Jump to content

CSM Dunărea Galaţi - hochei (2021-2022)


dcp100168

Recommended Posts

Slovacul Vladimir Klinga va antrena CSM Galați

După un sezon în care a ratat ambele obiective, CSM Galați a trecut la schimbări în cadrul echipei de hochei pe gheață. Prima mutare a fost făcută pe banca tehnică, noul antrenor principal va fi slovacul Vladimir Klinga, care în ultimii opt ani a antrenat în Kazakhstan: 2013-2015, la Arlan Kokshetau, unde a câștigat un titlu de campion, și 2015-2020, la Beibarys Atyrau, unde a obținut de-asemenea un titlu de campion.

Lotul de jucători va fi definitivat în perioada următoare de antrenorul slovac împreună cu antrenorul secund Cornel Chiriță.

Comitetul Director de la CSM a aprobat înscrierea echipei în Liga Națională de Hochei pe Gheață pentru sezonul 2021-2021, iar ca obiective a stabilit: calificarea în play-off-ul LNH și calificarea în finala Cupei României.

monitoruldegalati.ro

După trei sezoane cu Vadim Shakhraichuk la conducerea tehnică, echipa de hochei de la CSM Galați va aborda noua ediție din Campionatul Național de Seniori cu un antrenor nou pe bancă. Formația gălățeană va fi pregătită începând cu acest sezon de Vladimir Klinga, un tehnician slovac de 56 de ani.

Noul antrenor al formației gălățene a pregătit ultima oară Beibarys Atyrau, Kazahstan, în sezonul 2019-2020. Slovacul a mai pregătit Arlan Kokshetau, tot din Kazahstan, timp de aproape două sezoane, cât și o serie de echipe din Slovacia: HKM Zvolen, HK Spisska Nova Ves, HK Poprad sau MHK Kezmarok.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

Echipă nouă în Campionatul Național de hochei pe gheață, sezonul 2021/2022

A fost publicat „Regulamentul de organizare și desfășurare al Campionatului Național de Hochei pe Gheață – seniori 2021/2022”.

În cadrul „Campionatului Național 2021/2022” vor participa 8 echipe:
Corona „Wolves” Brașov,
SC Miercurea-Ciuc,
CSM Galați,
HC Gheorgheni,
CSA Steaua București,
ACS Sapientia U23,
Sportul Studențesc,
ASCH Fenestela '68 (echipă nou înscrisă în Campionatul național, care își va juca meciurile la Târgu Secuiesc).

Cele 8 echipe își vor disputa un „Sezon Regulat”: fiecare cu fiecare tur/retur în etape duble. Conform clasamentului după disputarea meciurilor din cadrul Sezonului regulat se vor alcătui două grupe: Grupa valorică „A”: formată din echipele clasate pe locurile 1 – 4. Echipele vor juca fiecare cu fiecare tur/retur etape duble. Grupa valorică „B”: formată din echipele clasate pe locurile 5 – 8. Echipele vor juca tur/retur etape simple. În grupe se vor menține punctele obținute din meciurile directe din „Sezonul Regulat” dintre echipele calificate în cele două grupe (meciurile dintre cele patru echipe calificate în Grupa A și meciurile dintre cele patru echipe calificate în grupă. Clasamentul final va fi dat de situația punctajului fiecărei echipe în urma meciurilor disputate în cadrul grupei aferente.

realitateadegalati.net

Link to comment
Share on other sites

CSM Galați, în Grupa B la Cupă

Federația de Hochei a publicat componența grupelor de la Cupa României 2022. CSM Galați a fost repartizată în Grupa B, iar din grupa gălățenilor vor face parte: SC Miercurea Ciuc, Sapientia U23 și Sportul Studențesc București. În cealaltă grupă vor juca: Corona Brașov, ACSH Gheorgheni, Steaua București și ACSH Fenestela 68. Echipele de pe primul loc la finalul jocurilor din grupe, unde se joacă fiecare cu fiecare, un singur meci, vor obține calificare în finala Cupei României.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hocheiștii de la CSM Galați pregătesc noul sezon

Hocheiștii de la CSM Galați au demarat pregătirile pentru noul sezon competițional din Campionatul Național de Seniori. Noul antrenor al formației gălățene, slovacul Vladimir Klinga, are în pregătiri 13 jucători: Onodi Otto, Szopos Magor, Adrian Ionescu, Cătălin Berdilă, Szocs Attila, Vladimir Teamriuc, Evgheni Yemelianenko, Szopos Otto, Remus Gheorghe, Roland Ivacson, Yevgheni Lymansky, Vitaly Kyrichenko și Mircea Constantin. Celor 13 jucători urmează să li se alăture în zilele următoare Alexandr Neznamov.

