Jump to content

Cristian Dima, în conducerea națională a ALDE


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Cristian Dima, președinte al Consiliului Național ALDE

Cristian Dima, liderul organizaţiei judeţene ALDE Galaţi a fost ales președinte al Consiliului Național al partidului, la congresul care a avut loc pe 16-17 aprilie 2021. Evenimentul a reunit 999 de delegaţi care au decis şi noul statul al partidului odată cu noua conducere.

Lider naţional al ALDE a fost ales Daniel Olteanu, moţiunea propusă de acesta primind 818 voturi.

Într-o postare pe pagina sa publică de Facebook, Cristian Dima a mulţumit colegilor din ţară pentru încrederea acordată: "Împreună cu Daniel Olteanu, noul președinte al ALDE, îmi doresc să reclădim partidul, să revigorăm structurile, iar la viitoarele alegeri să fim mai puternici și capabili să câștigăm încrederea cât mai multor români. În perioada următoare obiectivul meu, în calitate de președinte al Consiliului Național, este acela ca în cel mai scurt timp să reorganizăm și să revitalizăm departamentele partidului. Este un drum lung cel pe care pornim astăzi, însă am încredere că vom putea să facem din ALDE din nou o forță politică”, afirmă politicianul.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Un gălăţean conduce interimar ALDE la nivel național

Gălățeanul Cristian Dima asigură interimatul la conducerea națională a ALDE, după ce fostul lider al partidului, Daniel Olteanu, s-a suspendat din motive de sănătate, pentru ca apoi să-și dea demisia. Potrivit statutului, Dima a preluat conducerea interimară deoarece este președinte al Consiliului Național al partidului, funcție în care a fost ales în aprilie anul trecut, și va rămâne la conducerea formațiunii politice până la organizarea unui congres.

După cum ne-a declarat, săptămâna trecută au avut loc consultări ale forurilor de conducere ale partidului, iar vineri se va întruni Delegația Permanentă pentru a discuta direcția pe care va merge ALDE și data unui posibil congres. "Vom analiza inclusiv o variantă de rebranduire a partidului sub o altă denumire și oportunitatea de a face o întâlnire în congres anul acesta. În urma consultărilor regionale de până acum, vă pot spune că decizia unitară a colegilor a fost aceea ca ALDE să îşi redefinească poziţia şi să-şi regăsească drumul pe scena politică", ne-a declarat Cristian Dima.

Anterior, ALDE luase în calcul o revenire în sânul PNL, la care liberalii nu au răspuns.

Reamintim că ALDE are doi reprezentanți în Consiliul Județean Galați.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.