Jump to content

Pasiunile bolnave ale unui gălățean


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Pasiunile bolnave ale unui gălățean bun de muncă: se droga, seducea femeile și le exploata sexual

La 29 de ani, un gălățean riscă să își petreacă următorul deceniu în spatele gratiilor după ce mai multe tinere, printre care și o minoră, l-au reclamat că le-a exploatat sexual după ce, în prealabil, le-a sedus. Metoda folosită, deloc nouă, a fost implementat cu succes de individul care a și reușit să ”exporte” în diverse locații mai multe victime pe care le-a exploatat sexual.

Până la acest moment, anchetatorii au reușit să stabilească cu certitudine faptul că patru tinere din județul Galați, printre care una minoră, au trăit un coșmar în ultimii doi ani din cauza unui individ cu care au crezut, la început, că pot avea o relație de durată. Individu, acum în vârstă de 29 de ani, le atrăgea prin clasica metodă ”Loverboy”, convingându-le, pe fiecare în parte, că le iubea și că voia să aibă relații cu ele. Odată prinse în mreje, fetele erau supuse la diverse forme de violență psihică și fizică, fiind șantajate și bătute până când acceptau să se prostitueze în folosul ”iubitului”, care le obliga mai apoi să se vândă în diverse locații din țară sau în străinătate. Polițiștii BCCO Galați, cei care au instrumentat cazul de la prima reclamație, au decis că modul în care individul acționa era unul extrem de agresiv și au decis să îl rețină de urgență. Mai multe descinderi au condus la capturarea individului, dar și la descoperirea altor ”pasiuni”, extrem de periculoase și ilegale. 

”Ofițerii de poliție judiciară din cadrul BCCO Galați sub coordonarea uni procuror DIICOT - ST Galați au efectuat patru percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate un laptop și o cantitate de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive”, se arată în comunicatul BCCO Galați. 

Drogurile descoperite au fost trimise la expertiză pentru a se stabili cu exactitate natura lor, în funcție de aceasta urmând a se stabili și încadrarea infracțiunii de care se face vinovat gălățeanul. Până atunci, el a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la trafic de persoane şi trafic de minori, urmând a fi prezentat Tribunalului Galați cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Conform sutelor noastre, aceasta nu ar fi singura problemă cu legea a suspectului e proxenetism, el mai fiind judecat și pentru o faptă de ultraj după ce ar fi agresat un polițist.

viata-libera.ro

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Galaţi au dispus miercuri, 03 martie 2021, reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la trafic de persoane şi trafic de minori. Totodată, au fost puse în executare 12 mandate de aducere.

Procurorii au reţinut faptul că, începând cu anul 2019, inculpatul a recrutat prin inducere în eroare tinere minore şi majore, pe care ulterior, prin constrângere fizică şi psihică, le-a cazat, transportat şi obligat la practicarea prostituţiei în diferite locaţii de pe teritoriul României, dar şi al altor state europene.

La data de 03.03.2021, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Galaţi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Galaţi au efectuat un număr de 4 percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost ridicate un laptop şi o cantitate de substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În cursul zilei de astăzi, joi, 04 martie 2021, inculpatul, un gălățean de 29 de ani, va fi prezentat Tribunalului Galaţi cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile. Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul IJJ Galaţi. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Proxenetul iubitor de droguri, un trecut plin de violență

Magistrații Tribunalului Galați au decis joi, 4 martie 2021, să îl trimită după gratii pe tânărul acuzat de mai multe femei că le-ar fi sedus și exploatat sexual.

Ceea ce pare să fi cântărit mult în decizia judecătorilor, care au dat astfel curs propunerilor formulate de anchetatori, a fost că Daniel Laurențiu Bargan, în vârstă de 29 de ani, a manifestat violență atât în relația cu victimele care au îndrăznit să dezvăluie coșmarul prin care au trecut, cât și cu alte persoane, din familie sau reprezentanți ai autorităților. Astfel, din trecutul infracțional al lui Bargan fac parte o serie de fapte pentru care fie a răspuns, fie a fost absolvit de vină, fie este în curs de a da socoteală.