Noutățile sezonului sunt: Adrian Ionescu, portar, 21 de ani, revenit la Galați, Szocs Attila, fundaș, 25 de ani, hocheist ce a evoluat pentru Galați în sezoanele 2018-2019, 2019-2020, Vladimir Teamriuc, 19 ani, sportiv din Republica Moldova ce a evoluat în ultimele trei sezoane în ligile de juniori din Belarus, Remus Gheorghe, atacant, 19 ani, hocheist format la clubul Dunărea, ultima oară în Polonia la Opole HK, liga secundă, și Ivacson Roland, atacant, 24 de ani, ultima oară la ACSH Gheorgheni.

Lotul formației gălățene urmează să fie completat cu cinci jucători ruși și doi hocheiști români.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Transfer din Belarus pentru CSM Galați

În afara jucătorilor ce s-au pregătit până acum cu echipa de hochei de la CSM Galați, clubul gălățean încearcă transferul a o serie de jucători cu care să întărească lotul. În acest sens, conducătorii CSM au perfectat transferul fundașului bielorus Sergei Kopylets.

Cea mai recentă achiziție de la CSM Galați are 32 de ani, 1.85 m, și vine de la Metallurg Zhlobin, Belarus, formație pentru care a evoluat timp de trei sezoane. A mai jucat pentru Kulager Petropavlovsk și Ertis Pavlodar, ambele în Kazahstan. Noul jucător al CSM are în palmares și cinci jocuri pentru echipa națională de tineret, la Campionatul Mondial Divizia I, Grupa A, din 2008.

Celelalte achiziții ale clubului gălățean în pauza precompetițională: Adrian Ionescu, portar, 21 de ani, revenit la Galați, Szocs Attila, fundaș, 25 de ani, care a evoluat pentru Galați în sezoanele 2018-2019 şi 2019-2020, Vladimir Teamriuc, 19 ani, sportiv din Republica Moldova ce a evoluat în ultimele trei sezoane în ligile de juniori din Belarus, Remus Gheorghe, atacant, 19 ani, format la clubul Dunărea, ultima oară în Polonia, la Opole HK, liga secundă, și Ivacson Roland, atacant, 24 de ani, ultima oară la ACSH Gheorgheni.

Formația gălățeană va aborda sezonul cu un nou antrenor pe bancă. Slovacul Vladimir Klinga va pregăti echipa Galațiului de hochei în noua ediție a Campionatului Național de Seniori și Cupa României.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

CSM Galați urcă la trei numărul achizițiilor jucătorilor străini

După oficializarea transferului fundașului din Belarus Serghei Kopylets, echipa de hochei de la CSM Galați a mai oficializat alte două achiziții de jucători străini.

Yuri Nazarov, Rusia, 28 de ani, atacant. A jucat ultima oară pentru Sokol Krasnoyarsk în VHL, liga secundă din Rusia, formație pentru care în 15 jocuri nu a acumulat puncte. Anterior a evoluat pentru Lada Togliatti, tot în VHL, 4 puncte în 18 jocuri. Atacantul rus are în palmares și 86 de jocuri în KHL la Metallurg Novokuznetsk și Amur Khabarovsk (9 puncte în 35 de jocuri).

Yevgeni Chemerilov, Rusia, 36 de ani, atacant. Ultima echipă pentru care a evoluat a fost HK Almaty, Kazakhstan, 8 puncte în 13 jocuri. În sezonul trecut a mai jucat pentru alte două echipe: Ertis Pavlodar, Kazakhstan, și HK Kremenchuk, Ucraina. Chemerilov a mai trecut pe la Lada Togliatti în VHL sau Zauralie Kurgan. În perioada cât a evoluat în Kazakhstan noul atacant al gălățenilor a marcat 60 de goluri și a oferit 81 de pase decisive în cele cinci sezoane petrecute la HK Almaty, Ertis Pavlodar, Beibarys Atyrau, Kulager Petropavlovsk sau Arlan Kokshetau.

