Jump to content

CSM Arcada Galaţi - volei masculin (2021-2022)


dcp100168

Recommended Posts

Debut facil de sezon pentru CSM Arcada

Federația Română de Volei a stabilit programul ediției 2021-2022 din campionatul Diviziei A1 masculine. Campioana României în ultimele trei sezoane, CSM Arcada, va avea parte de un debut facil de sezon, formația gălățeană va întâlni cele două echipe nou promovate, Titanii București și Rapid București, în primele trei etape din campionat. Programul campionilor în tur:

Etapa I: Titanii București – CSM Arcada

Etapa a II-a: CSM Arcada – CSM Timișoara

Etapa a III-a: Rapid București – CSM Arcada

Etapa a IV-a: CSM Arcada – Știința Explorări Baia Mare

Etapa a V-a: Dinamo – CSM Arcada

Etapa a VI-a: CSM Arcada – Steaua

Etapa a VII-a: SCM Zalău – CSM Arcada

Etapa a VIII-a: SCM Craiova – CSM Arcada

Etapa a IX-a: CSM Arcada – Unirea Dej

Etapa a X-a: Știința București – CSM Arcada

Etapa a XI-a: CSM Arcada – CSU Cluj-Napoca.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

Arcada Galaţi - ČEZ Karlovarsko, în turul 1 al Ligii Campionilor la volei masculin

Campioana României, Arcada Galaţi, va întâlni echipa cehă ČEZ Karlovarsko, în turul 1 al Ligii Campionilor la volei masculin, conform tragerii la sorţi de vineri.

Primul joc va avea loc la Galaţi în perioada 5-7 octombrie. Returul va avea loc în perioada 12-14 octombrie.

news.ro

Pentru formația gălățeană, aflată la cel de al șaptelea sezon consecutiv în Europa, duelul cu formația din Cehia va fi cu repetiție. Arcada și ČEZ Karlovarsko s-au întâlnit și în sezonul 2015-2016 al cupelor europene, în Cupa Challenge, faza 16-imilor, iar formația gălățeană a obținut calificarea în faza următoare după victoria, scor 3-1, la Galați și 2-3 la retur în Cehia.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Transferuri exotice la fileu. CSM Arcada îşi definitivează lotul pentru sezonul 2021-2021

CSM Galaţi şi CS Arcada au semnat noul protocol de colaborare după care factorii responsabili au demarat campania de transferări pentru sezonul 2021-2022. Pentru postul de coordonator au fost aleşi doi jucători foarte experimentaţi. Este vorba de căpitanul Mexicului, Pedro Rangel, 33 ani, 192 cm, 85 ani, care în sezonul 2020-2021 a jucat în Cipru la Omonia Nicosia şi are în CV echipe din: Mexic, Portugalia, Spania şi Franţa, respectiv, românul Ionuţ Ciprian Teleleu, 35 ani, ultima oară a evoluat la SCM U Craiova.

La prima experienţă în Europa va fi argentinianul Alejandro Toro, 32 ani, 190 cm, 90 kg, trăgător secund, care a mai jucat pentru echipe din Argentina şi Brazilia.

Coleg de post îi va fi o mai veche cunoştinţă a gălăţenilor, Julian Bissete, 30 ani, 198 cm, 92 kg, originar din Santa Lucia, care a mai jucat la CSM Arcada în perioada 2018-2020, iar în ultimul sezon a îmbrăcat tricoul formaţiei Filippos Veroias - Grecia.

Lotul a fost întărit şi cu doi români: Tudor Magdaş, 23 ani, 200 cm, centru, vine de la Unirea Dej, respectiv, Alexandru Butnaru, 23 ani, 208 cm, centru, transferat de la Ştiinţa Explorări Baia Mare.

Vor continua sub comanda antrenorilor: Sergiu Stancu şi Răzvan Tănăsescu: jucătorii Marian Bala, Vasile Talpă, Filip Sestan, Alexandru Raţă, Vlad Kantor, Liviu Cristudor, Ovidiu Darlaczi şi fizioterapeutul Eugen Pascale. Noul preparator fizic este argentinianul Rene Luna care îl înlocuieşte pe italianul Carlo Sati, care a ales pe Belgorod - Rusia.

Antrenamentele se vor relua pe 9 august la Galaţi, urmând ca după o săptămână să se plece în tradiţionalul cantonament de la Cheile Grădiştei.

monitoruldegalati.ro

Șase achiziții pentru noul sezon la CSM Arcada

Campioana României din ultimele trei sezoane mai are doar o săptămână până la reluarea pregătirilor. La reluarea antrenamentelor se vor prezenta și cele șase noi achiziții ale clubului gălățean:

Pedro Rangel, 32 ani, Mexic, 1.92 m, ridicător, ultima echipă pentru care a jucat a fost Omonia Nicosia, în Cipru. A evoluat pentru echipe din: Mexic, Portugalia, Spania și Franța. Este căpitanul echipei naționale a Mexicului. căpitanul Naţionalei Mexicului.

Ionuţ Ciprian Teleleu, 35 ani, 1.89 m, ridicător, în ultimele trei sezoane a jucat în Divizia A1 pentru SCMU Craiova

Alejandro Toro, 32 de ani, 1.90 m, trăgător secund, Argentina, a jucat ultima oară pentru UPCN în Argentina. A mai evoluat pentru AC Orestiada, în Grecia, Orange Nassau, Franța, sau Lomas Volley, Argentina.

