Jump to content

Poliţist găsit mort în maşina personală


dcp100168

Recommended Posts

Un poliţist de 37 de ani, găsit inconştient în maşina personală, în stop cardio-respirator / Bărbatul nu a putut fi salvat, fiind declarat decesul

Un poliţist în vârstă de 37 de ani a murit, marţi, el fiind găsit în stop cardio-respirator în maşina personală, care staţiona în centrul oraşului Tecuci, cu motorul pornit, o trecătoare fiind cea care a sunat la 112, dându-şi seama că ceva este în neregulă cu tânărul.

Potrivit directorului medical al SAJ Galaţi, dr. Mihai Polinschi, o femeie a sunat la 112 spunând că observă în zona centrală a municipiului Tecuci un autoturism cu motorul pornit în care se află un tânăr, cel mai probabil inconştient.

Ajuns la faţa locului echipajul de la SAJ, a constatat că bărbatul este în stop-cardio respirator, posibil de circa 30 de minute, au efectuat manevre de resuscitate şi l-au transportat la spital, care se află la circa 2 minute de locul în care a fost găsit.

Aici, tânărul de 37 de ani a fost declarat însă decedat.

Conform sursei citate, ar putea fi vorba despre un edem pulmonar acut sau de o afecţiune cardiacă, însă cauza decesului va fi stabilită în urma necropsiei.

Tânărul decedat era ajutor al şefului de post de la Nicoreşti, judeţul Galaţi. El era tatăl a doi copii.

news.ro

Sorin Chiric, un tânăr polițist din Tecuci, județul Galați, a murit fulgerător în această dimineață, după ce a fost găsit în stop cardio-respirator, în mașina personală. Din păcate, deşi a fost resuscitat până la spital, medicii nu i-au mai putut salva viaţa.
Cea care a dat alarma a fost o trecătoare, după ce l-a văzut pe polițist în mașină. Dându-şi seama că ceva nu este în regulă, femeia a sunat la 112. La fața locului a sosit un echipaj de la Serviciul de Ambulanță, care l-a găsit pe tânăr în stop cardio-respirator.
Reprezentanţii SAJ Galaţi au anunţat că decesul agentului a fost declarat la spital. "O femeie a văzut o mașină cu motorul pornit în zona centrală a orașului Tecuci. La volan era un bărbat de 37 de ani, un polițist în timpul liber.
Primii la fața locului au ajuns polițiștii locali, ei au oprit motorul. Apoi, echipajul de salvare a făcut manevre de resuscitare și au transportat bărbatul la spital. Când l-au găsit era în stop cardio-respirator de aproximativ jumătate de oră. L-au declarat decedat la spital, nu avea urme de violență", a declarat pentru Mediafax directorul medical al SAJ Galaţi, dr. Mihai Polinschi. Acesta a precizat, pentru news.ro, că ar putea fi vorba despre un edem pulmonar acut sau de o afecţiune cardiacă, însă cauza decesului va fi stabilită în urma necropsiei.
Poliţistul Sorin Chiric, de 37 de ani, era ajutor al şefului de post de la Nicoreşti, judeţul Galaţi. Avea doi copii minori, de 2, respectiv 4 ani și nu era cunoscut cu afecţiuni medicale.

observatornews.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.