Clubul gălățean mai are de transferat încă doi străini, conform anunțului din debutul campaniei de achiziții.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

CSM Galați și-a completat ”linia” de hocheiști străini

Echipa de hochei de la CSM Galați și-a completat linia de jucători străini cu achiziția a încă doi jucători, un atacant, Konstantin Kulikov (34 de ani), și un fundaș, Denis Makarov (38 de ani).

Konstantin Kulikov a jucat în ultimele trei sezoane la două formații din Kazahstan, Beibarys Atyrau și Arlan Kokshetau, la prima dintre ele fiind pregătit de actualul antrenor de la CSM Galați, Vladimir Klinga. A mai jucat pentru echipe din ligile secunde din Rusia precum: Neftekhimik Nizhnekamsk, Zauralie Kurgan sau Molot-Prikamie Perm.

Denis Makarov are ca punct de referință în carieră cinci sezoane petrecute în KHL pentru Lada Togliatti, Spartak Moskva și Avtomobilist Yekaterinburg. A evoluat trei sezoane în Kazahstan la Beibarys Atyrau și Ertis Pavlodar, plus două echipe din Ucraina, Dnepr Kherson și Ledyanye Volki.

Alături de cei doi, pentru CSM Galați vor evolua în noua ediție de campionat alți trei jucători străini, transferați în această vară din spațiul ex-sovietic: Sergei Kopylets (fundaș, 32 de ani), Belarus, Yuri Nazarov (atacant, 28 de ani), Rusia, Yevgeni Chemerilov (atacant, 36 de ani), Rusia.

Cei cinci se alătură lotului actual al echipei format din: Otto Onodi, Magor Szopos, Adrian Ionescu – portari; Cătălin Berdilă, Attila Szocs, Vladimir Teamriuc, Evgheni Yemelianenko, Otto Szopos, Remus Gheorghe, Roland Ivacson, Yevgheny Lymansky, Vitali Kirichenko, Mircea Constantin și Alexander Neznamov.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

S-a stabilit programul în Campionatul de hochei. CSM Galați debutează la Cârța

Cu mențiunea că: ”este posibil ca, FRHG să opereze modificări ale datelor meciurilor. Modificările sunt necesare ca urmare a derulării programelor echipelor naționale și ale unor echipe de club care participă la turnee internaționale”, Federația de Hochei pe Gheață a publicat programul de desfășurare a jocurilor din Campionatul Național de Seniori.

Programul după care CSM Galați este cel de mai jos, însă deja au apărut primele modificări față de ordinea jocurilor anunțată de Federație. Meciurile de la Cârța, cu Sapientia U23, se vor juca la 1și 2 octombrie, conform anunțului clubului gălățean. Ele vor constitui și debutul CSM Galați în noua ediție de campionat.

23-24 octombrie, CSM Galați – ACSH Gheorgheni

30-31 octombrie, Sportul Studențesc – CSM Galați

6-7 noiembrie, SC Miercurea Ciuc – CSM Galați

13-14 noiembrie, Steaua București – CSM Galați

23-24 noiembrie, CSM Corona Brașov – CSM Galați

27-28 noiembrie, CSM Galați – CSHC Fenestela 68

̶4̶-̶5̶ ̶d̶e̶c̶e̶m̶b̶r̶i̶e̶, Sapientia U23 – CSM Galați

8-9 ianuarie, Sportul Studențesc – CSM Galați

15-16 ianuarie, CSM Galați – Steaua București

29-30 ianuarie, CSHC Fenestela 68 – CSM Galați

12-13 februarie, ACSH Gheorgheni – CSM Galați

26-27 februarie, CSM Galați – SC Miercurea Ciuc

5-6 martie, CSM Galați – CSM Corona Brașov

12-13 martie, CSM Galați – Sapientia U23.

La finalul sezonului regulat cele opt echipe din campionat vor fi împărțite în două grupe de patru, după poziția echipelor din sezon. Echipele clasate pe locurile 1-4 vor juca în Grupa A, tur-retur, meciuri duble, în timp ce echipele clasate pe locurile 5-8 vor juca în Grupa B, meciuri simple tur-retur. În faza grupelor echipele își vor păstra punctele acumulate în sezonul regulat.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

CSM Galați, la startul campionatului 2021-2022

Echipa de hochei a Clubului Sportiv Municipal (CSM) Galaţi se pregătește să înceapă un nou sezon în Campionatul Național de seniori, ediția 2021-2022, competiţie cu mai multe modificări față de anii anteriori.