Julian Bissete, 30 ani, 1.98 m, trăgător secund, Santa Lucia, a mai jucat la CSM Arcada în perioada 2018-2020. În ultimul sezon a jucat în Grecia pentru Filippos Veroias. În România a mai jucat pentru Tricolorul LMV Ploiești.

Tudor Magdaș, 23 de ani, 2.00 m, centru. Vine de la Unirea Dej, iar în prima ligă masculină de volei, Divizia A1, a mai jucat pentru Tricolorul Ploiești.

Andrei Butnaru, 23 ani, 2.08 cm, centru, transferat de la Ştiinţa Explorări Baia Mare, a mai evoluat pentru CSM Suceava.

Din lotul de sezonul trecut vor evolua pentru CSM Arcada în noul sezon competițional: Liviu Cristudor, Vlad Kantor, Alexandru Rață, Marian Bala, Filip Sestan, Vasile Talpă și Ovidiu Darlaczi. Staff-ul tehnic va fi format în continuare din Sergiu Stancu – antrenor principal, Răzvan Tănăsescu – antrenor secund, Eugen Pascale – fizioterapeut, Rene Luna – preparator fizic.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

CSM Arcada a reluat pregătirile

Tripla campioană a României la volei masculin, CSM Arcada s-a reunit luni în vederea startului pregătirilor pentru sezonul 2021-2022. „A venit momentul mult-aşteptat, şi anume ziua în care dăm drumul la treabă. Noi, staff-ul, am avut destule de analizat pe timpul vacanţei jucătorilor. Ştim ce a fost bine, ştim ce trebuie îmbunătăţit. Timp de două săptămâni ne vom pregăti aici, la Galaţi, apoi vom merge preţ de 10 zile la Cheile Grădiştei. Ulterior, vom intra în perioada jocurilor-test, va urma şi Cupa Arcada şi deja ne vom apropia de ultima sută de metri dinaintea sezonului oficial", a declarat antrenorul Sergiu Stancu.

După ce în cursul dimineţii revederea după vacanţă a avut loc la sala Polivalentă, în cursul serii a avut loc şi un prim antrenament pe stadionul Dunărea. Au fost prezenţi 10 jucători: Marian Bala, Vasile Talpă, Liviu Cristudor, Alexandru Raţă, Ovidiu Darlaczi, Vlad Kantor, care au jucat pentru echipa gălăţeană şi în sezonul trecut, şi noile achiziţii Julian Bissette, Tudor Magdaş, Alexandru Butnaru şi Ionuţ Teleleu. Au lipsit motivat: mexicanul Pedro Rangel, croatul Filip Sestan, angrenaţi în competiţiile cu echipele naţionale şi argentinianul Alejandro Toro, care va sosi la Galaţi peste câteva zile.

regionalpress.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Cupa Arcada revine în forţă

După o pauză de un an din cauza pandemiei, campioana României la volei masculin din ultimele trei sezoane, CSM Arcada, va relua tradiţia şi va organiza în perioada 16-18 septembrie, în sala Polivalentă Dunărea, Cupa Arcada. Ediţia din acest an va avea o invitată de gală, OK Vojvodina Novi Sad, campioana Serbiei, o formaţie ce are prezenţe constante în grupele CEV Champions League. Careul echipelor participante va fi completat de trei echipe de top din ţara noastră: SCM U Craiova, Steaua Bucureşti şi CSM Arcada, reprezentanta României în Liga Campionilor.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Internaţionalul croat Ivan Raic se întoarce la CSM Arcada

Campania de transferări s-a încheiat în sfârşit la CSM Arcada Galaţi. Conducerea triplei campioane a României la volei masculin a reuşit să completeze lotul cu universalul care lipsea după despărţirea de olandezul Niels Klapwjik.

Ultimul transfer din tabăra gălăţeană este internaţionalul din Croaţia, Ivan Raic, 32 ani, 204 cm, 98 cm, care în utimul sezon a evoluat în Grecia la Foinikas Syros ONEX. Croatul revine în oraşul nostru după ce a cucerit titlul de campion cu echipa gălăţeană în sezonul 2018-2019 şi a mai jucat în cariera sa bogată la echipe din Franţa, Italia, Belgia, Muntenegru şi Croaţia.

„Este o veste bună că l-am readus pe Ivan la CSM Arcada, doar vorbim despre un jucător care şi-a demonstrat calităţile în sezonul în care clubul nostru a câştigat primul titlu naţional. Acum putem spune că avem echipa completă pentru noul sezon, cu amendamentul că Ivan şi conaţionalul său Šestan sunt la reprezentativa Croaţiei, pentru Europene!", a declarat Marius Pîrvu, managerul secţiei de volei de la CSM Galaţi.

regionalpress.ro

Link to comment
Share on other sites

Programul Cupei Arcada

În perioada 16-18 septembrie, la Galaţi, în sala Dunărea, va avea loc tradiţionala competiţie Cupa Arcada.

Organizatorii au anunţat programul complet:

joi 16 septembrie: OK Vojvodina Seme Novi Sad, campioana Serbiei - Steaua Bucureşti, ora 17.00; CSM Arcada - SCM U Craiova, ora 19.00;

vineri: 17 septembrie: SCM U Craiova - Steaua, ora 17.00, prezentarea lotului pentru sezonul 2021-2022; CSM Arcada - Vojvodina, ora 19.00;

sâmbătă 18 septembrie: Vojvodina - SCM U Craiova, ora 10.00, CSM Arcada - Steaua, ora 12.00; festivitatea de premiere.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

CSM Arcada Galaţi şi CSA Steaua Bucureşti au câştigat meciurile jucate joi, în prima zi a Cupei Arcada la volei masculin, în Sala Sporturilor Dunărea din Galaţi.

