Jump to content

Cinema drive-in, în comuna Matca


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Investiţie inedită: Trei tineri au construit un cinema drive-in într-o comună din judeţul Galaţi

Trei tineri dintr-o comună gălăţeană au investit într-un cinemograf drive-in. Acesta a fost amenajat pe stadionul din localitate şi respectă toate condiţiile impuse în timpul epidemiei de Covid 19.

Cinematograful a fost amenajat în Matca, o comună cunoscută în toată ţara pentru producţia de legume. Trei tineri au decis să nu urmeze tradiţia localnicilor care investesc în solarii şi să construiască un cinematograf drive-in. Clienţii vin cu maşina la stadionul din localitate şi, contra unei sume de bani, pot să vadă un film.

Primul film va rula sâmbătă, au anunţat reprezentanţii Primăriei pe Facebook. „Trei tineri din comuna noastră au investit într-un proiect inedit! Cinema drive-in! Ce înseamnă asta? Te urci în maşină şi vii alături de familie, de iubită sau cu gaşca de prieteni, pentru a vedea un film în aer liber. Sâmbătă ora 20:30, pe stadion, va rula filmului:”S-a născut o stea”. Preţ 40 lei / autoturism. Evenimentul este autorizat şi respectă parametri legali în condiţiile pandemice pe care le trăim. Să susţinem iniţiativele copiilor şi tinerilor noştri. Ei sunt viitorul!”, scrie pe reţeaua de socializare a Primăriei Matca.

businessmagazin.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.