Jump to content

Trei gălăţeni aprovizionau judeţul cu droguri din Belgia


dcp100168

Recommended Posts

Trei bărbaţi, suspectaţi că aprovizionau cu droguri de mare risc consumatori din judeţele Galaţi şi Vrancea, reţinuţi

Trei bărbaţi din judeţul Galaţi, suspectaţi că aprovizionau cu droguri de mare risc consumatori din Vrancea si Galaţi, au fost reţinuţi la finalul unui flagrant organizat de către poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea.

IPJ Vrancea a anunţat, luni, că au fost depistaţi în flagrant delict, de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Vrancea, trei bărbaţi din judeţul Galaţi, în timp ce ar fi încercat să comercializeze cocaină. În aceeaşi zi, au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziţie la locuinţele deţinute de cei 3, unde oamenii legii au găsit 45 de grame de cocaină, peste 5.000 de lire sterline, 400 de euro şi 9.000 de lei, susceptibili a proveni din vânzarea de droguri.

Indivizii sunt bănuiţi că ar fi distribuit, către persoane din Vrancea şi Galaţi, droguri de mare risc, pe care le-ar fi procurat din Belgia. Şapte mandate de aducere au fost puse în aplicare. De asemenea, a fost dispusă măsura sechestrului asigurator asupra unui autoturism şi a 8 telefoane mobile.

În baza probatoriului administrat, cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind cercetaţi pentru trafic şi consum ilicit de droguri de mare risc. În cursul zilei de luni, cei trei vor fi prezentaţi magistraţilor Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă.

news.ro

Link to comment
Share on other sites

Droguri de mare risc, traficate în nordul județului. Vânzare de cocaină cu poliția în coastă

Dealerii de droguri din orașele mici nu se mulțumesc cu stupefiante ușoare și aleg direct categoria ”grea” pentru afacerile interjudețene. Cocaina era, până mai alaltăieri, specialitatea unei grupări de traficanți din Tecuci, care își dezvoltase o piață atât printre consumatorii din nordul județului, cât și printre cei din județul Vrancea. Ultima tranzacție, făcută pe final de weekend, a ”beneficiat” de prezența polițiștilor de la Crimă Organizată. 
Gruparea formată din trei tecuceni a intrat în atenția autorităților din sfera de investigare a criminalității organizate din județul Vrancea după ce, în legătură cu ei, au apărut informații cum că s-ar ocupa cu vânzarea de droguri atât în zona municipiului Focșani, cât și în județul Galați. Mergând pe fir, polițiștii au aflat că bărbații din județul Galați procurau droguri, mai exact cocaină, din Belgia și o vindeau clienților din cele două județe. Afacerile prospere au mers pe vreme. timp în care dealerii și-au înmulțit clienții precum și cantitățile de droguri importate și distribuite. Așa se face că prinderea acestora s-a soldat și cu descoperirea unor sume importante de bani, obținuți din distribuirea stupefiantelor.
rima lovitură dată grupării, care s-a soldat cu reținerea celor trei membri, a avut loc duminică, 27 iunie, aceștia fiind surprinși în timp ce încercau să vândă zece grame de cocaină pe raza județului Galați. Ulterior, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea au descins în patru locații, de unde au confiscat 45 de grame de cocaină, 5.020 de lire sterline, 400 de euro și 9.000 de lei. Un autoturism BMW și opt telefoane mobile, despre care se presupune că erau folosite de membrii grupării pentru a vorbi între ei și cu clienții cărora le vindeau droguri, au fost puse sub sechestru.
Tache Bogdan Buducă, Florin Cornel Feraru și Narcis Silviu Blendea au fost duși în fața judecătorilor de la Tribunalul Vrancea, care au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă, conform propunerii formulate de procurorii DIICOT.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.