Arcada, campioana en titre, a trecut cu 3-2 (25-17, 23-25, 22-25, 25-20, 21-19) de SCM ''U'' Craiova, câştigând dramatic după ce a revenit de la 1-2 la seturi.

În primul meci al zilei, CSA Steaua a dispus cu 3-0 (26-24, 27-25, 25-20) de OK Vojvodina Seme Novi Sad.

-------------------------------------

CSA Steaua Bucureşti şi OK Vojvodina Seme Novi Sad au obţinut victorii, vineri, în ziua a doua a Cupa Arcada la volei masculin, organizată în Sala Sporturilor Dunărea din Galaţi. În primul meci, Steaua a învins-o pe SCM ''U'' Craiova cu scorul de 3-2, iar Vojvodina a trecut cu acelaşi scor, 3-2, de CSM Arcada Galaţi.

Link to comment
Share on other sites

Steaua a câştigat ediţia 2021 a Cupei Arcada

CSA Steaua Bucureşti a câştigat ediţia 2021 a Cupei Arcada la volei masculin, încheiat sâmbătă în Sala Sporturilor Dunărea din Galaţi. Steaua s-a impus în toate cele trei partide susţinute la Galaţi, învingând echipa gazdă, CSM Arcada Galaţi, campioana en titre a României, cu 2-1 (25-20, 24-26, 15-13), în ultimul joc de sâmbătă.

Vojvodina s-a clasat pe locul secund, după ce a trecut duminică de SCM U Craiova cu scorul de 2-1 (24-26, 25-22, 15-9).

Meciurile de sâmbătă s-au desfăşurat după regula cel mai bun din trei seturi (al treilea până la 15).

Arcada a ocupat locul al treilea, iar SCM U Craiova s-a clasat pe ultima poziţie.

agerpres.ro

Link to comment
Share on other sites

Supercupa, primul obiectiv pentru Arcada

Înaintea debutului în noua ediție de campionat a Diviziei A1, voleibaliștii de la CSM Arcada vor juca pentru primul trofeu stagional, Supercupa. Oponentă le va fi Dinamo București, câștigătoarea precedentei ediții a Cupei României. Meciul dintre cele două echipe este programat să se disputa la Brașov, joi, 30 septembrie, cu începere de la ora 18.30.

Pentru formația gălățeană, jocul este un bun prilej de revanșă în fața dinamoviștilor, după înfrângerea, scor 0-3, din finala Cupei României.

Echipa pregătită de Sergiu Stancu va juca a treia Supercupă din istorie, precedentele două fiind câștigate de gruparea gălățeană. În 2017, Arcada a învins Zalăul cu scorul de 3-1, iar în cea de-a doua confruntare pentru Supercupă, gălățenii au învins chiar adversara de joi, Dinamo București, cu scorul de 3-2.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

Dinamo Bucureşti a câştigat Supercupa României la volei masculin

Echipa de volei masculin Dinamo Bucureşti a câştigat joi seară, la Braşov, Supercupa României, după ce a învins campioana en-titre Arcada Galaţi. Dinamo s-a impus cu scorul de 3-2, pe seturi 18-25, 25-15, 23-25, 25-15, 15-8.

 

Joi seară, la Brașov, s-a disputat meciul pentru Supercupa României. S-au întâlnit CSM Arcada, campioana ultimelor trei ediții, și Dinamo București, deținătoarea Cupei României. Victoria le-a revenit bucureștenilor, cu un succes la limită: 3-2 (18-25, 25-15, 23-25, 25-15, 15-8). Meciul a avut cursul firesc până în cel de-al patrulea set, când la o fază disputată la fileu, jucătorul gălăţean Tudor Magdaș a suferit un accident - fractură la piciorul drept. Incidentul a oprit jocul multe minute, după care Magdaș a fost transportat la spital. În cursul zilei de ieri, lotul gălățean a ajuns acasă, iar Magdaș a fost supus unui examen RMN și o serie de alte investigații medicale. Este lesne de înțeles că finalul jocului a fost umbrit de acest accident nefericit. Jucătorii noștri nu și-au mai putut stăpâni concentrarea. Era 2-1 pentru Arcada, dar s-a făcut 2-3, însă nimeni din delegația noastră nu mai era cu gândul la trofeu, ci la starea de sănătate a lui Magdaș. Îi dorim cu toții însănătoșire grabnică!

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Start de sezon european cu victorie în prelungiri pentru CSM Arcada

Voleibaliștii de la CSM Arcada au început cu o victorie actuala ediție a cupelor europene. Formația gălățeană s-a impus în manșa tur a primul turului I preliminar din Liga Campionilor în fața celor de la ČEZ Karlovarsko Karlovy Vary. După un meci intens, cu răsturnări de situație pe tabelă, învingătoarea s-a decis după ce s-au disputat cinci seturi, scor 3-2.

Antrenorul Sergiu Stancu a început jocul cu formula: Raic, Talpă, Bisete, Rangel, Sestan, Bala, Kantor-libero. Au mai jucat: Teleleu, Rață, Toro Ramella.

sportgalati.com

CSM Arcada Galați a câștigat miercuri seara meciul tur din turul I preliminar în Champions League la volei masculin, în fața cehilor de la CEZ Karlovarsko. Jucătorii pregătiți de Sergiu Stancu au avut nevoie de cinci seturi pentru a obține această victorie, scor 3-2 (25-18, 27-29, 25-22, 19-25, 15-7).

