecucenii de la Akikai (Clubul Toamnei) ţin publicul şi juriul cu sufletul la gură cu momentele lor explozive. În 2011, la prima ediţie a concursului „Românii au Talent”, Clubul Akikai a ajuns în marea finală! Iar în 2014, trupa Akikai Junior (7 -12 ani) a făcut spectacol ajungând în semifinale!
Așa că le dorim succes!

viata-libera.ro

• 4 months later...
Posted

Gălăţenii aspiră din nou la ROMÂNII AU TALENT

Zeci de gălăţeni s-au prezentat şi anul acesta la preselecţiile organizate de concursul naţional "Românii au talent". Cântăreţi, dansatori şi acrobaţi s-au reunit şi au înfrumuseţat, marți, 23 august, aleea din faţa hotelului "Faleza". Atât gălăţeni, cât şi locuitori din alte zone ale ţării au venit pentru a impresiona juriul emisiunii de la ProTV.

Unii se aflau pentru prima dată la concurs, alţii îşi încercau din nou norocul. "Am participat şi anul trecut, dar am ajuns doar până la preselecţiile cu juriul propriu-zis. Anul acesta, am venit din nou să-mi încerc norocul", ne-a spus, emoţionată, Alexandra Pascu, în vârstă de 17 ani.

Deşi majoritatea concurenţilor erau emoţionaţi, am regăsit printre participanţi şi câţiva tineri familiarizaţi cu scena. Este vorba despre trupa de majorete Cheer din Panciu, care a participat la Campionatul Naţional de Cheerleading unde a ocupat locul secund, dar şi la Campionatul Internaţional de Cheerleading, unde a obţinut locul şapte. "Este a doua oară când participăm la acest concurs. Suntem siguri că de această dată va fi mult mai bine decât anul trecut. Ne dorim să ne vadă cât mai multă lume şi să fim promovaţi”, ne-au spus membrii trupei.

La preselecţie au participat şi persoane la a doua tinereţe. "Am cântat timp de 20 de ani în restaurantele din Bucureşti. Între timp, au intervenit nişte evenimente mai puţin fericite, care m-au determinat să renunţ. Sfatul meu pentru tineri este să aibă încredere în ei, pentru că dacă au talent şi răbdare vor reuşi", ne-a spus un bărbat prezent la preselecţii.

viata-libera.ro

• 6 months later...
Posted

De pe scena Teatrului Muzical. Un cuplu de artişti gălăţeni a adus opera comică la "Românii au talent"

Cuplul Iulia și Paul Adămiță, artist liric şi, respectiv, balerin la Teatrul Muzical „Nae Leonard” din Galaţi, a oferit vineri seara, pe scena Pro Tv, un moment care a cucerit atât juriul cât şi publicul „Românii au talent”. Chiar dacă nu a fost un număr artistic comercial - aşa cum şi-ar fi dorit Andra - ci unul de operă comică, vocea minunată a Iuliei şi eleganţa cu care Paul a pus-o în valoare, le-au adus cele patru Da-uri din partea juriului, primind, astfel, biletul către etapa următoare a concursului.

„Oglindă-oglinjoară, cine-i cea mai frumoasă din ţară?” – „Păpuşa!”, a fost răspunsul artistei lirice Iulia-Carmen Florea-Adămiţă la întrebarea lui Pavel Bartoş, adresată în culisele "Românii au talent". Păpuşa era personajul în care artista avea să se transforme, iar maestrul păpuşar nu putea fi altul decât soţul ei, balerinul Paul Adămiţă. S-au cunoscut în Teatrul Muzical „Nae Leonard”, unde ea a fost fascinată de ochii lui albaştri. „Ea este concurenta, nu eu. Dacă avem succes, este succesul soţiei mele. Dacă este eşec, este al meu”, a spus, cu modestie, Paul Adămiţă.

Iulia a interpretat „Aria Păpuşii” şi a uimit atât cu vocea, cât şi cu jocul scenic, stârnind ropote de aplauze. Deşi Andi Moisescu şi-ar fi dorit să-l audă şi pe Paul cântând, nu a ezitat să spună „Da” momentului artistic. La fel şi Florin Călinescu.

„Cu mare admiraţie pentru calităţile vocale, Da!”, a spus Mihaela Rădulescu.

„Nu am cum să spun nu, şi atunci spun Da!, a concluzionat Andra.

Îi felicităm pe Iulia şi Paul Adămiţă şi le ţinem pumnii în etapa următoare a competiţiei "Românii au talent".

viata-libera.ro

Posted

Trupa Fantastic Girls din Galaţi, la "Românii au talent"

Talentate, frumoase şi provocatoare, au adus o adevărată explozie de energie pe scena concursului „Românii au talent” de la Pro Tv.

„Noi suntem Fantastic Girls cea mai bună trupă de street dance din Galaţi. Suntem şapte fete pentru că şapte este numărul nostru norocos. Suntem moldovence, suntem rele şi suntem extrem de talentate. Sper să luăm patru de Da!”, mărturisiseră dansatoarele, pe Faleza Dunării, înainte de a intra în competiţie.

Din păcate, de la masa juriului, Florin Călinescu şi Andra au văzut mai degrabă desincronizările şi asimetriile din dansul lor, aşa că le-au spus „NU”. Mai îngăduitor, Andi Moisescu a oferit un Da, prestaţiei lor care, în opinia Mihaelei Rădulescu a fost la limita între „un dans corect şi unul mai puţin reuşit”. Dar diva de la Monaco a văzut dincolo de tehnică şi de emoţii: „Mie una mi-aţi plăcut! Îmi place ideea, îmi place preocuparea voastră pentru detalii şi îmi place cum dansaţi! Eu cred foarte tare în voi şi da-ul de la mine înseamnă că aveţi de ce să continuaţi şi de ce să mergeţi pe drumul acesta şi mai departe! Se vedea pe fetele astea că le place pe bune să danseze, şi cam de-acolo a venit aprecierea mea!”, a spus Mihaela Rădulescu.

viata-libera.ro

Posted

A patra încercare la Pro TV. Gălăţeanul Viorel s-a calificat la “Românii au talent”

„Ce criminală e!”, şoptea admirativ gălăţeanul Viorel Talent, în culise, sorbind-o din priviri pe Mihaela Rădulescu. La cererea publicului, Viorel Stănescu, în vârstă de 38 de ani, agent de pază, s-a întors pe scena Pro TV unde, după cum mărturiseşte, se simte "ca la 20 de ani, şi trăieşte la maxim".

