Jump to content

Munictori intoxicaţi în canalizare


dcp100168

Recommended Posts

(2 august 2021)

Accident grav la Tecuci. Un muncitor de la Canalizare a murit și un altul este grav rănit

Intervenție contracronometru la Tecuci, luni dimineață, 2 august 2021, după ce două persoane s-au electrocutat și au căzut, inconștiente, într-un canal tehnic.

Mai multe echipaje de pompieri, paramedici SMURD, de la Ambulanță și Electrica au ajuns la fața locului pentru a extrage răniții și a le acorda primul ajutor. Una dintre victime, în stare foarte gravă, a fost deja recuperată. ”S-au deplasat o autospecială, echipajul SMURD tip B de la Secția de Pompieri Tecuci, elicopterul SMURD și un echipaj SAJ. Intervine și un echipaj Electrica pentru înlăturarea oricărui pericol. Prima victimă a fost extrasă și resuscitată din stop cardio-respirator. Se procedează la extragerea celeilalte. Elicopterul este la fața locului și, după extragerea celei de-a doua victime, se va decide evacuarea către unități spitalicești, în funcție de decizia medicului de la fața locului”, au precizat reprezentanții ISU Galați.

UPDATE. Echipajele de intervenție au reușit să extragă din canalul tehnic și cea de-a doua victimă. Din nefericire, aceasta, un bărbat de circa 43 de ani, nu a mai putut fi salvată. Primul bărbat extras din canal, în vârstă de 51 de ani, din Bacău, a fost stabilizat și transportat cu elicopterul la Spitalul de Urgență din Galați. Conform primelor estimări, rezultă că cei doi nu ar fi fost electrocutați, cum s-a crezut inițial, ci ar fi fost intoxicați. Bărbații erau lucrători ai societății de canalizare și s-au accidentat în timp ce făceau o serie de lucrări de mentenanță. În cauză a fost deschisă o anchetă în care reprezentanții companiei, inspectorii ITM și Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci vor stabili circumstanțele în care a avut loc evenimentul.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.