Primul set a fost unul echilibrat, gălățenii reușind să se desprindă la 3 puncte la scorul de 18-15. Cehii au făcut 18-16, apoi Arcada s-a distanțat la 24-17. După o minge de meci la care au atacat în afara terenului, gălățenii au câștigat setul pe serviciul cehilor.

Setul 2 a fost unul echilibrat până la final, în care nicio echipă nu a reușit să se distanțeze în prima parte. Oaspeții au avut 10-13, apoi 14-18 și 15-19, Galațiul a revenit și a egalat la 21, apoi au trecut la conducere, scor 23-21 și au servit pentru set la 24-23, dar un atac al cehilor a fost dat de arbitri ca fiind atins de blocajul gălățenilor și oaspeții au egalat la 24. La 24-25 cehii au servit în fileu și gălățenii au egalat și apoi au trecut la conducere pe serviciul lui Talpă, care putea să servească pentru set, dar a servit în aut. Setul II a fost câștigat de cehi, scor 27-29.

Setul 3 a fost la fel de echilibrat, cu ambele echipela conducere. La 24-21 gălățenii au avut prima minge de set, dar cehii au punctat și setul a fost câștigat de gălățenii pe serviciul oaspeților, cu un punct realizat de Julian Bissette, scor 25-22.

Setul al patrulea a fost dominat de campioana Cehiei, care a condus cu 0-3. primul punct al gălățenilor în acest set a fost realizat după un atac al moldoveanului Vasile Talpă. Gălățenii au egalat la 6, dar oaspeții au făcut 6-8, pentru ca Arcada să egaleze din nou la 11. Cehii s-au distanțat apoi la 13-17 și 14-19.  Galațiul a revenit la 17-19, apoi cehii s-au distanțat la 18-23. La 19-23 Pedro Rangel a servit în fileu, apoi cehii au obținut punctul 25 și au închis setul la scorul de 19-25. 

În decisiv, elevii lui Sergiu Stancu au început în forță și au condus cu 7-1, 10-4, 11-6 și au închis setul și meciul la 15-7.

Returul dublei cu Karlovarsko este programat pentru 13 octombrie, în Cehia, la Karlovy Vary.

Învingătoarea dintre CSM Arcada și Karlovarsko va juca în turul doi preliminar cu învingătoarea dintre Budva Volley, Muntenegru – Mladost Zagreb, Croația.

realitateadegalati.net

Pentru a ajunge în faza grupelor Ligii Campionilor, campioana României trebuie să treacă de trei tururi preliminare. Dacă va ajunge în grupe, Arcada va evolua în grupa D, cu formaţiile Zenit Sankt Petersburg (Rusia), Berlin Recycling Volley (Germania) şi OK Vojvodina Novi Sad (Serbia).

În preliminarii sunt angrenate 17 echipe şi doar două vor face pasul spre grupe, unde sunt deja calificate 18 echipe.

Cele 15 formaţii eliminate în preliminarii vor avea drept de joc în Cupa CEV.

Link to comment
Share on other sites

Titanii, pradă ușoară pentru campioni

Campionii de la CSM Arcada au avut parte de un debut de sezon facil în campionatul Diviziei A1. Formația gălățeană a jucat în prima etapă a noul sezon, pe propriul teren, cu nou promovata Olimpia Titanii București. Jocul cu formația bucureșteană a fost doar un antrenament util pentru campioni, înaintea returului primului tur preliminar din Liga Campionilor. CSM Arcada s-a impus cu un scontat scor 3-0, după un meci care a ținut puțin peste o oră.

În primul set, CSM Arcada s-a impus cu 25-19. După 8-5 în debutul jocului gălățenii au condus cu 16-11 și 21-15, în urma uni punct obținut cu atacul de Raic. Tot căpitanul a închis setul la 25-19. A urmat un set câștigat de băieții lui Stancu cu 25-18. Toro Ramela a desprins gazdele la 8-4, tot argentinianul a semnat desprinderea de la 16-9. Bala cu un serviciu as a urcat scorul la 21-12, iar Vasile Talpă a închis setul la 25-18. Pe parcursul setului trei, Sergiu Stancu a rulat întreg lotul avut la dispoziție. Arcada a condus cu 8-6, 14-7, 23-15, punct obținut cu serviciul de Andrei Butnaru, iar în final gălățenii s-au impus cu 25-20.

Jocul a fost început de echipa gălățeană cu formula: Raic, Talpă, Bisete, Rangel, Toro Ramella, Bala, Kantor – libero. Au mai jucat: Darlaczi, Teleleu, Rață, Butnaru.

Pentru CSM Arcada, următorul meci în campionat este programat tot pe teren propriu, cu SCM Timișoara.

Până la jocul cu formația timișeană, campionii vor juca miercuri în turul I preliminar din Liga Campionilor, în Cehia, pe terenul celor de la ČEZ Karlovarsko Karlovy Vary.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

Arcada Galați, eliminată după ce a pierdut "setul de aur" cu CEZ Karlovarsko

Arcada Galaţi, campioana României la volei masculin, a ratat miercuri, în deplasare, calificarea în turul secund al Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă în manşa a doua din primul tur al competiţiei, de formaţia cehă CEZ Karlovarsko, scor 3-2. A fost nevoie de "setul de aur" pentru departajare. Scorul pe seturi a fost, după 127 minute de joc, 25-19, 22-25, 32-30, 22-25, 15-9, astfel că gazdele au egalat la general, după victoria din tur a Arcadei Galaţi cu acelaşi scor, 3-2.