La al patrulea sezon de la înființarea clubului, echipa de hochei pe gheață a CSM Galați este gata să înceapă o nouă ediție de campionat. Primele jocuri se vor disputa chiar la Patinoarul din Galați, în zilele de vineri și sâmbătă, ambele cu ACSH Gheorgheni, o echipă obișnuită a clasărilor între primele patru din campionat.
Până acum, în celelalte participări, CSM Galați și-a trecut în cont un titlu de vicecampioană (2019) și locul al treilea la precedenta ediție de campionat. De remarcat că al doilea sezon a fost suspendat din cauza pandemiei de coronavirus, gălățenii fiind pe primul loc în sezonul regulat în acel moment.
Revenind în actualitate, sezonul în curs presupune disputarea a câte patru meciuri fiecare cu fiecare, între cele opt echipe ale campionatului, după care primele patru se vor lupta în play-off pentru stabilirea podiumului final, iar ultimele patru vor juca între ele în play-out. În afară de CSM Galați, în campionat mai participă Corona Brașov, SC Miercurea Ciuc, ACSH Gheorgheni, Sportul Studențesc, Steaua București, Sapientia și CSHC Fenestala 68.
CSM Galați abordează noul sezon cu antrenorul slovac Vladimir Klinga, care a declarat că își dorește să obțină o medalie la finalul sezonului.
Printre noutățile la nivelul lotului se mizează în special pe cei cinci străini aduși după startul pregătirilor: Konstantin Kulikov, Denis Makarov, Yuri Nazarov, Yevgheni Chemerilov, Sergei Kopylets. Aceștia completează lotul din care fac parte mai mulți jucători din sezoanele precedente: Otto Onodi, Magor Szopos și Adrian Ionescu (portari), Cătălin Berdilă, Attila Szocs, Vladimir Teamriuc, Evgheni Yemelianenko, Otto Szopos, Remus Gheorghe, Roland Ivacson, Yevgheni Lymansky, Vitali Kirichenko, Mircea Constantin, Alexander Neznamov.
După meciurile cu ACSH Gheorgheni, pentru gălățeni urmează, în acest debut de sezon, o nouă dublă acasă, cu Sportul Studențesc, apoi o deplasare la SC Miercurea Ciuc, una dintre cele mai puternice echipe ale campionatului.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Debut de sezon cu înfrângere pentru CSM Galați

Hocheiștii de la CSM Galați nu au avut parte de cel mai bun debut de campionat. În primul meci al sezonului, formația gălățeană a pierdut cu scorul de 3-6 (0-2, 1-4, 2-0) jocul cu harghitenii de la ACSH Gheorgheni.

Partida nu a fost începută în cele mai bune condiții de gălățeni, iar după 27 de minute oaspeții aveau un avans confortabil pe tabelă, scor 5-0. Imediat după a cincea reușită a oaspeților, antrenorul de la CSM, slovacul Vladimir Klinga, tehnician aflat la debut pe banca formației gălățene, a solicitat time-out. Momentul de indicații suplimentare le-a priit gălățenilor imediat, Mircea Constantin, pasă Cătălin Berdilă, a marcat pentru 1-5. După ce Szocs Attila a irosit oportunitatea de a se apropia la 2-5 prin șut de penalitate, harghitenii au marcat de 6-1, scor cu care s-a intrat la pauză înainte de ultima treime.

Cu avantaj consistent pe tabelă harghitenii și-au conservat rezultatul în ultima treime. Hocheiștii CSM-ului au încercat revenirea, au marcat de două ori, până la 6-3, ambele goluri marcate în urma unor momente de superioritate numerică, dar insuficient pentru a amenința victoria formației din Gheorgheni.

Pentru CSM Galați au jucat: Onodi Otto, Szopos Magor (rezervă) – portari; Evgeni Yemelianenko, Siarhei Kapiletss – Hildebrand Szabolcs, Cătălin Berdilă – Szocs Attila, Denis Makarov – fundași; Vitalii Kyrychenko, Aleksander Neznamov, Vladislav Temariuc – Yevgeni Lymansky, Szopos Otto, Mircea Constantin – Roland Ivacson, Yefgeni Chemernicov, Constantin Kulikov – Remus Gheorghe – atacanți.