Conform informațiilor publice de pe portalul instanțelor de judecată, Judecătoria Galați a emis, în 2019, un ordin de protecție după ce fosta parteneră, cu care avea și un copil, l-a acuzat de violență. Bargan a fost obligat să părăsească locuința comună și să nu se apropie de femeie și de minor timp de șase luni. Nu a fost cuminte foarte mult timp, pentru că, un an mai târziu, avea să intre în conflict cu trei polițiști de la Secția 3, doi agenți și o agentă, proaspăt intrată în sistem. Agresiunile manifestate față de oamenii în uniformă au fost suficient de grave cât să se procopsească cu un nou dosar penal, de ultraj, trimis în judecată la începutul acestei luni.

La doar o zi după ce conflictul cu polițiștii ajungea pe rolul Judecătoriei Galați, alți polițiști îi băteau la ușă lui Bargan: ofițerii de la BCCO Galați l-au reținut după ce patru tinere, dintre care una minoră, l-au acuzat că le-a sedus și mai apoi le-a supus la violențe repetate pentru a le obliga să se prostitueze, în țară și în străinătate. În apartamentul bărbatului au fost găsite și droguri, a căror natură urmează să fie stabilită în urma analizelor într-un laborator specializat.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Afacerea cu femei a „iubăreţului” român care a bătut trei poliţişti. Cum le forţa să se prostitueze

Un tânăr de 29 de ani a fost trimis în judecată pentru trafic de persoane. Anchetatorii au stabilit că acesta a sedus mai multe tinere şi o adolescentă, pe care ulterior le-a bătut şi şantajat ca să se prostitueze în folosul lui.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi a trimis în judecată un tânăr de 29 de ani, Daniel Laurenţiu Bargan, sub acuzaţia de trafic de persoane. Potrivit procurorilor DIICOT, bărbatul a sedus mai multe tinere şi o minoră, pe care le-a supus apoi la diverse forme de violenţă psihică şi fizică. Individul le şantaja şi le bătea până când acceptau să se prostitueze în folosul lui.  Le transporta apoi în diverse locaţii din ţară sau străinătate şi le obliga să-şi vândă trupul. 

În urma percheziţiei la locuinţa traficantului de carne vie, poliţiştii au descoperit o cameră plină cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive. „Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul BCCO Galaţi, sub coordonarea unui procuror DIICOT - ST Galaţi, au efectuat patru percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost ridicate un laptop şi o cantitate de substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive”, precizau la acel moment procurorii DIICOT Galaţi.

Bărbatul este cunoscut pentru comportamentul său violent. Judecătoria Galaţi a emis, în 2019, un ordin de protecţie după ce fosta parteneră, cu care are şi un copil, l-a acuzat de violenţă. Bargan a fost obligat să părăsească locuinţa comună şi să nu se apropie de femeie şi de minor timp de şase luni.
Un an mai târziu avea să intre în conflict cu trei poliţişti de la Secţia 3 din Galaţi, în urma căruia s-a ales cu alt dosar penal pentru ultraj. Judecătoria Galaţi l-a condamnat la un an şi 3 luni de închisoare şi plata a 6.000 de lei ca daune morale către unul din poliţiştii agresaţi. Decizia instanţei în acest caz nu este definitivă.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Proxenet violent, băgat la puşcărie pentru că a bătut trei poliţişti

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv pe Daniel Laurenţiu Bargan, un tânăr de 29 de ani, la un an şi 3 luni de închisoare cu executare efectivă pentru ultraj şi plata a 6.000 de lei ca daune morale către unul din poliţiştii pe care i-a agresat. Decizia instanţei a fost pronunţată la 7 ianuarie.

