Jump to content

Gălățean găsit cu gâtul tăiat în casă

Recommended Posts

Posted

Crimă la Galaţi. Bărbat găsit cu gâtul tăiat, în propria locuinţă. Suspect principal: un om al străzii

Este anchetă la Galaţi, după ce un bărbat a fost găsit mort cu mai multe tăieturi pe corp şi la gât, în apartamentul în care locuia singur. Un om al străzii, pe care bărbatul îl mai primea în casă uneori, a fost săltat şi audiat de poliţişti.

Cadavrul bărbatului a  fost găsit de unul dintre vecini, care avea o cheie de la apartament. Alertaţi că nu l-au mai văzut de trei zile, oamenii au  intrat în casă şi i-au găsit trupul plin de sânge, acoperit cu mai multe pături. Vecinii spun că victima mai primea din când în când în casă un om al străzii. De curând, bărbatul îl dăduse afară din garsonieră.

Omul străzii a fost ridicat de poliţişti, găsit într-o canalizare lângă bloc. Avea cu el o pătură din locuinţa victimei, astfel că ar putea fi principalul suspect în acest caz. El a fost dus la secţie pentru a fi audiat. 

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală.

În prezent, poliţiştii fac cercetări pentru moarte suspectă. 

adevarul.ro

Un bărbat de 54 de ani, divorţat, care lucra la un restaurant în oraş, a fost găsit mort cu mai multe tăieturi pe corp şi la gât, acoperit sub mai multe pături şi haine, în garsoniera pe care o ocupa. El nu mai fusese văzut de trei zile de către vecini. Unul dintre vecini avea cheia apartamentului pe care o folosea în caz de necesitate. Intrigaţi că nu şi-au mai văzut vecinul de trei zile, dar şi de un miros ciudat ce venea dinspre uşa casei, aceştia au folosit cheia şi au intrat.

Cadavrul a fost observat din întâmplare, pentru că era acoperit cu mai multe pături. De sub ele ieşea o mână însângerată. "Când am intrat, am văzut un munte de haine, dar bine aşezate pe pat, pături, pilotă şi aşa mai departe. «Ei, lucrurile sunt aşezate pe pat, hai să mergem», am zis, dar întorcându-mă am văzut mâna atârnată la marginea patului, cu rană. L-am văzut ultima oară duminică şi atunci mi-a spus că  îl dăduse pe un individ afară, pe care îl mai primea să doarmă pe la el", spunea unul dintre vecinii victimei.

Vecinii spun că victima tocmai dăduse afară un om fără adăpost pe care îl mai primea în casă. Omul străzii a fost ridicat de poliţişti, găsit într-o canalizare lângă bloc, având o pătură din casa victimei, şi audiat. Momentan se fac cercetări pentru moarte suspectă, anchetatorii poliţiei urmând să stabilească împrejurările în care victima şi-a pierdut viaţa. Medicii legişti vor stabili după necropsie cauza morţii.

monitoruldegalati.ro

Posted

Și-a ucis prietenul cu 30 de lovituri de cuțit. Un om al străzii, suspect într-o crimă înfiorătoare

Un bărbat fără adăpost este principalul suspect al crimei descoperite în urmă cu două zile în apartamentul unui bloc de pe strada Alexandru Davilla. Polițiștii au reușit să îl rețină pe suspect chiar în ziua în care medicii legiști au stabilit că victima fusese ucisă, numărând pe corpul acesteia nu mai puțin de 30 de lovituri de cuțit. Suspectul a fost reținut și riscă până la 20 de ani de închisoare, pentru omor.

Cel mai bun prieten, pe care obișnuia să îl primească frecvent în locuință și căruia îi dăduse chiar și o cheie, este principalul suspect care i-ar fi curmat viața gălățeanului găsit fără viață în seara zilei de 7 aprilie, în propriul apartament. Aflați inițial în fața unei duble ipoteze, sinucidere sau crimă, anchetatorii au exclus-o pe prima, cu certitudine, în momentul în care medicii legiști au confirmat natura multiplelor leziuni descoperite pe trupul victimei.

În urma investigațiilor, au ajuns la principalul suspect, un bărbat fără locuință, care venea frecvent pe la victimă, și pe care l-au ridicat dintr-o canalizare. Omul, susțin procurorii care l-au audiat, nici nu mai știa cu exactitate ce și când făcuse, susținând că "așa i-a venit".

În baza probelor preliminare, anchetatorii preconizează că teribila crimă ar fi avut loc în noaptea de 4 spre 5 aprilie, când suspectul s-a dus în vizită la victimă. Împreună cu musafirul, ar fi consumat alcool și, așa cum făcuse nu odată, gazda l-a lăsat să doarmă la el. Peste noapte, invitatul s-a trezit, a pus mâna pe un cuțit și și-a atacat prietenul. Nu mai puțin de 30 de lovituri i-a aplicat, ceea ce nu i-a dat nicio șansă de supraviețuire victimei în vârstă de 53 de ani. După ce l-a înjunghiat, a părăsit apartamentul, încuind ușa cu cheia pe care o avea. Două zile mai târziu, cadavrul avea să fie găsit de vecini.

"Suspectul a recunoscut parțial cele întâmplate, susținând că nu își mai amintește foarte bine. A fost reținut pentru 24 de ore și urmează a fi prezentat Tribunalului Galați cu propunere de arestare preventivă pentru omor”, ne-a declarat procurorul Oana Hâncu, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați.

Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă să stea după gratii între 10 și 20 de ani.

viata-libera.ro