Din plin s-au distrat şi publicul, care l-a aplaudat ridicat de pe scaune, şi juriul, care a urcat pe scenă, dansând alături de Viorel. Cel care a dat tonul a fost Andi Moisescu, urcat pe masa juriului ca să danseze, şi apoi pe scenă! L-au urmat Mihaela Rădulescu, Andra şi Florin Călinescu. S-a dezlănţuit nebunia, nu doar pe scenă şi în public, şi în culise, unde special pentru acest moment a venit şi Răzvan Fodor.

„Pentru mine ai făcut ceva extraordinar: l-ai urcat pe Andi Moisescu sus pe masă! N-a făcut nimeni aşa ceva. Jos pălăria în faţa ta!”, i-a spus Andra.

„Unde mai pui că e prima dată din atâtea sezoane, şi după 20 de ani de când mă ştiu cu Andi când am stat între picioarele lui! Ceva fără precedent”, a continuat ideea diva de la Monaco. În semn de admiraţie, în timpul dansului, şi-a scos pălăria şi i-a pus-o pe cap lui Viorel.

Trei Da-uri

„Dragă Viorel, perseverenţa şi exerciţiul dau roade. Din partea mea ai un Da!”, a decis Florin Călinescu, spre stupoarea prezentatorilor Smiley şi Pavel Bartoş.

Andi s-a prefăcut că apasă butonul auriu, care l-ar fi trimis pe gălăţean direct în semifinale, dându-i emoţii Andrei. Revenit pe scaun, i-a oferit şansa de a merge mai departe: „Viorele, dacă m-aş pune acum de-a curmezişul carierei tale artistice, practic m-aş pedepsi pe mine! Nu pot să fac aşa ceva! Nici măcar nu e despre talent, este vorba despre încercarea de a fi mai bun, iar asta merită recompensat. Ai un Da de la mine!”.

„Da!”, i-a strigat şi Mihaela Rădulescu făcându-l pe Viorel să îngenuncheze pe scenă şi să se închine: „Mulţumesc lui Dumnezeu că a lucrat la inimile voastre! Chiar vă iubesc!”.

„Mă bucur tare mult pentru tine că ai trecut în etapa următoare cu trei de Da”, a conchis Andra, care nu i-a dat şi votul ei.

„După părerea mea lucrurile au fost clare de la prima înfăţişare, adică de la primul sezon în care a venit  el. Era clar talent! Am greşit! Viorel, Viorel!”, a mai avut de spus juriul.
Îi ţinem pumnii lui Viorel să meargă cât mai departe la "Românii au talent”.

viata-libera.ro

Posted

Patru DA-uri pentru Florin Drăgoi. Beatbox de senzaţie cu gălăţeanul Zen la „Românii au talent”

„Talentul meu, pentru mine, înseamnă ceea ce mi-a permis Dumnezeu să pot face. Când îmi exprim talentul pe scenă, eu simt că pot comunica cu fiecare persoană care mă ascultă şi este un moment nemaipomenit.  Eu m-am născut prematur. Aveam şapte luni fără o zi. Fiind prematur, am fost băgat la incubator şi ţinut prea mult, iar acel surplus de aer mi-a afectat mersul. Pur şi simplu asta mi s-a întâmplat! Prin asta am trecut şi simt că sunt oarecum călit. Nu sunt cu nimic mai prejos sau inferior!”, a mărturisit, înainte de a urca pe scena „Românii au talent”, gălăţeanul Florin Drăgoi, în vârstă de 18 ani, pe numele de scenă Zen.

„Mamă, ce bass are! Bass turbat!”, a fost reacţia lui Smiley după primele sunete ale lui Florin. Şi el şi Andi Moisescu şi-au amintit de proiectul lui Gojira.

Mai mult, gălăţeanul s-a folosit de numele Andrei şi a creat un moment unic, cu care a cucerit-o nu doar pe cântăreaţă.

„Mi-ai făcut o surpriză foarte frumoasă! A fost pentru prima oară când am auzit Andra aşa, pe beatbox. A sunat bine! Îmi place tare mult zâmbetul tău. Îmi dai o emoţie şi o energie bună! Îţi mulţumesc! De la mine ai un Da!”, a spus Andra.

„Eşti un om atât de frumos! Mai zici şi bine cu beatbox! Pentru mine este aşa un Da cu drag!”, a mărturisit Mihaela Rădulescu. Alte două Da-uri, din partea lui Andi Moisescu şi a lui Florin Călinescu i-au deschis calea către etapa următoare a concursului Pro Tv.

„Dacă ajungi în semifinală, să pregăteşti unul cu Floriiin!”, a fost sfatul lui Smiley, iar gălăţeanul n-a ezitat şi i-a pus actorului numele pe beatbox.

Chiar şi după ce a părăsit scena, juriul a rămas sub emoţia puternică pe care le-a dăruit-o gălăţeanul.

„Uitaţi-vă, puţin la feţele noastre, cât de Zen suntem acum după momentul lui!”, a remarcat Andra.

„O demonstraţie de om care învinge în viaţă făcând ceea ce îi place!”, a tras concluzia Andi Moisescu.

Îi dorim lui Florin Drăgoi să ajungă cât mai departe la „Românii au talent”.

viata-libera.ro

• 2 weeks later...
Posted

Un gălăţean a ajuns direct în semifinala „Românii au talent”. Golden Buzz pentru Ok World Wide

După ce, în 2015, a făcut senzaţie în show-ul "Britain's Got Talent", vineri seara, trupa OK World Wide - din care face parte şi Laur (Karbula Lorand), născut în Tecuci, judeţul Galaţi - s-a calificat direct în semifinala „Românii au talent”. Încurajat de Andra şi de Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu a apăsat butonul auriu: „Anul ăsta mi-am propus să nu dau golden buzz până nu o să simt că nu mai pot. Şi-au venit băieţii! Superlativul absolut, e tot ce pot să spun! Nu pot decât să mă bucur. Bravo, tată! Asta am vrut să văd!”, a spus încântat Andi.

