Jump to content

Încă o gălățeancă a murit după ce a căzut de la etaj


dcp100168

Recommended Posts

Încă o gălățeancă a murit după ce a căzut în gol

Un nou incident soldat cu moartea unei femei a avut loc în Galați, vineri dimineață, 4 iunie 2021, la distanță de câteva zile de accidentul în urma căruia o persoană, căzută de la balconul apartamentului, și-a pierdut viața.

Cea care a decedat în zorii zilei de 4 iunie 2021 a fost o femeie în vârstă de 53 de ani, găsită de vecini în grădina din fața unui bloc de pe strada Călugăreni, în I.C. Frimu. Oamenii au sunat îngroziți la 112 și au anunțat că vecina lor de la etajul unu a căzut în fața imobilului.

La fața locului, au ajuns de urgență echipaje de la Secția 4  Poliție și de la Ambulanță, medicii constatând că femeia mai avea câteva semne vitale. Din păcate, nu au reușit să o mențină în viață până la spital, femeia, fiind declarată decedată în drum spre unitatea medicală.

Polițiștii Secției 4 au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care și-a pierdut viața femeia. Se fac cercetări pentru ucidere din culpă, fiind luate în calcul, deocamdată, toate ipotezele, de la accident la sinucidere.

Acesta este cel de-al doilea eveniment cu astfel de conotații înregistrat în această săptămână în municipiul Galați. O altă femeie, de 68 de ani, a murit la începutul acestei săptămâni, după ce, oficial, ar fi căzut de la etajul al doilea al unui bloc de pe strada Siderurgiștilor.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.