Sheena Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Ma intreb oare cum ar fi ca sa se faca un rebrand total (renovare totala) in transportul public in comun din Galati. Astfel ca statiile de autobuz cat si cele de tramvai sa aiba parte de gherete pentru calatori, dotate cu cabina telefonica si scaune captusite la fel ca si cele din autobuzele Isuzu si Prestiji, automate de bilete si orarul tramvaielor si al autobuzelor sub forma de tabel, si dotate si cu statii de amplificare. Si cum ar fi ca sa nu mai afiseze tramvaiele linia si sa se auda la difuzorul din statie. Tramvaiul nr 805 din directia Micro19 soseste in statia I.C. Frimu peste 2 minute si va pleca in directia Piata Centrala sau tramvaiul cu nr 694 din Directia Micro19 soseste in statia Piata Energiei peste 2 minute si va pleca in directia bariera Traian. Sau tramvaiul cu nr 901 soseste din dorectia COMAT in statia I.C Frimu peste 3 minute si va pleca in directia Piata Centrala * nr de 3 cifre sunt nr de parc ale tramvaielor. Si cel putin eu am impresia ca ar trebui iarasi parcul numerotat sa zicem de la 100 la 999 la tramvaie nu or avea Galatiul chiar atat de multe dar zic sa fie in orice caz nr de parc format din 3 cifre. In legatura cu orarul va fi sub forma de tabel cu urmatoarele coloane: Prima coloana: Vehicul (unde se va specifica Tv pt tramvai, A pentru autobuz si Tr pt troleibuz) Coloana 2 in care se va trece nr de parc, Coloana 3 traseul de ex Micro19-Piata Centrala sau Gara CFR-COMAT etc. coloana 4 ora la care soseste in statie, coloana 5 nr de minute cat stationeaza aproximatix, coloana 6 ora de plecare din statie. Si sa zicem cum ar fi sa se mai auda in statie prin difuzoir Autobuzul nr 07 FWJ are o intarziere de 1 minut datorita trficului. Eu cred ca un astfel de sistem de informare ar fi benefic pentru transportul in comun. Am impresia ca in unele tari s-a implementat deja acest sistem.
Recommended Posts