"OK World Wide" a venit din Marea Britanie, Londra, şi este formată din patru români şi un englez, iar stilul lor un mixt de dans, breakdance, acrobaţii, freerunning, parkour. Pe scena „Românii au talent”, au cucerit juriul şi publicul, ridicându-i pe toţi în picioare ca să-i aplaude şi aclame, cu un spectaculos moment care a împletit de minune dansul tradiţional românesc cu elemente moderne şi acrobaţii.

După cum au mărturisit, cei patru români au plecat din România pentru că nu aveau condiţiile de antrenament şi au ales Londra pentru că aici dansul şi acrobaţiile reprezintă artă. „Om fi trăit noi în Anglia, dar tot români suntem! Avem de gând, la un moment dat, să ne întoarcem în ţară, să deschidem o sală pentru copiii care sunt aici şi să oferi condiţiile pe care noi nu le-am avut niciodată”, a mărturisit liderul trupei, Ştefan.

Întrebaţi de Mihaela Rădulescu de unde vin, răspunsurile celor patru au stârnit un val de aplauze: Roman, Tecuci, Iaşi şi… Cambridge! „În sfârşit dans cu buton auriu! Genial: Tecuci, Cambridge! Moldovenilor! Geniali sunteţi!”, a exclamat Mihaela Rădulescu. "Înainte de calitate, trebuie să creezi o super emoție și dacă ți-a creat o super emoție, arde-l!", a spus și Florin Călinescu. "Golden buzz-ul perfect pentru mine este cel care dă senzația și celorlalți jurați că vor să apese și ei butonul acela auriu. Sunt demni de finală!", a spus și Andra, profund impresionată. „Eu simt că pentru prima oară că există o foarte mare şansă ca un număr de dans să câştige emisiunea Românii au talent. O să fac tot ce ţine de mine astfel încât să deschid ochii tuturor şi să încerc să-i conving că merită. Este actul artistic al sezonului”, a conchis Andi Moisescu.

viata-libera.ro

• 4 weeks later...
Posted

Trupa OK World Wide, favorita publicului: Tecuceanul Laur a ajuns în finală

Dacă în preselecţiile Românii au Talent, Andi Moisescu a trimis-o direct în semifinală, apăsând butonul auriu, vineri noaptea, votul publicului a decis că trupa OK World Wide - din care face parte şi tecuceaul Laur (Karbula Lorand) - trebuie să meargă în marea finală a competiţiei de la Pro TV.

Vineri seara, trupa OK World Wide, formată din patru români şi un britanic, venită din Londra, a oferit un nou moment de excepţie: dans, breakdance, acrobaţii, freerunning, parkour, toate împletite de minune pe ritmuri remixate de Subcarpaţi! Dacă la preselecţii au purtat ie, acum şi-au legat panglici tricolore pe post de genunchere. Pe româneşte au „rupt” scena şi-au ridicat juriul şi publicul în picioare.

„Sunt foarte mândru! Băieți, aștept momentul acesta de cinci luni. Atât a trecut între preselecții și momentul în care ați revenit live pe scena emisiunii Românii au talent. Dar este un moment pe care îl aștept și mai tare: momentul în care voi veți câștiga premiul cel mare de 120.000 de euro. Îmi doresc acest lucru. Am avut toate formele spectacolului câștigătoare de-a lungul celor șase sezoane. Cred că sunteți de departe unii dintre cei mai buni ambasadori ai României peste tot în lume, nu numai la Londra”, le-a spus Andi Moisescu.

Şi Andra a punctat că au fost cei mai buni din seara semifinalei, iar Mihaela Rădulescu a dus superlativele mai departe: „Sunteți cel mai bun moment al sezonului. Sunteți de departe cel mai bun moment de dans, cel mai tonic, cel mai românesc, cel mai energizant și cel mai capabil să câștige marea finală”.

„Eu nu înţeleg ce e-n capul cucoanei ăleia, că vrea să plecaţi din Europa, când ia uite, englezule, ce mişto e! O să vă fie dor de noi! Chiar dacă Anglia ar vrea să iasă din cauza unor zăpăciţi - s-ar putea să nu le iasă! - noi tot un continent, tot o umanitate rămânem! Tot un talent! Şi mă întreabă lumea pe stradă: bă, da’ dacă noi tot avem talent, de ce vin şi din ăia, şi din ăia? Din aceleaşi motive pentru care şi în ediţia engleză au venit români! Talentele nu mai pot fi ţinute pe bază de paşaport!”, a remarcat Florin Călinescu.

Votul românilor a spus totul, trimiţând trupa OK World Wide în Finala Românii au talent.

Reamintim că dorinţa celor cinci membri ai trupei este să revină în România şi să deschidă prima şcoală de dans unde să le oferă tinerilor şi copiilor condiţiile de antrenament de care nu au avut ei parte.

viata-libera.ro

• 4 weeks later...
Posted

Moment de excepţie OK World Wide. Tecuceanul din finala ”Românii au talent”, pe a doua treaptă a podiumului

Deşi nu puţine au fost vocile care au susţinut că OK World Wide - din care face parte şi Laur (Karbula Lorand), născut în Miercurea Ciuc, dar crescut în Tecuci - merita să câştige „Românii au talent” de la Pro Tv, trupa s-a clasat pe locul al doilea. Voturile publicului desemnat-o câştigătoare pe Lorelai Moșneguțu, pe care cei cinci dansatori s-au grăbit să o felicite.

Vineri seara, 2 iunie, trupa OK World Wide, formată din patru români şi un britanic, venită din Londra, a oferit un nou moment de excepţie: dans, breakdance, acrobaţii, freerunning, parkour, ballance, pe ritmuri populare româneşti şi un steag cu lupul dacic arborat cu mândrie. Pe româneşte au „rupt” scena şi-au ridicat juriul şi publicul în picioare. „Băieţii aceştia m-au terminat! Sunt atât de buni! Sunt atât de spectaculoşi! A fost un parkour de dans cum rar am văzut! Voi sunteţi aleşii!”, le-a spus Mihaela Rădulescu. „Am stat şi m-am gândit cum patru mini-daci de-ai noştri au aburit un mini-englez să facă o trupă şi mi-am dat seama că nici măcar nu mai sunteţi originari! A venit prinţul Charles la Sibiu şi a vorbit aproape ca Eminescu în limba română”, a spus, cu umor, Florin Călinescu, întrebându-l pe britanic dacă înţelege ce spune. „Românii au multe fete frumoase!”, a răspuns englezul. „Cam ăsta este şi motivul pentru care vine prinţul în România”, a replicat Călinescu. Andi Moisescu a ţinut să spună că englezul îşi doreşte să rămână european şi să se întoarcă în România. Cât despre momentul oferit de trupă, era convins că OK World Wide a adus tot „Românii au talent” într-un singur număr!