Ca urmare, s-a disputat "set de aur" pentru stabilirea învingătoarei per dublă manşă, iar echipa cehă s-a impus cu scorul de 15-10 şi s-a calificat în turul secund al Ligii Campionilor.

În preliminarii sunt angrenate 17 echipe şi doar două vor face pasul spre grupe, unde sunt deja calificate 18 echipe. Cele 15 formaţii eliminate în preliminarii, între care şi Arcada Galaţi, au drept de joc în Cupa CEV, informează News.ro.

hotnews.ro

CSM Arcada Galaţi a fost eliminată din Liga Campionilor la volei masculin de echipa cehă CEZ Karlovarsko, care s-a impus miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (25-19, 22-25, 32-30, 22-25, 15-9) şi cu 15-10 în ''setul de aur'', în manşa secundă a primului tur preliminar. Arcada, care câştigase în prima manşă cu 3-2, a cedat după două ore şi 21 de minute. Gălăţenii au egalat de două ori la seturi, iar în ''setul de aur'' au început bine, conducând cu 5-3, însă gazdele s-au desprins de la 7-7 la 10-7, impunându-se cu 15-10.

Ivan Raic (24 puncte) şi Filip Sestan (21) au fost cei mai buni oameni ai echipei antrenate de Sergiu Stancu. S-a mai remarcat Julian Bissette, cu 12 puncte. De la formaţia din Karlovy Vary cel mai bun a fost Patrik Indra, cu 30 de puncte, susţinut de Lukasz Wiese, 27 puncte, şi Lukas Vasina, 11 puncte.

Au arbitrat grecul Epaminondas Gerothodoros şi slovacul Igor Schimpl.

Arcada va continua în preliminariile Cupei CEV, urmând să înfrunte o altă echipă din Cehia, pe VK Lvi Praga, luna viitoare.

agerpres.ro

Link to comment
Share on other sites

Victorie în 63 de minute pentru CSM Arcada

Echipa masculină de volei CSM Arcada a obținut a doua victorie din actuala ediție a campionatului Diviziei A1. Așa cum era ușor de anticipat, gălățenii s-au impus cu scorul 3-0 în jocul de pe propriul teren cu CS UV Timișoara. Gălățenii nu au stat prea mult pe parchetul Polivalentei, puțin peste o oră, și şi-au adjudecat cele trei puncte, în fața unui adversar care nu a putut să-i pună deloc probleme. După un prim set câștigat cu scorul de 25-13 (8-4, 17-9, 20-10), gălățenii s-au impus cu 25-12 (8-4, 16-6, 21-9) în al doilea parțial. În setul trei, jucătorii de la Arcada au prelungit un pic meciul și s-au impus cu 25-19 (8-5, 16-11, 21-16). Jocul cu formația timișoreană a fost abordat de Sergiu Stancu cu jucătorii ce evoluează mai puțin de obicei. Andrei Butnaru a fost remarcatul meciului, cu 13 puncte, urmat de Vasile Talpă și Alexandru Rață, ambii cu câte 10 puncte.

Pentru CSM Arcada urmează prima deplasare din acest sezon în Divizia A1, pe terenul celor de la Rapid București, echipă nou promovată în prima ligă.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

CSM Arcada Galaţi - CS Rapid Bucureşti cu 3-0 (25-15, 25-19, 25-15)
 

CSM Arcada continuă victoriile fără set pierdut

Voleibaliștii de la CSM Arcada Galați au obținut al treilea succes consecutiv fără set pierdut în actuala ediție a campionatului DivieiA1. Trupa lui Sergiu Stancu a învins sâmbătă, în deplasare, Rapid București, cu scorul 3-0. După 25-15 în debutul meciului, campioana s-a impus cu 25-11 în al doilea parțial, în timp ce în setul trei CSM Arcada s-a impus cu scorul 25-15.

Victoria de la Rapid București este a treia consecutivă pentru cei de la CSM Arcada, iar în clasament formația gălățeană este prima, cu 9 puncte, setaveraj 9-0. De altfel, formația gălățeană este singura dintre componentele Diviziei A1 masculine fără set pierdut. Gălățenii au beneficiat și de un culoar favorabil în debutul sezonului cu meciuri contra nou promovatelor Olimpia Titanii București și Rapid București, dar și contra codașei CSUV Timișoara. Pe 2 în A1 masculin este Dinamo cu 8 puncte, 9-2 setaveraj, la egalitate de puncte și setaveraj cu echipa de pe locul 3, VM Zalău.

Jocul de la București a fost început de gruparea gălățeană cu formula: Bala, Raici, Rangel, Sestan, Talpa, Butnaru, Kantor – libero. Au mai jucat: Teleleu Toro Ramela, rață, Darlaczi și Cristudor.