Sâmbătă, de la ora 18.30, se va juca și al doilea meci al dublei dintre CSM Galați și ACSH Gheorgheni, probabil ultimul meci cu spectatori pentru următoarele 30 de zile.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

CSM Galați a învins Gheorgheniul, după prelungiri

Hocheiștii de la CSM Galați au arătat altfel în meciul 2 al dublei de la Galați cu cei de la ACSH Gheorgheni. Spre deosebire de jocul de ieri, în care au pus probleme doar în ultima treime, gălățenii au oferit o replică mai bună liderului la zi din Campionatul Național de Seniori, reușind să învingă formația harghiteană cu scorul 3-2, după prelungiri.

CSM a intrat cu 1-0, golul gălățenilor a fost marcat de Kyrychenko în minutul 10, la primul moment de superioritate al jocului. La prima pauză putea fi chiar 2-0, Constantin a lovit bara de două ori în aceeași fază. Prima pate se putea încheia și 1-1, dar Onodi Otto a apărat avantajul fragil al echipei sale. De altfel, în jocul de azi portarul de la CSM și-a recâștigat renumele de Otto-block, după paradele sale în fața jucătorilor harghiteni.

Repriza a doua a fost dominată de oaspeți de la Gheorgheni, dar ocaziile mai importante de gol au fost ale gălățenilor. Lymansky, Chemerniov sau Szopos au ratat desprinderea in situație clare de a marca. Harghitenii au avut inițiativa, însă defensivă CSM-ului a rezistat chiar și în cele trei momente, șase minute, de inferioritate numerică.

În debutul reprizei a treia, CSM Galați s-a desprins la 2-0, gol marcat de Neznamov, în minutul 41. Au urmat momente bune de dominare ale oaspeților, momente concretizate cu revenirea pe tabelă. În doar trei minute, formația din Gheorgheni a egalat la doi și a prelungit suspansul câștigătoarei meciului în repriza suplimentară de prelungiri. În over time, cu 3 la 3 pe gheață, după ce cei doi portari au avut câte o intervenție salvatoare, Mircea Constantin a marcat pentru 4-3 în prima victorie din noul sezon a hocheiștilor de la CSM Galați.

Pentru CSM Galați au jucat:

Onodi Otto, Szopos Magor (rezervă) - portari; Evgeni Yemelianenko, Siarhei Kapiletss – Hildebrand Szabolcs, Cătălin Berdilă – Szocs Attila, Denis Makarov – fundași; Vitalii Kyrychenko, Aleksander Neznamov, Vladislav Temariuc – Yevgeni Lymansky, Szopos Otto, Mircea Constantin – Roland Ivacson, Yefgeni Chemernicov, Constantin Kulikov – Remus Gheorghe – atacanți.

CSM Galați va juca următoarele meciuri tot pe teren propriu. Sâmbătă și duminică, 30-31 octombrie, formația gălățeană va juca cu cei de la Sportul Studențesc.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

Doliu în sportul gălățean: s-a stins Marius Trandafir!

Unul dintre cei mai importanți oameni din sportul gălățean, cu toate că nu-i plăcea să iasă în față cu acest lucru, Marius Trandafir, cel care trebuia să-și aniverseze astăzi ziua de naștere, a decedat la un spital din Capitală, ca urmare a suferinței de o boală incurabilă.

Marius Trandafir a fost antrenor de hochei, cu rezultate deosebite, printre care mai multe titluri de campion național. În ultima perioadă trecuse în zona administrativă, fiind director la clubul sportiv Dunărea, metodolog la CSM Galați și asistent universitar în cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport a Universității Dunărea de Jos.

Marius Trandafir a decedat vineri seara, cu câteva ore înainte de a-și aniversa o nouă zi de naștere.