viata-libera.ro

• 8 months later...
Posted

"Românii au talent", sezonul 9

Tenorul Valentin Vasopol, la "Românii au talent"

Dragi gălăţeni, în această seară, de la ora 20,30, aveţi toate motivele din lume să daţi televizoarele pe Pro Tv! Pe scena celei de-a treia ediţii a concursului devenit fenomen naţional "Românii au talent" va urca un gălăţean înzestrat cu o voce excepţională şi un talent remarcabil: tenorul Valentin Vasopol, artist al Teatrului Naţional de Operă şi Operetă "Nae Leonard" din Galaţi.

"Vă aştept cu mare drag şi emoţie vineri, 2 martie, de la ora 20,30, să mă susţineţi la… ROMÂNII AU TALENT", este mesajul pe care artistul gălăţean l-a postat pe pagina personală de Facebook.

Nu trebuie uitat că soţia lui Valentin, Cristina Vasopol, artistă a Teatrului "Nae Leonard", a cucerit publicul şi juriul la "Vocea României"! Acum e timpul ca Valentin să ne uimească la "Românii au talent". Suntem siguri că se va lăsa cu emoţii, bucurie şi ropote de aplauze!

Noi îi ţinem pumnii strânşi! Mai ales că, în fiecare din cele şase sezoane de până acum, gălăţenii au făcut furori la "Românii au talent"!

viata-libera.ro

Posted

Fosta gardă de corp a lui Doroftei, Valentin Vasopol a ridicat publicul în picioare

O sală întreagă s-a ridicat în picioare ca să-l aplaude pe Valentin Vasopol, artist al Teatrului Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard” din Galaţi, după momentul excepţional oferit pe scena „Românii au talent” de la Pro Tv.

„Ce-ai făcut până acum în viaţă?”, a fost întrebarea pe care Andi Moisescu i-a adresat-o, de la masa juriului, lui Valentin Vasopol. Răspunsul lui Valentin Vasopol i-a uimit pe toţi: „Am făcut multe, adică am fost gardă de corp, am fost agent de intervenţie, am fost antrenor de fitness… Am fost o perioadă gardă de corp a lui Leonard Doroftei, exact după perioada în care cucerise titlul mondial la profesionişti şi trebuia să stau tot timpul lângă el, să am grijă să poată să-şi facă omul cumpărăturile liniştit! Aveam o viaţă liniştită, numai că eu mereu mi-am dorit din ce în ce mai mult. La 27 de ani, am întâlnit doi oameni minunaţi, doi solişti de operă, iar ei m-au întrebat: Tu cânţi? Cred că au sesizat ceva în timbrul meu vocal. Bineînţeles că la momentul acela le-am spus că, aşa cum face oricine, cânt în baie. Dar au insistat să mă asculte. În şase luni din momentul acela am renunţat la tot, m-am apucat de studiat şi am intrat la Conservator în Bucureşti, în primii zece!”, a mărturisit Valentin Vasopol.

Întrebat dacă va uimi juriul şi publicul, Valentin Vasopol n-a avut nevoie de vorbe. A interpretat excepţional "Parla Più Piano".

Făcut pentru muzică

„Eşti un artist, poţi să transmiţi orice. Te ajută enorm de tare şi această voce pe care, iată, ai descoperit-o pe parcursul vieţii tale. Tu eşti o motivaţie extraordinară pentru cei care mai au îndoieli, mai au temeri, să fie cine sunt cu adevărat”, a spus Mihaela Rădulescu.
„Muzica este pentru tine, într-adevăr”, a recunoscut Florin Călinescu.
„Îmi pare rău pentru Valentin că a trebuit să treacă prin mai multe încercări să-şi dea seama, de fapt, pentru ce a fost făcut şi adus pe lume: să ofere emoţie”, a spus şi Andra.
„Dacă mai ai nevoie de o certificare, o ai şi de la noi!”, a conchis Andi Moisescu.
Cu cele patru Da-uri oferite de juriu, Valentin Vasopol s-a calificat în etapa viitoare. Şi, pentru că soţia lui, Cristina Vasopol, era în public, bucurându-se de succesul lui, Valentin a ţinut să-şi sune mama pentru a-i da vestea cea mare de la „Românii au talent”.

viata-libera.ro

• 2 weeks later...
Posted

Picioare lungi până-n Paradis şi o voce care-i deschide porţile. O gălăţeancă a făcut spectacol la Românii au talet

„Du-mă în al 11-lea cer şi lasă-mă acolo!”, i-a cerut Florin Călinescu gălăţencei Beatrice Andoni, la „Românii au talent”. Versul lui Mircea Dinescu „Icoană cu picioare lungi” părea scris special pentru frumoasa Beatrice, în vârstă de 21 de ani, născută în comuna Suhurlui, din judeţul Galaţi, stabilită în Anglia, după ce a locuit şase ani în Italia.

„Îmi place foarte mult să cânt! „La Românii au talent” am venit pentru că mereu mi-am dorit. Mă uitam la televizor îmi spuneam, Doamne, când o să ajung şi eu acolo într-o zi? Absolut nimeni, niciun profesor nu m-a auzit cântând, nu am participat la concursuri. Şi mi-am luat inima-n dinţi şi am zis: gata, fie ce-o fi, mă fac de râs, nu mă fac de râs, eu mă duc!”, a mărturisit Beatrice înainte de a urca pe scenă.

A absolvit liceul în Italia dar, pentru că şi-a dorit o schimbare în viaţa ei, a plecat în Marea Britanie să muncească. „În România m-aş întoarce doar pentru muzică!”, a spus tânăra care lucrează ca ospătăriţă.

„De ce vă uitaţi aşa la mine?”, i-a întrebat pe Pavel Bartoş şi Smiley care o sorbeau din priviri în culise mai ales după ce au aflat că nu este căsătorită şi nu are prieten.

