Jump to content

Victorie gălăţeană la Supermaratonul Secuiesc


dcp100168

Recommended Posts

Victorie gălăţeană la Supermaratonul Secuiesc

Aproximativ 150 de persoane din mai multe judeţe ale ţării s-au aliniat la startul celei de-a doua ediţii a Supermaratonului Secuiesc, desfăşurat duminică pe traseul Miercurea Ciuc – Tuşnad şi retur, evenimentul fiind organizat anual cu prilejul Zilelor reşedinţei harghitene. "Au luat startul la individual 32 de alergători (28 de bărbaţi şi patru femei) şi 29 de ştafete formate din câte patru persoane. Traseul măsoară lungimea de 46 de kilometri atât la individual, cât şi la ştafetă ( 4 x 11,5 kilometri)", a declarat directorul Direcţiei de Sport a Judeţului (DSJ) Harghita, Csiki András.

La individual – masculin locul întâi a fost adjudecat de Sarosi Francisc (Sibiu), care a parcurs cei 46 de kilometri în trei ore, 15 minute şi 5 secunde. La fete, proba individuală a fost câştigată de Dobriţă Viorica Ionela din Drăgăşani, care a parcurs traseul în trei ore, 53 de minute şi 24 de secunde. La ştafetă pe locul întâi s-a clasat echipa CSU Galaţi, care a parcurs traseul în două ore, 36 de minute şi 47 de secunde.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.