Pentru gruparea gălățeană urmează meciul de pe propriul teren cu Știința Explorări Baia Mare. Echipa din Baia Mare este pe 9 din 12 în clasament, cu două puncte, acumulate în urma înfrângerilor în set decisiv cu urmăritoarele gălățenilor în clasament, Dinamo și VM Zalău.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

A patra victorie consecutivă pentru CSM Arcada

Cea de-a patra etapă a Diviziei A1 la volei s-a disputat în weekend. Sala Polivalentă Dunărea a găzduit sâmbătă seara duelul dintre CSM Arcada Galaţi şi Ştiinţa Eplorări Baia Mare. Gălăţenii, avertizaţi de faptul că adversarii lor au reuşit să ciupească câte un punct în meciurile cu Dinamo şi Zalăul, este adevărat că pe teren propriu, au intrat pe teren concentraţi şi foarte motivaţi, reuşind să-şi adjudece uşor primele două seturi. Băimărenii şi-au arătat colţii în cel de-al treilea set, au avut avantaj minim pe final, dar tot băieţii lui Sergiu Stancu au avut ultimul cuvânt şi au încheiat socotelile.
ezultat final: CSM Arcada Galaţi - Ştiinţa Explorări Baia Mare 3-0 (15, 17, 23).
chipa gălăţeană a folosit formula: Rangel 4 puncte, Sestan 13 p (Toro 1 p), Talpă 6 p, Raic 16 p, Bala 6 p, Bissette 8 p (Butnaru) - Kantor, libero.
După patru runde, CSM Arcada îşi păstrează poziţia de lider cu maxim de puncte şi setaveraj: 12-0.

regionalpress.ro

Link to comment
Share on other sites

CSM Arcada Galaţi a transferat un jucător din Uzbekistan

CSM Arcada Galaţi a transferat un component al naţionalei Uzbekistanului, Ahrorjon Sobirov, este un centru de 2,09 metri şi 95 de kg, a anunţat, miercuri, campioana României la volei masculin pe pagina de Facebook a clubului. Jucătorul de 31 ani a fost transferat pentru a suplini absenţa lui Tudor Magdaş, jucător care nu va mai evolua în acest sezon, după ce a fost operat. Sobirov a evoluat în ultimul sezon la Atîrau, în Kazahstan, după ce anterior jucase în Germania, la Bisons Buhl.

agerpres.ro

Link to comment
Share on other sites

Dinamo Bucureşti - Arcada Galaţi 1-3, în deschiderea etapei a 5-a a Diviziei A la volei masculin

Campioana en-titre la volei masculin, Arcada Galaţi, a învins vineri, în deplasare, formaţia Dinamo Bucureşti, scor 3-1, în derby-ul etapei a 5-a a Diviziei A, între ocupantele primelor două locuri din clasament. Arcada rămâne singură echipă neînvinsă din campionat. Scorul pe seturi a fost 25-21, 20-25, 25-15, 25-10.

În urma rezultatului, Arcada rămâne liderul Diviziei A, cu 15 puncte, iar Dinamo, cu 11 puncte, ocupă locul 2, până la disputarea celorlalte partide din cadrul etapei a 5-a. Până la jucarea acestei partidei, Dinamo şi Arcada erau singurele echipe neînvinse în Divizia A.

news.ro

Arcada a reuşit a cincea sa victorie consecutivă, în timp ce Dinamo, deţinătoarea Cupei României, a pierdut primul meci din acest sezon. Gălăţenii au obţinut victorie după o oră şi 41 de minute, luându-şi revanşa după ce a pierdut Supercupa României în faţa dinamoviştilor. Filip Sestan a totalizat 20 de puncte pentru Arcada, Ivan Raic a reuşit 19, Marian Bala 13, iar Vasile Talpă 12.

agerpres.ro

Cele două echipe neînvinse în acest sezon, Dinamo și CSM Arcada, s-au duelat vineri în derby-ul campionatului Diviziei A1 masculine de volei, etapa a V-a din sezonul regulat. A ieșit un meci cu patru seturi, două echilibrate, două în care pe teren a existat o singură echipă, CSM Arcada Galați. La finalul celor patru secvențe, tabela indica 3-1 pentru CSM Arcada, campioana României.

Arcada a deschis jocul cu un set câștigat cu scorul 25-21. După 3-3 în debutul setului, Dinamo a condus cu 8-6. Campionii au revenit în joc și au egalat la 9, Bisettte cu blocajul a adus egalarea. După alte câteva momente de echilibru, 9-9, 11-11, 12-12, Arcada s-a desprins la 15-13, punct realizat tot de Bisete. Bala a scos un bloc aut și a desprins CSM Arcada la 18-16. În finalul setului, Talpă a obținut punctul de 21-19, Sestan a facilitat prima minge de set, 20-24, set închis de Raic la 25-21.

În al doilea parțial, Dinamo a egalat la 1 situația generală, după de s-a impus cu 25-20. Setul secund a avut mai multe momente de echilibru, gălățenii chiar au condus cu 11-8, după o dublă a lui Vasile Talpă. După alte momente de echilibru pe tabelă, 14-14, 16-16, 18-16, gazdele și-au adjudecat parțialul la 25-20.

Au urmat două seturi fără istoric. În setul trei, băieții lui Stancu s-au impus cu 25-15, după 8-4, 16-10, 21-13, iar în a patra secvență de joc CSM Arcada s-a impus mult mai clar: 25-10.

Cu 20 de puncte, Filip Sestan a fost cel mai bun realizator al jocului. Au mai contribuit cu puncte la victoria gălățeană: Ivan Raic 19p, Marian Bala 13p, Vasile Talpă 12p, Julian Bissette 7p, Pedro Rangel și Toro Ramela câte un punct.

Victoria de la București este a cincea pentru consecutivă a gălățenilor. În clasament, CSM Arcada conduce cu 15 puncte, maximum, setaveraj 15-1. Setul pierdut în jocul cu Dinamo a fost primul cedat de gruparea gălățeană în acest sezon. Pentru echipa lui Sergiu Stancu urmează meciul din Cupa CEV cu cehii de la VK Lvi Praga, miercuri, 10 noiembrie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor Dunărea.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

Debut cu victorie de trei puncte pentru CSM Arcada în Cupa CEV

Voleibaliștii de la CSM Arcada au debutat cu o victorie de trei puncte în actuala ediție a Cupei CEV. În manșa tur din faza 23-imilor campioana României s-a impus cu scorul 3-1 în fața cehilor de la VK LVI Praga.