„Suhurluiul nu e pe pământ, vă spun eu! Nu! Suhurluiul este foarte departe şi o dată la două mii de ani lumină produce aşa ceva! Se răsuceşte Ştefan cel Mare în mormânt că a murit prea devreme!”, a conchis Florin Călinescu afând de unde vine Beatrice.

"Picioare lungi până-n Paradis şi o voce care-i deschide porţile", aşa a rezumat Pro Tv momentul artistic al gălăţencei.

Reacţiile juriului

„Eşti atât de frumoasă încât îmi vine să trec peste faptul că mai ai de muncit!”, a spus Andra după momentul artistic al gălăţencei. Florin Călinescu a fost însă imbatabil: „Nici nu mă interesează cum s-a auzit acasă! Eşti o bucurie pentru toate azilele de bătrâni, de călugări, pentru toţi militarii din teatrele de operaţiuni, pentru toţi fermierii care-şi caută nevastă!”.

Cu trei Da-uri oferite de Florin Călinescu, Andi Moisescu şi Mihaela Rădulescu şi un „Nu” care să o motiveze să fie mai bună, dat de Andra, Beatrice s-a calificat în etapa următoare la „Românii au talent”.

„Este efectul unei femei frumoase, cu nişte picioare superbe asupra bărbaţilor. Mă bucur că îţi foloseşti şi calităţile fizice şi mă bucur că ai venit la noi tocmai din Anglia! Am zis Da pentru că eu, cel puţin văd un potenţial în ea care poate evolua spre scenă, spre muzică. Ba mai mult, dacă e adevărată povestea că e ospătăriţă zece ore pe zi, pe mine m-a cucerit şi mai tare! Eu de asta am zis Da. E Cenuşăreasa noastră!”, a explicat Mihaela Rădulescu.

viata-libera.ro

• 5 weeks later...
Posted

Gălăţeanul Mihai Paraschiv, pe scena Românii au Talent

Explozie de senzualitate şi de energie a adus pe scena "Românii au talent" perechea formată din gălăţeanul Mihai Paraschiv, multiplu campion naţional şi european la dans sportiv, şi bucureşteanca Anne Bezusenco.

Întrebaţi de unde vin, Mihai, legitimat la clubul gălăţean "Fantezia", a răspuns: de la "Academia de Dans Mihai Petre". Zâmbind, gălăţeanul a dezvăluit că Mihai Petre este un perfecţionist şi că, oricât de corect şi de bun ar fi dansul, el este convins că se poate şi mai bine, aşa că devine cicălitor. Anne şi Mihai au oferit un moment de cha cha demn de "Românii au talent" şi a primit ropote de aplauze şi aprecieri.

"Mie mi-a plăcut foarte mult cum aţi dansat! Sunteţi perfecţi! Felicitări!", le-a spus Andra. "A fost perfect, a fost cu ritm, a fost exact ce trebuie!", a conchis Mihaela. "Am avut o explozie de senzualitate. Am văzut că accentele muzicale au fost frumos subliniate şi am vrut să arăt că se poate! Şi îmi pare rău că vorbeşte Mihai Petre din mine, dar patru ani la aceeaşi masă...", a spus Andi Moisescu.

Cu patru "Da"-uri, Mihai Paraschiv şi partenera lui s-au calificat în etapa următoare.

viata-libera.ro

• 1 month later...
Posted

Primul pas spre împlinirea visului ei. O gălăţeancă, semifinalistă la "Românii au talent"

Beatrice Andoni, născută în comuna Suhurlui din judeţul Galaţi, a urcat, vineri seara, pe scena celei de-a treia semifinale a emisiunii devenite fenomen naţional „Românii au talent” de la Pro Tv. Chiar dacă nu a ajuns în marea finală a competiţiei, superba gălăţeancă a făcut primul pas spre împlinirea visului de a deveni cântăreaţă.

„Sunt mândră de mine. Mama m-a făcut frumoasă. Eu încerc să fiu mult mai frumoasă, dar vreau şi să cânt bine! Vreau să demonstrez că nu sunt doar frumoasă şi atât!”, a mărturisit Beatrice Andoni înainte de a urca pe scenă.

Potrivit Pro Tv, Beatrice şi-a descoperit talentul muzical de când era mică şi cânta la serbările şcolare, dar nu a reuşit să şi-l dezvolte, nu a urmat o şcoală de muzică. A locuit o perioadă în Italia, apoi a decis să plece în Marea Britanie, unde a lucrat ca ospătăriţă. „La audiţii am venit direct din Anglia. Viaţa mea de ospătăriţă nu era foarte frumoasă. Munceam zece ore pe zi. După emisiune a dat norocul peste mine şi cred că o să auziţi cât de curând de mine. Mi-am dat demisia, am spus gata, nu mai stau printre străini! Vreau să muncesc pentru visul meu, nu pentru visul altuia. Aşa că m-am întors în ţară să fac doar muzică. Cel mai mare vis al meu este să fiu pe scenă, să cânt, să fac ceea ce-mi place. Vreau să îmi demonstrez atât mie cât şi publicului că sunt talentată”, a spus Beatrice.

Momentul său artistic a fost răsplătit cu aplauzele publicului.

De la masa juriului, Andi Moisescu a mărturisit că şi-a pierdut cuvintele. „Alegerea muzicală a fost minunată! Ţi se potriveşte. Beatrice, asta se va întâmpla în toată cariera ta: foarte puţini vor fi atenţi la ce cânţi. Cu asemenea picioare absolut fantastice ai absolut toate şansele să ajungi unde vrei tu! Bravo!”, i-a spus Mihaela Rădulescu. „Ai să râzi, dar să ştii că nici eu n-am mai putut să fiu atentă la ce cântai când am văzut picioarele alea lungi, aşa frumoase, chipul acela frumos! Emoţiile pe care le-ai avut te-au ajutat pentru că melodia aceasta este foarte sensibilă”, a recunoscut Andra. „Noi, la Românii au talent, suntem peste Guvernul României. Programul lor de întors românii acasă nu funcţionează. Dacă noi am reuşit să te aducem pe tine acasă, suntem mai tari ca acest Guvern!”, a spus Florin Călinescu.

viata-libera.ro

• 9 months later...
Posted

"Românii au talent", sezonul 10

O gălăţeancă de 15 ani a fost senzaţională la Românii au Talent

La doar 15 ani, gălăţeanca Alexandra Maria Căpitănescu a uimit juriul şi publicul la „Românii au Talent”, dovedind că s-a născut să fie pe scenă. Cucerit de momentul ei artistic, Smiley a uitat în ce emisiune se află şi a revendicat-o în echipa lui de la „Vocea României”.