Anchetatorii au stabilit că individul a intrat în conflict cu trei poliţişti de la Secţia 3 din Galaţi în 2020, pe care i-a agresat. De altfel, Daniel Laurenţiu Bargan este cunoscut pentru comportamentul său violent. Judecătoria Galaţi a emis, în 2019, un ordin de protecţie după ce fosta parteneră, cu care are şi un copil, l-a acuzat de violenţă. Bargan a fost obligat să părăsească locuinţa comună şi să nu se apropie de femeie şi de minor timp de şase luni.

În luna octombrie 2021, Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi l-a trimis în judecată într-un alt dosar sub acuzaţia de trafic de persoane. Potrivit procurorilor DIICOT, bărbatul a sedus mai multe tinere şi o minoră, pe care le-a supus apoi la diverse forme de violenţă psihică şi fizică. Individul le şantaja şi le bătea până când acceptau să se prostitueze în folosul lui. Le transporta apoi în diverse locaţii din ţară sau străinătate şi le obliga să-şi vândă trupul. 

În urma percheziţiei la locuinţa traficantului de carne vie, poliţiştii au descoperit o cameră plină cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive. „Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul BCCO Galaţi, sub coordonarea unui procuror DIICOT - ST Galaţi, au efectuat patru percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost ridicate un laptop şi o cantitate de substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive”, precizau la acel moment procurorii DIICOT Galaţi.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Cum a făcut avere un traficant de minore din prostituţie. În folosul cui vor fi confiscaţi banii

Judecătorii i-au redus pedeapsa unui individ extrem de violent, care seducea fete şi le obliga apoi să se prostitueze. Bărbatul fusese iniţial obligat să îi plătească sute de mii de lei unei victime pe care o obligase să se prostitueze, dar instanţa de apel a decis finalmente ca tânăra să nu mai primească nimic.

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv pe un tânăr de 30 de ani, Daniel Laurenţiu Bargan, la 5 ani de închisoare pentru trafic de minori şi tentativă la trafic de persoane. Iniţial, Tribunalul Galaţi îi aplicase o pedeapsă de 6 ani şi 10 luni de închisoare.

Interesant de amintit este că Tribunalul Galaţi hotărâse iniţial ca banii obţinuţi din exploatarea sexuală a unui fete, respectiv 230.000 de lei, să îi fie daţi tinerei care fusese obligată să îşi vândă trupul. Pe 7 iunie, instanţa de apel a decis ca aceşti bani să fie confiscaţi de la Bargan în folosul statului.

Potrivit procurorilor DIICOT, bărbatul a sedus mai multe tinere şi o minoră, pe care le-a supus apoi la diverse forme de violenţă psihică şi fizică. Individul le şantaja şi le bătea până când acceptau să se prostitueze în folosul lui. Le transporta apoi în diverse locaţii din ţară sau străinătate şi le obliga să-şi vândă trupul.

A lovit trei poliţişti

În urma percheziţiei la locuinţa traficantului de carne vie, poliţiştii au descoperit o cameră plină cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive. „Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul BCCO Galaţi, sub coordonarea unui procuror DIICOT - ST Galaţi, au efectuat patru percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost ridicate un laptop şi o cantitate de substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive”, precizau la acel moment procurorii DIICOT Galaţi.

Bărbatul este cunoscut pentru comportamentul său violent. Judecătoria Galaţi a emis, în 2019, un ordin de protecţie după ce fosta parteneră, cu care are şi un copil, l-a acuzat de violenţă. Bargan a fost obligat să părăsească locuinţa comună şi să nu se apropie de femeie şi de minor timp de şase luni.

Un an mai târziu avea să intre în conflict cu trei poliţişti de la Secţia 3 din Galaţi, în urma căruia s-a ales cu alt dosar penal pentru ultraj. Judecătoria Galaţi l-a condamnat la un an şi 3 luni de închisoare şi plata a 6.000 de lei ca daune morale către unul din poliţiştii agresaţi. 

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.