După 25-19 în parțialul inaugural, (8-5, 16-13, 21-18), gălățenii s-au impus în aceeași manieră și în al doilea set, scor 25-17 (7-8, 16-11, 21-14). Cehii au pus probleme în joc în a treia secvență a meciului câștigată cu scorul 25-22 (8-3, 16-9, 21-16). Victoria a fost configurată de băieții Sergiu Stancu în setul patru cu scorul 25-12 (8-5, 16-12, 21-19). Meciul a fost închis de Marian Bala cu un serviciu as. Filip Sestan, cu 20 de puncte, a fost cel mai bun marcator al meciului, Sestan a fost urmat de Raic cu 18 puncte și Bala cu 10.

Pentru CSM Arcada urmează o săptămână cu două meciuri. Sâmbătă, 13 noiembrie, formația gălățeană va juca pe teren propriu cu Steaua București în Divizia A1, iar peste o săptămână, miercuri, 17 noiembrie, CSM Arcada va juca returul cu VK LVI, în Cehia.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

CSM Arcada revine de la 0-2, dar pierde în decisiv, după ce a ratat două mingi de meci!

Voleibaliștii de la CSM Arcada au înregistrat prima înfrângere din actualul sezon al Diviziei A1. Campionii lui Sergiu Stancu au pierdut cu scorul 2-3 jocul cu  Steaua, după un meci spectaculos, cu răsturnări de situație pe tabelă. Gălățenii au avut tăria să revină de la 0-2, au egalat la 2 la general, iar în decisiv au avut de două ori șansa să închidă meciul.

Jocul a fost deschis cu un set câștigat de oaspeți cu 25-21. Echilibrul în set s-a păstrat până spre final. După 8-7 și 16-15, CSM Arcada, cei de la Steaua au egalat la 17, după care s-au desprins la 24-20. Bissette a salvat o minge de set la 21-24, dar imediat parțialul a fost închis de un serviciu direct afară al lui Bala. În setul secund, CSM Arcada a început cu 0-3 și 1-4. După ce stelistul Matei a ratat un atac, gălățenii au egalat la 4. Băieții lui Sergiu Stancu au revenit și s-au instalat la conducere, scor 14-10, după o serie de șase puncte consecutive ale campionilor. Marian Bala și-a menținut echipa la conducere, cu punctul de 16-12. Oaspeții au revenit cu o serie de patru puncte consecutive cu care au preluat conducerea cu 20-19. În finalul setului, după mai multe momente de echilibru, 22-22, 24-24, Raic a punctat pentru 25-24 și minge de 1-1 CSM Arcada. Șansa de egalare a fost irosită de gălățeni, Matei cu o dublă și un atac greșit al lui Raic au urcat tabela la 2-0 scor general pentru Steaua.

Sub amenințarea unui 0-3, componenții campionilor au revenit în meci în al treilea parțial, secvență de joc câștigă de băieții lui Sergiu Stancu cu scorul 25-19. Steaua s-a desprins prima în set, scor 11-8. Beneficiind de o serie de cinci puncte consecutive, trei dintre ele realizate de Ivan Raic, cei de Arcada s-au instalat la conducere în set, scor 14-12. Tot Raic, dublat de Talpă, a urcat avantajul gazdelor la 17-14. Vasile Talpă a ieșit în evidență cu un serviciu as pentru scorul 20-16. În ultima parte a setului, gălățenii și-au păstrat avansul, iar Filip Sestan cu un serviciu as a redus din handicap, 1-2 scor general. A urmat setul patru, parțial în care băieții lui Sergiu Stancu s-au impus cu 25-21. Gălățenii au dominat secvența a patra a jocului. După 8-7 în debut, CSM Arcada a condus cu 16-14, 21-18 și 24-21, iar la general scorul a devenit egal 2-2.

În decisiv, CSM Arcada a condus prima, scor 3-1. Ultimul sosit în echipa gălățeană, Sobirov, a fost prins la blocaj, iar Steaua a egalat la 3 în tie-break. După o serie de momente de degringoladă ale gălățenilor, Steaua s-a desprins la 8-4 în decisiv. Ivan Raic și Vasile Talpă nu au lăsat brațele jos și au semnat revenirea gălățenilor, 8-11, 10-11, 11-11. Marian Bala a servit un nou as, Steaua a servit direct afară, iar gălățenii au beneficiat de prima minge de meci. Prima șansă de a închide meciul a fost irosită de campioni. Oaspeții au greșit neforțat cu serviciul și gălățenii au beneficiat de a doua șansă de a închide meciul, posibilitate irosită. Istoviți de puteri la 15-15, gălățenii nu au mai putut rezista în meci, iar Steaua s-a impus cu 17-15 în decisiv și 3-2 la general.

Sergiu Stancu a folosit întreaga rotație avută la dispoziție. Meciul a fost început cu formula: Raic, Talpă, Bissette, Rangel, Sestan, Bala, Kantor – libero. Au mai intrat: Teleleu, Darlaczi, Toro Ramella, Rață, Sobirov, Cristudor – libero.

CSM Arcada rămâne la conducerea Diviziei A1 cu 16 puncte din 6 jocuri, setaveraj 17-4. Gălățenii au două puncte mai mult decât echipa de pe locul 2, Dinamo București.