„Îmi place foarte mult să cânt. Bunica mea a fost cea care m-a împins spre acest drum. Cu ea exersam în casă, făceam concerte, ea a fost persoana care m-a adus în această lume. Când aveam eu 10 ani bunica a decedat. A fost un moment greu. Sper să fie mândră de mine. Participarea la Românii au Talent este pentru ea. Să mă vadă de acolo, de sus, să mă audă, să-i arăt că dacă n-ar fi fost ea, probabil că n-aş fi fost pe scenă. Nu vreau să mă gândesc că trebuie să ajung în semifinală sau semifinală, vreau să intru pe scenă să mă simt ca un star!”, a mărturisit, în culisele emisiunii, Alexandra Maria Căpitănescu din Galaţi.

În clipa în care Alexandra a început să cânte, nici juriului, nici lui Smiley şi nici lui Pavel Bartoş nu le venea să creadă că are doar 15 ani. „Wow! Mamă! Aşa-mi place!

Nebunie, nebunie!”, au fost exclamaţiile lui Smiley. În clipa în care melodia s-a terminat, iar publicul o aplauda ridicat în picioare a venit pe scenă, a îmbrăţişat-o pe Alexandra, şi i-a urat: „Bine ai venit în echipa mea! Dar m-am întors deja! Am apăsat de zeci de ori pe buton! Ai fost senzaţională”, făcând aluzie la „Vocea României”.

„Bravo! Zici că s-a născut pe scenă!”, a spus, uimit, Pavel Bartoş.

„Rockul mă face să trăiesc!”, a spus gălăţeanca motivându-şi alegerea muzicală din repertoriul lui Janis Joplin.
Întrebată de Florin Călinescu ce vrea să facă mai departe, Alexandra i-a răspuns că ar vrea să urmeze conservatorul sau neurochirurgia.

„S-ar putea, până termini tu liceul să deschidă secţie de neurochirurgie la conservator ca să nu mai bateţi oraşul de colo-acolo. Să se unifice şapte-opt facultăţi pentru voi, că prea sunteţi multilateral dezvoltaţi”, a replicat Călinescu.

Cu patru Da-uri, Alexandra s-a calificat în etapa următoare la „Românii au Talent”, dar magia pe care a creat-o s-a risipit greu.

”Reușea să transmită cu toată ființa ei”, a spus, cucerit, Mihai Petre.

Emoţionată, Alexandra a mărturisit că aprecierile lui Smiley au fost foarte importante pentru ea: ”E preferatul meu de la Vocea României”. Trebuie spus că Alexandra este eleva profesoarei de canto Monica Măciuceanu.

viata-libera.ro

• 1 month later...
Posted

Isterie pe scena Pro Tv. Un gălăţean este plăcerea vinovată a lui Mihai Petre la Românii au talent

O sală întreagă i-a scandat numele gălăţeanului Viorel Stănescu, alias Blue Talking, revenit pentru a cincea oară la rând pe scena „Românii au talent”, de la Pro Tv. Şi de această dată gălăţeanul în vârstă de 40 de ani, de meserie agent de pază, s-a dezlănţuit! În focul dansului, a spart cu capul camera care tocmai îi filma, dar incidentul i-a dat, parcă, şi mai multă energie, aşa că, la finalul momentului său artistic, toată sala era pe scenă, dansând alături de el, de Mihai Petre, Andra, Andi Moisescu, Smiley şi Pavel Bartoş.

„Ceea ce fac eu este istorie! Vreau să fac cel mai tare show al anului 2019! O să vedeţi că fac ravagii pe scenă”, promitea Viorel Stănescu, filmat la locul său de muncă, pe un şantier unde este agent de pază.

„Sunt foarte optimist! N-am venit pentru nimic, am venit să-mi fac imaginea mea! La anul voi pleca în Germania. Am vorbit cu Dieter Bohlen, personal, pe Facebook. Mi-aş dori şi o colaborare cu doamna Andra”, a mărturisit, pe scenă, gălăţeanul.

Nici nu începuse bine prestaţia lui artistică şi Mihai Petre a părăsit masa juriului pentru a li se alătura pe scenă lui Smiley şi Pavel Bartoş, care asigurau coregrafia spectacolului încercând să ţină pasul de dans cu Viorel. Andra şi Andi Moisescu, dar şi publicul din sală i s-au alăturat. Pentru Viorel nici n-a contat faptul că s-a lovit când a dat cu capul de una dintre camerele de luat vederi care îl filma şi a spart-o!

„La ce succes ai tu şi la ce ai reuşit  să aduni, astăzi, pe scenă, părerea mea este că vine Dieter Bohlen încoace”, a spus Andi Moisescu. Îi isteria generală, juriul nici nu mai ştia ce are de făcut.

Primele două Da-uri au venit din partea lui Florin Călinescu şi Andi Moisescu.

„Ştiţi că la mine nu-i treaba aşa de uşoară, trebuie să fiu corectă şi de aceea răspunsul meu este Da”, a anunţat Andra, râzând. Moment în care Viorel a îngenuncheat pe scenă şi şi-a făcut cruce.

O sală întreagă scanda „Da! Da! Da”, încercând să-l convingă pe Mihai Petre.  

„Stop – stop - stop! Nu, nu, nu! Totuşi suntem la o competiţie serioasă! Nu pot decât să fiu foarte sincer cu tine şi să-ţi spun că eşti plăcerea mea vinovată din sezonul acesta. De patru ori Da! Felicitări!”, a anunţat, în cele din urmă, Mihai Petre.

De emoţie, gălăţeanul a mai îngenuncheat o dată şi a sărutat scena apoi s-a mai închinat de două ori.

„Viorel este un alt om care iubeşte scena exact aşa cum o iubeşte şi Gigel (Frone n.r.) şi Tarki, şi în esenţă sunt nişte oameni buni”, a tras concluzia Andi.

