Jump to content

Doi minori au fost surprinşi făcând sex în toaleta unui colegiu


dcp100168

Recommended Posts

Doi minori au fost surprinşi făcând sex în toaleta unui colegiu

Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci coordonează o anchetă în cazul unui dosar penal pentru act sexual întreţinut de minori. Joi după-amiază (10 iunie 2021), doi elevi minori, un băiat de 17 ani şi o fată de 14 ani, au fost surprinşi de colegii lor întreţinând raporturi sexuale în toaleta fetelor. Incidentul s-a petrecut la Colegiul Naţional "Calistrat Hogaş" din Tecuci. Elevii care au surprins scena au anunţat conducerea instituţiei, iar de aici s-a făcut sesizare la Poliţie.

A fost dispusă o expertiză medico-legală în cazul fetei implicate în incident, urmând ca în funcţie de rezultatele acesteia să se stabilească încadrarea penală a faptelor.

O altă anchetă va fi demarată de conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean: "Aşteptăm rezultatele anchetei, dar cu siguranță vom avea și noi propria comisie, care va merge luni la unitatea școlară să discute cu conducerea și cu toţi cei implicați", ne-a declarat inspectoarea generală Gina Brînzan.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Surpriză în cazul elevilor care ar fi întreţinut relaţii intime în toaleta unui liceu din judeţul Galaţi

Răsturnare de situaţie în cazul celor doi elevi din oraşul Tecuci, judeţul Galaţi, care ar fi întreţinut relaţii intime în toaleta instituţiei de învăţământ. Ancheta a scos la iveală că cei doi minori au minţit.

Presupusa relaţie ar fi avut loc pe 11 iunie, în timpul pauzei, la „Colegiului Naţional Calistrat Hogaş”, din oraşul Tecuci, judeţul Galaţi. O fată de 14 ani şi un băiat de 17 ani şi-au dat întâlnire în toaleta şcolii, iar ulterior, cei doi s-au lăudat colegilor că ar fi întreţinut relaţii intime. Aceste zvonuri au ajuns şi la urechile conducerii unităţii şcolare, care a alertat autorităţile. 

Oamenii legii au deschis un dosar penal şi au început cercetările privind infracţiunea de act sexual cu un minor. Totodată, o anchetă a fost demarată de conducerea liceului şi Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Potrivit IPJ Galaţi, părinţii fetei au mers la un medic legist, iar concluzia acestuia a fost că minora nu a avut relaţii intime. Prin urmare, cei doi fie s-au lăudat în faţa colegilor, fie a fost vorba despre răutăţi din partea acestora. 

„Din declaraţiile mamei fetei, cei doi elevi ar fi stabilit o întâlnire în toaleta şcolii, dar nu s-ar fi întâmplat nimic mai mult. Mama are dovadă de la medicul legist, potrivit căruia fata nu ar fi întreţinut relaţii intime. Noi nu am văzut dovada, dar mama şi-a asumat  Cel mai probabil, a fost o exagerare din partea colegilor, fie ei s-au lăudat”, ne-a declarat Gina Brînzan, inspector general la Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi.

La nivelul liceului, va fi întrunită o comisie care va stabili cum va fi sancţionat comportamentul elevilor care ar fi pus pe jar autorităţile. 

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.