Jump to content

Omor pe uliţă, la cârciuma din Drăgăneşti


dcp100168

Recommended Posts

Crimă la Drăgăneşti: Răpus din două lovituri cu o scândură Recomandat

În timp ce se afla pe stradă, în comuna Drăgăneşti, un bărbat s-a luat la harţă cu un consătean şi, în prezenţa mai multor persoane, bărbatul a lovit victima de două ori, în zona capului, cu o scândură de la căruţă, cauzându-i acesteia leziuni traumatice, care au condus la deces.

”La data de 31 mai 2021, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă o persoană, cercetată în calitate de inculpat, pentru săvârşirea, în concurs, a infracţiunii de omor. La aceeaşi data, s-a dispus reţinerea inculpatului, pe o durată de 24 de ore, pentru faptele comise. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au solicitat, la data de 31.05.2021, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Galaţi, arestarea preventivă a inculpatului, pentru săvârşirea infracţiunii de omor”, informează biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, cu precizarea că începerea urmăririi penale, punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi arestarea preventivă sunt etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale.

monitoruldegalati.ro

Ucis cu parul, lângă cârciumă, într-o comună gălățeană

Un localnic din comuna gălăţeană Drăgăneşti a murit în urma unui conflict de o violenţă extremă, petrecut duminică seară, pe o uliţă din sat. Bărbatul ar fi consumat alcool la un bar din comună, la fel ca şi cel care avea să îi devină călău.

Pe fondul băuturii, între cei doi ar fi izbucnit un conflict, în cursul căruia agresorul ar fi pus mâna pe un par şi ar fi lovit victima, de mai multe ori, în zona capului. În urma loviturilor încasate, bărbatul a intrat în comă şi a fost transportat în stare foarte gravă la spital, unde însă a decedat.

Poliţiştii şi un reprezentant al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi anchetează împrejurările în care a avut loc tragedia, agresorul fiind cercetat pentru omor. El riscă nu doar să stea după gratii următoarele 30 de zile, cu şi o pedeapsă cu închisoarea de cel puţin zece ani.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Autorul crimei a fost arestat

Alin Condrachi, principalul suspect al uciderii unui bărbat din Drăgănești, duminică seară, 30 mai 2021, a fost arestat în baza unei decizii emise de magistrații Tribunalului Galați. Bărbatul a fost reținut la scurt timp după ce a comis fapta. Incidentul, care s-a soldat cu moartea unui om, a avut loc, după cum au stabilit anchetatorii, pe o stradă din Drăgănești, în apropierea unei cârciumi. Un conflict spontan, declanşat pe fondul consumului de alcool, a fost tranșat de agresor cu o scândură smulsă de la căruță. Victima ar fi fost lovită de două ori în zona capului de către Condrachi, loviturile provocându-i leziuni extrem de grave, care i-au fost fatale. Criminaliștii care investighează cazul i-au reținut lui Alin Condrachi nu doar acuzația de omor, ci și pe cea de tulburare a ordinii și liniștii publice, date fiind violența și panica pe care le-a provocat prin fapta sa. Condrachi nu este la prima problemă cu legea, el mai fiind condamnat în trecut pentru fapte de violență. În 2018, Judecătoria Tecuci l-a găsit vinovat de lovire, pentru care i-a aplicat o amendă penală de 2.000 de lei.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.