Jump to content

Concurs cu influenţe politice la Casa Judeţeană de Pensii


Recommended Posts

Bătălie pentru postul de adjunct la Casa Judeţeană de Pensii. Concurs cu influenţe politice

Postul de director-adjunct al Casei Judeţene de Pensii Galaţi a fost scos la concurs, se arată într-o postare pe site-ul Casei Naţionale de Pensii şi Prestaţii Sociale (CNPPS). În prezent, funcţia este ocupată de Smaranda Drăgoi, prin interimat. Aceasta nu ar fi primit însă susţinerea liderului local PNL, George Stângă, pentru a se înscrie la concurs.

Prin urmare, pe lista candidaţilor se află Laurenţiu Nicolae Pricope, fost membru PMP, partid pe listele căruia a fost candidat pentru Senat, pe poziţia a doua. În mai 2020, Laurenţiu Pricope, pe atunci vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PMP, a fost numit director interimar al Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Galaţi. În prezent, acesta a migrat la PNL şi pare să fie candidatul cu cele mai multe şanse la concursul ce se va desfăşura săptămâna viitoare, pe 3 iunie, la Bucureşti, la sediul CNPPS.

Cu toată susţinerea PNL, Pricope nu este singurul candidat. Nelu Ploscuţanu, inspector superior la Casa Judeţeană de Pensii Galaţi, s-a încumetat şi el să-şi depună dosarul pentru scaunul de şef-adjunct în instituţia în care lucrează de mai mulţi ani.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.