Jump to content

A murit cel mai longeviv șef al Baroului Galați


dcp100168

Recommended Posts

Cel mai longeviv șef al Baroului Galați a trecut în neființă

Primul decan al Baroului Galați de după Revoluție, unul dintre cei mai apreciați avocați de Drept Civil, avocat Dumitru Soare, a trecut, la 85 de ani, la cele veșnice, după o prestigioasă carieră în Justiția gălățeană. A fost cel mai longeviv șef al avocaților gălățeni, în cei peste 40 de ani de carieră aflându-se în fruntea Colegiului Avocaților, ca președinte, în perioada 1980-1995, iar mai apoi, până în 2003, ca decan al Baroului Galați.
Membru al Consiliului Uniunii Naționale a Barourilor din România și membru al Comisiei permanente a Uniunii Naționale a Barourilor din Romania, av. Dumitru Soare a fost un civilist desăvârșit, care a contribuit decisiv la formarea multor generații de avocați din Baroul Galați.
"Decanul Dumitru Soare a fost, înainte de toate, un Om de o calitate deosebită, conducând destinele avocaturii gălățene vreme de peste două decenii, cu înțelepciune şi tact. A fost un exemplu de profesionist în Drept, capabil să răspundă şi să reacționeze în orice situație, rămânând, pentru cei care l-au cunoscut și apreciat, un model de urmat", a transmis av. Cristian Săraru, actualul decan al Baroului Galați.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.