Viorel a părăsit scena în vreme ce sala îi scanda numele. Nici lui nu-i venea să crească a a primit patru răspunsuri pozitive! ”La trei mă așteptam, dar la Mihai Petre nu mă așteptam! M-a ținut așa în tensiune! E cel mai frumos din viaţa mea! Deci am intrat în marea finală!”, a spus Viorel, chiar dacă s-a calificat doar în etapa următoare!

Noi îi dorim succes!

viata-libera.ro

• 9 months later...
Posted

Moment unic la Românii au Talent, oferit de un elev gălăţean

„Să ştii că băieţi talentaţi ne-au mai trecut nouă prin faţa ochilor, chiar şi la vârsta de 16 ani, dar o prezenţă precum a ta, nu! Eşti, practic, unic în istora emisiunii! Pentru valoarea ta nu e mult, dar sper să însemne ceva pentru emoţia cu care pleci astăzi de aici. Abia aşteptăm să te revedem în etapa viitoare cu patru de Da!”, i-a spus Andi Moisescu, din juriul "Românii au talent", lui Horia Bucur, elev la Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin” din Galaţi.

În vârstă de doar 16 ani, Horia Bucur a oferit un moment minunat la „Românii au talent”, vineri seara, în prima ediţie a celui de-al zecelea sezon. Un dans care i-a ţinut pe toţi - spectatori, telespectatori şi membri ai juriului - cu sufletul la gură. „Ce frumos! Vai, ce frumos! Vai, ce-mi place!” - „Bine de tot, băiatul! Mamă-mamă!”, au exclamat Andra şi Smiley printre ropotele de aplauze ale publicului. „Ce moment frumos! Emoţie pură, gingăşie, putere în acelaşi timp!”, a mai spus Andi Moisescu.

Înainte de a urca pe scena Pro Tv, Horia a povestit care este visul lui: „Studiez dansul clasic şi dansul contemporan. În 2017, am primit o oportunitate foarte mare - să plec în Elveţia la o academie de prestigiu de balet. Am dat examen, am luat printre cele mai mari note, dar… în Elveţia trebuie să ai fonduri să poţi să trăieşti acolo. Şi eu eram de unul singur, fără ai mei, şi mi-a fost foarte greu şi situaţia financiară a noastră nu este chiar aşa wow ca să poţi să trăieşti în Elveţia.  Am rezistat acolo o lună şi jumătate şi a trebuit să renunţ. Am revenit în ţară am muncit şi încă muncesc dau tot ce pot ca să îmi ating scopul de a fi prim-solist la operă”, a dezvăluit gălăţeanul.

Cu patru Da-uri şi calificarea în etapa următoare, Horia Bucur a mărturisit că e nespus de fericit şi că a fost cea mai frumoasă experienţă din viaţa lui de până acum. Noi ne dorim să-l vedem în finala concursului devenit fenomen naţional "Românii au Talent".

viata-libera.ro

• 1 month later...
Posted

Un gălăţean, pentru a şasea oară la Românii au talent. Viorel Stănescu, în trupa lui Gigel Frone

Gălăţeanul Viorel Stănescu, zis şi „Viorel this is Blue Talking”, a revenit, pentru a şasea oară, la „Românii au talent”, de la Pro Tv. Dar nu singur, ci între „Cei 4 fantastici”.

Într-o formulă de zile mari – Gigel Frone, Marian Borcan, Viorel Stănescu şi Viorel Botezatu – „Cei 4 fantastici” au făcut spectacol total, Andra, Andi Moisescu, Smiley, Pavel Bartoş şi bună parte din public alăturându-li-se pe scenă. Au fost 16 minute de nebunie totală, pentru care cei patru au muncit, repetat şi s-au rugat în culise şi nu numai.

Fiecare dintre cei patru a avut propriul său moment - „Bella Ciao”, „Nu m-am gândit la despărţire”, „Cheri Cheri Lady”, pentru ca, la final, să-şi unească vocile în nemuritoarea melodie a lui Dan Spătaru „Drumurile noastre!”.

„Să-i avem, pe fiecare în parte, e ceva. Dar să-i avem pe toţi odată, pe scenă, a fost show total!”, a mărturisit Andra. „Cred că aşa o să fie când o să vină pentru prima dată în mod oficial extratereştrii pe pământ. N-am văzut o hărmălaie mai mare!”, a spus Andi Moisescu. Gigel Frone s-a dezlănţuit într-un veritabil recital făcând-o pe Andra să constate: „Gigel este ca un tonomat. Nici nu e nevoie să-i pui fise ca să cânte să-i spui «Te rog!» şi îţi cântă de Crăciun, de Paşti, are melodie pentru orice sărbătoare”. "Cei 4 fantastici" n-au mai fost jurizaţi pentru că nu era cazul: „În fiecare an îi trimitem direct în sezonul următor, se ştie!”, a conchis Andi Moisescu.

viata-libera.ro

• 10 months later...
Posted

Golden Buzz pentru gălăţeanul Filip Cioc, la ”Românii au talent”

Gălăţeanul Filip Cioc, în vârstă de numai 10 ani, a ajuns deja în semifinala „Românii au talent”, chiar din prima seară a noului sezon difuzat de Pro Tv. Filip a cântat dumnezeieşte "Never Enough" şi a emoţionat juriul şi publicul.

„Chiar trebuie să ne aducem aminte de momentul acesta!", a spus, cu ochii în lacrimi, Florin Călinescu şi a apăsat butonul auriu.

Trebuie să ştiţi că Filip este elevul profesoarei de canto Monica Măciuceanu la VOCESchool Music&Dance.

viata-libera.ro

Gălăţeanul Filip Cioc, în vârstă de numai zece ani, a ajuns deja în semifinala „Românii au talent”, chiar din prima seară a noului sezon difuzat de Pro Tv. Filip a cântat dumnezeieşte "Never Enough" şi a emoţionat juriul şi publicul. „Chiar trebuie să ne aducem aminte de momentul acesta”, a spus, cu ochii în lacrimi, Florin Călinescu şi a apăsat butonul auriu.

„Am venit la «Românii au talent», în primul rând, ca să bucur oamenii, să mă fac mândru pe mine şi să-mi dovedesc că pot să fac acest lucru. Şi, dacă se poate, să câştig”, a mărturisit Filip, înainte de a urca pe scena „Românii au talent”. Şi-a dorit mult să ajungă aici.