Condoleanțe tuturor celor îndurerați!

viata-libera.ro

Marius Trandafir a fost antrenorul cu care Galațiul a câștigat de două ori consecutiv titlul de campioană a României la hochei, 2014-2015, 2015-2016. Cu Marius Trandafir pe bancă Dunărea Galați a câștigat Cupa României la hochei în ediția 2015-2016. În 2017 a fost antrenorul secund al echipei naționale a României la Campionatul Mondial Divizia a II-a Grupa A, grupă câștigată de România. În ultima perioadă a fost directorul Clubului Sportiv Municipal Dunărea Galați.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

CSM a învins fără probleme Sportul Studențesc

CSM Galați a învins, cu 17-2 (9-1, 6-1, 2-0), Sportul Studențesc, în prima partidă care a contat pentru Liga Națională de Hochei.

Partida a fost precedată de un moment de reculegere în memoria marelui om de sport Marius Trandafir, răpus de o boală necruțătoare

Partida nu a avut istoric. Hocheiștii de la CSM s-au jucat efectiv cu adversarii și au marcat aproape când au dorit. Neznamov 2, Chemerilov 2, Kyrichenko 2, Lymansky 2, Nazarov 2, Ivacsson 2, Kulikov 2, Berdilă, Constantin și Hildebrand au semnat reușitele gazdelor.

CSM Galați și Sportul Studențesc se întâlnesc din nou duminică, într-o partidă care va începe la ora 11 și va putea fi urmărită la CSM Galați TV.

csmgalati

Din jocul de sâmbătă se remarcă cele două goluri ale oaspeților marcate de Raul Caramfil și Adrian Lefterache, doi foști jucători ai Galațiului la nivel de juniori.

Pentru CSM Galați au evoluat: Onodi Otto, Szopos Magor (rezervă) – portari; Aleksander Neznamov, Ivacson Roland, Vitalii Kyrychenko, Sergey Kopylets, Yevgeni Yemelyanenko; Hildebrand Szabolcs, Cătălin Berdilă, Mircea Constantin, Yevgeni Lymansky, Szopos Otto; Denis Makarov, Szocs Attila, Yevgeni Chemerilov, Konstantin Kulikov, Yuri Nazarov; Denis Diaconu, Remus Gheorghe. Vladimir Klinga, Cornel Chiriță – antrenori.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

CSM Galați a obținut a doua victorie cu Sportul Studențesc

În al doilea meci cu Sportul Studențesc hocheiștii de la CSM Galați s-au impus cu scorul 22-1 (7-0, 9-1, 6-0). Golul de 9-1 al formației gălățene a fost marcat de Remus Gheorghe, în timp ce oaspeții au marcat golul de onoare în situație de inferioritate numerică, cu Raul Caramfil, fostul junior al Galațiului, pasator.

CSM Galați a evoluat în formula: Onodi Otto, Szopos Magor – portari; Yevgeni Yemelyanenko, Sergey Kopylets, Aleksander Neznamov, Ivacson Roland, Vitalii Kyrychenko; Hildebrand Szabolcs, Cătălin Berdilă, Mircea Constantin, Yevgeni Lymansky, Szopos Otto; Denis Makarov, Szocs Attila, Yevgeni Chemerilov, Konstantin Kulikov, Yuri Nazarov; Vladislav Tsyamryuk, Remus Gheorghe. Vladimir Klinga, Cornel Chiriță – antrenori.

Pentru CSM Galați urmează două jocuri cu SC Miercurea Ciuc, în Harghita, la finalul săptămânii viitoare.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

Victorie la Ciuc! CSM Galați trece de Sport Club după loviturile de departajare

Debut cu victorie în meciurile de pe teren străin pentru hocheiștii de la CSM Galați. În primul meci al dublei din Harghita cu SC Miercurea Ciuc formația gălățeană s-a impus cu scorul 3-2 (0-0, 0-1, 2-1; 0-0, 1-0), după executarea loviturilor de departajare, pe terenul câștigătoarei Erste Liga de sezonul trecut.

Ciucanii au deschis scorul în minutul 21, gol marcat de Evgeni Skachkov, fostul jucător de la CSM Galați transferat înaintea sezonului la Miercurea Ciuc. În debutul reprizei a treia Yuri Nazarov cu o dublă a trecut CSM Galați în avantaj, scor 2-1. Nazarov a egalat în minutul 43, iar în minutul 48 a făcut 2-1 pentru CSM. Cu zece minute înainte de finalul celor trei reprize obișnuite, harghitenii au egalat la doi, reușită la care Skachkov a fost pasator. Cu 2-2 scorul după 60 de minute, s-a jucat o repriză de prelungiri încheiată 0-0, chiar dacă CSM Galați a jucat două minute în inferioritate numerică. Cum în patru reprize cele două echipe nu au putut fi departajate, învingătoarea s-a decis la loviturile de departajare. După o serie de trei lovituri ratate, Neznamov a marcat, Skachkov a egalat, iar lovitura decisivă i-a aparținut lui Kyrychenko, care a marcat pentru a doua victorie din sezon, fără cele cu Sportul, pentru CSM Galați.