Pentru CSM Arcada, urmează manșa retur din 32-imile Cupei CEV, miercuri, 17 noiembrie, în Cehia.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

Arcada Galaţi,  în 16-ile Cupei CEV la volei masculin

Campioana României la volei masculin, Arcada Galaţi, s-a calificat miercuri, în deplasare, în 16-ile Cupei CEV, deşi a pierdut cu formaţia cehă VK Praga, scor 2-3, în manşa secundă din primul tur al competiţiei. Scorul pe seturi a fost 25-23, 18-25, 25-17, 19-25, 12-15.

În tur, Arcada Galaţi s-a impus cu 3-1, scor care a ajutat-o la punctajul per total din cele două manşe şi s-a calificat în 16-imi.

Arcada Galaţi a început sezonul în Liga Campionilor, dar a fost eliminată în primul tur de formaţia cehă CEZ Karlovarsko.

news.ro

CSM Arcada Galaţi s-a calificat în şaisprezecimile de finală ale Cupei CEV la volei masculin, deşi a fost învinsă în deplasare de echipa cehă VK Lvi Praga, cu scorul de 3-2 (23-25, 25-18, 17-25, 25-19, 15-12), miercuri seara, în manşa secundă a turului preliminar al competiţiei. Campioana României merge mai departe graţie victoriei cu 3-1 din tur.

În Cehia, Arcada s-a înclinat după circa două ore de joc (1 h 59 min). Gălăţenii şi-au asigurat calificarea prin câştigarea celui de-al doilea set, victoria cehilor fiind una de palmares. Cei mai buni jucători ai echipei antrenate de Sergiu Stancu au fost Filip Sestan (13 puncte), Vasile Talpă (13), Ivan Raic (12), Marian Bala (12). De la formaţia pragheză s-au remarcat Matej Mihajlovic (16 puncte), Stefan Skakic (12), Luke Smith (11) şi Fynnian McCarthy (11).

Meciul a fost arbitrat de polonezul Marcin Herbik şi de rusul Aleksandr Pavlov.

În şaisprezecimi, Arcada Galaţi va înfrunta echipa franceză Chaumont VB 52, primul meci fiind programat în Hexagon.

agerpres.ro

Link to comment
Share on other sites

Arcada a luat toate punctele din meciul de la Zalău

Voleibaliștii de la CSM Arcada au câștigat toate cele trei puncte din meciul jucat în etapa a VII-a din Divizia A1 la Zalău. Formația pregătită de Sergiu Stancu s-a impus cu scorul 3-1 în jocul cu formația locală SCM Zalău.

Campionii au început meciul cu două seturi câștigat cu 25-17. În primul set parțialele au fost 8-5, 16-9, 21-16, în timp ce în al doilea parțial au au fost: 8-7, 16-11, 21-16. Setul trei a fost câștigat de sălăjeni în prelungiri, scor 26-24 (8-6, 16-12, 21-17). După ce au salvat patru mingi de set (24-20, 24-24), gălățenii au cedat parțialul al treilea cu scorul 26-24. Victoria de trei puncte a fost asigurată de campioni în urma setului patru câștigat de CSM Arcada cu scorul 25-13 (8-6, 16-9, 21-11).

În clasamentul la zi din Divizia A1 masculină de volei, CSM Arcada este pe primul loc, cu 19 puncte acumulate în șapte jocuri, două puncte mai mult decât echipa de pe locul 2, Dinamo București.

Pentru CSM Arcada urmează un nou meci în deplasare, pe terenul celor de la Dinamo București, în Cupa României, miercuri, 24 noiembrie.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

Partida din manşa tur a sferturilor de finală a Cupei României la volei masculin Dinamo Bucureşti - CSM Arcada Galaţi, programată iniţial miercuri, a fost amânată la solicitarea echipei gazdă, sala din Şoseaua Ştefan cel Mare fiind ocupată de echipa de handbal a clubului bucureştean, care joacă în Champions League.

Link to comment
Share on other sites

SCM "U" Craiova - CSM Arcada Galaţi 2-3 (26-24, 20-25, 25-22, 21-25, 10-15)

Voleibaliștii de la CSM Arcada și-au trecut în cont a șaptea victoria stagională în cele opt etape parcurse din Divizia A1. În etapa a opta, formația gălățeană s-a impus cu scorul 3-2 pe terenul celor de la SCM Craiova.

Craiova a câștigat primul set în prelungiri cu 26-24. În setul doi, gălățenii s-au impus clar, scor 25-20. Gazdele au preluat din nou conducerea după ce s-au impus în setul trei cu scorul de 25-21. Meciul a fost împins în decisiv de campioni în urma setului patru, parțial câștigat de formația pregătită de Sergiu Stancu cu 25-21. În decisiv, gălățenii s-au impus clar, scor 15-10.

Filip Sestan a fost cel mai bun marcator de la CSM Arcada, cu 15 puncte realizate. Au mai punctat pentru formația gălățeană: Talpă 13p, Raic 12p, Rangel 7p, Bala 7p, Sobirov 7p, Rață 6p, Bissette un punct.

După victoria de la Craiova, CSM Arcada este prima în clasamentul Diviziei A1, cu 21 de puncte, 8 jocuri, un punct în plus față de echipa de pe locul 2, Dinamo București.

Pentru formația gălățeană urmează partida tur din 16-zecimile CEV Cup, cu Chaumont, vicecampioana Franței, meci ce se va disputa la Sala Sporturilor Dunărea miercuri, 1 decembrie, de la ora 19.00.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.