Jump to content

Gălăţeanca Cristina Pocora, şefă a CNA


Recommended Posts

Cristina Pocora propusă președinte CNA. Parlamentul urmează să-i valideze candidatura

Cristina Ancuţa Pocora a fost propusă, miercuri de către membrii CNA, pentru funcţia de preşedinte. Decizia a fost luată în urma votului secret, într-o ședință desfășurată cu uşile închise în timpul alegerilor.

"Consiliul Național al Audiovizualului este o instituție care a rămas în urmă. O simțim cu toții, de la membrii Consiliului, la ceilalți angajați ai instituției, la parteneri și societate. Din păcate, deși există un acord general pentru o reformă structurală, puțini pași au fost făcuți în acest sens, până acum. Monitorizarea se face cu “pixul, pe hârtie”, dosarele de licență stau în teancuri printate. Suntem încă la nivelul “dosarelor cu șină”. Reacționăm rigid și lent. Nu proactiv, ci doar coercitiv. Și de multe ori, prea târziu. CNA trebuie să se transforme dintr-o instituție încremenită, care doar dă licențe și rezolvă sesizări, într-o instituție dinamică, activă, care are o strategie coerentă, care poate să contribuie la schimbarea în bine a dezbaterii publice, care are o influență benefică în societate”, și-a anunțat candidatura Crisina Pocora pe Facebook.

Cristina Pocora a fost propusă ca membru în CNA de Administrația Prezidențială, în octombrie 2018. De asemenea aceasta a avut două mandate de deputat PNL de Ialomița, în perioada 2008-2016.

Parlamentul urmează să voteze miercuri, în plen reunit, propunerea făcută de membrii CNA.

hotnews.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.