„Tu nu vezi deloc?”, a fost curios actorul Pavel Bartoş, în culisele "Românii au talent". „Nu ştiu cum vedeţi voi ca să vă zic cum văd”, a răspuns, cu înţelepciune, Filip.

În interviul realizat la Galaţi, pe Faleză, Filip a vorbit despre problemele lui de vedere şi despre ceea ce îl face fericit: „Cu ochiul drept văd destul de mult ca să mă descurc, dar cu ochiul stâng, când aveam opt ani, mi s-a făcut operaţie ca să văd mai bine. S-a reuşit mai mult decât era înainte, dar nu la fel ca ochiul drept. Unii copii de la şcoală cred că eu sunt ciudat, că am ochelari, dar nu contează ce-i pe din afară, contează ce-i înăuntru, în sufletul tău. Când mă necăjeau colegii la şcoală, veneam acasă, mă duceam la pian şi începeam să cânt. Adică muzica îmi alina supărarea. E foarte importantă pentru mine şi mă face să mă simt fericit!”.

Trebuie să ştiţi că Filip este elevul profesoarei de canto Monica Măciuceanu la VOCESchool Music&Dance.

Emoţie profundă şi nesfârşită, asta a transmis Filip, interpretând excepţional piesa „Never Enough”. Forţa din vocea lui a impresionat publicul şi juriul.

„Ai cântat extrem de frumos! Îţi mulţumesc pentru momentul acesta! O să rămână în mintea şi în sufletul meu”, a exclamat cea mai nouă membră a juriului, Alexandra Dinu.

„M-am emoţionat foarte tare ascultând acest cântec care este foarte-foarte greu, dar foarte frumos. Fără să-ţi dai seama, mi-ai făcut o bucurie enormă pentru că ai ales acest cântec. Tu ai adus foarte multă emoţie pe scena «Românii au talent»”, a mărturisit Andra,

„Filip a făcut aici o treabă extraordinară! Momentul acesta e mai mult decât cântec! Pentru că tu, de fapt, n-ai cântat! Tu ai trăit tot ceea ce ai avut să ne transmiţi! Şi acesta e un lucru minunat, care nu poate să treacă aşa uşor pe lângă noi. Face parte din momentele de care o să ne tot aducem aminte din emisiune!”, a spus Andi Moisescu.

„Chiar trebuie să ne aducem aminte de momentul acesta!”, a subliniat şi Florin Călinescu şi a apăsat butonul auriu. Florin Călinescu l-a trimis pe Filip direct în semifinala „Românii au talent”.

Bucuria lui Filip a fost uriaşă: „Nu-mi vine să cred! În sufletul meu este ca o explozie cu particule roz, de fericire!”, au fost cuvintele primului semifinalist al celui de-al 11-lea sezon „Românii au talent”.

viata-libera.ro

Posted

Cine este Filip Cioc, copilul care a primit Golden Buzz în prima ediție Românii au Talent – sezonul 11

Filip Cioc este primul concurent calificat deja în semifinalele celui de-al 11-lea sezon „Românii au Talent”. Puștiul de doar 10 ani, care s-a născut în Galați, are o poveste de viață specială.

„Văd cu ochiul drept destul de mult ca să mă descurc. Iar cu ochiul stâng nu la fel de mult. Muzica îmi alină supărarea”, a spus Filip Cioc. Și asta a demonstrat pe scenă. Vocea lui caldă a adus o emoție pe care toți jurații au simțit-o, iar Florin Călinescu nu a mai stat pe gânduri și a apăsat butonul auriu.

Copilul de doar 10 ani s-a născut prematur, iar părinții au luptat să îi ofere o șansă de a avea o vedere cât de cât funcțională. După eforturi supraomenești, s-au dus să-l opereze în Statele Unite ale Americii.

Pe când avea doar 2 ani Filip și-a uimit familia, deoarece el a început să cânte. La vârsta de 5 ani a început lecțiile de canto, iar un an mai târziu a ajuns să studieze pianul. La 8 ani, Filip Cioc a început să urmeze cursurile de teatru muzical.

romaniiautalent.protv.ro

• 1 month later...
Posted

EStrada Studio, dans spectaculos la „Românii au talent”. Dovada că arta învinge pandemia

Explozie de energie într-un spectaculos dans, dar mai ales mesajul încrezător că "Arta învinge pandemia", asta au adus, luni seara, pe scena "Românii au talent" cele 27 de gălăţence din EStrada Studio.

Elevele artistei Andreea Ignat şi ale surorii sale, Analisa Gabriela, au vârste cuprinse între 14 şi 18 ani şi au pregătit acest moment artistic în doar trei săptămâni. Asta a însemnat zeci de ore petrecute sub mască în sala de antrenament, dar şi numeroase momente în care au trecut de la agonie la extaz. Dar totul a meritat din plin, după cum au apreciat membrii juriului "Românii au talent".

"În România, arta învinge pandemia! Interesant! Sper ca voi să fi dat semnalul salvării nu numai a României, ci a omenirii de această pacoste", a spus Florin Călinescu, impresionat de mesajul profund al gălăţencelor.

"Mi se pare impresionant faptul că cineva a reuşit să mai adune atât de multe fete într-un grup de dans. E mare lucru în ziua de astăzi", a spus Andi Moisescu, cel care le-a oferit primul "Da". Au urmat un alt "Da" din partea Andrei, încă unul de la Alexandra Dinu şi cel de-al patrulea din partea lui Florin Călinescu.

Calificarea în etapa următoare a competiţiei "Românii au talent" a adus euforie pe scenă şi în public, dar un strop de dezamăgire în backstage, acolo unde, în vremuri normale, Pavel Bartoş şi Smiley s-ar fi bucurat de tradiţionala îmbrăţişare cu talentatele fete, răsplătite cu patru "Da"-uri. "Nu ne mai putem strânge în braţe. Nici măcar nu mai trec pe-aicea!", a protestat actorul, în vreme ce, la masa juriului, Andi se amuza: "Vai ce s-ar fi aruncat el precum ursul între mioare!". "Erau şi foarte drăguţe", a pus sare pe rană Alexandra Dinu.

Îmbrăţişarea rămâne pentru etapa viitoare. Unde suntem sigure că Andreea și Analisa, care instruiesc aproape 300 de copii, vor pregăti o coregrafie pe cinste, marca EStrada Studio!

viata-libera.ro