Duminică, de la ora 18.30, tot la Miercurea Ciuc, se va juca și al doilea meci dintre cele două echipe.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

CSM Galați a cedat pe final în al doilea meci de la Miercurea Ciuc

După victoria de sâmbătă, scor 3-2, după executarea loviturilor de departajare, hocheiștii de la CSM Galați au pierdut al doilea meci al dublei de la Miercurea Ciuc. Gălățenii au cedat cu scorul de 3-6 (1-2, 1-1, 1-3) meciul cu gruparea harghiteană.

Chiar dacă la final diferența a fost de trei goluri, echilibrul de pe tabelă s-a rupt în ultimul sfert de oră al meciului. Ciucanii au condus cu 2-0, Chemerilov a redus din diferența la 2-1 în minutul 20. Golul în plus din prima repriză a menținut echipa gazdă în avantaj și în partea secundă, după 40 de minute harghitenii aveau 3-2 pe tabelă, Lymansky a marcat golul de 3-2 în minutul 28 al jocului. În ultima treime, gazdele s-au desprins la 4-2, la un interval de 21 de secunde CSM Galați a revenit la 4-3, gol marcat de Kapiletss. Desprinderea decisivă a celor de la Sport Club s-a produs în minutul 47, cu golul de 5-3.

CSM Galați: Onodi Otto, Szopos Magor (rezervă) – portari; Evgeni Yemilianenko, Siarhei Kapiletss, Roland Ivacson, Vitalii Kyrychenko, Aleksander Neznamov; Hildebrand Szabolcs, Cătălin Berdilă, Yevgeni Lymansky, Szopos Otto, Mircea Constantin; Szocs Attila, Denis Makarov, Evgenii Chemerilov, Constantin Kulikov, Yuri Nazarov; Adrian Ionescu, Remus Gheorghe.

După dubla de la Miercurea Ciuc, hocheiștii de la CSM Galați sunt pe locul 3 în clasamentul la zi din Campionatul Național de seniori, cu 10 puncte din șase jocuri.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

CSM Galați, înfrângere în primul meci de la Gheorgheni

Hocheiștii de la CSM Galați au pierdut primul meci al dublei din Harghita, de pe terenul celor de la ACSH Gheorgheni. După trei reprize câștigate de gazde, la final cei de la Gheorgheni s-au impus cu scorul 8-4 (2-0, 3-2, 3-2).

Formația din Gheorgheni a condus cu 2-0 după 17 minute de joc. Hocheiștii gălățeni au revenit pe tablă și au egalat la 2 cu două goluri marcate în debutul reprizei secunde. Mircea Constantin, în minutul 22, și Yuri Nazarov, un minut mai târziu au egalat. A urmat un parțial 3-0 al formației din Gheorgheni, cu care s-a distanțat la 5-2. În debutul reprizei a treia, Roland Ivacson a marcat pentru 5-3, însă victoria a fost securizată de harghiteni cu un al doilea parțial 3-0, 8-3 scor general. Tabela a fost închisă de Mircea Constantin, în minutul 57.

Lotul CSM Galați: Onodi Otto, Szopos Magor (rezervă) – portari; Evgeni Yemelianenko, Siarhei Kapiletss, Roland Ivacson, Vitalii Kyrychenko, Aleksander Neznamov; Hildebrand Szabolcs, Cătălin Berdilă, Yevgeni Lymansky Szopos Otto, Mircea Constantin; Szocs Attila, Denis Makarov, Evgeni Chemerilov, Constiantin Kulikov, Yuri Nazarov; Remus Gheorghe, Vladislav Teamriuc;

Miercuri, de la ora 18.30 este programat să se dispute al doilea meci din dubla de la Gheorgheni dintre ACSH Gheorgheni și CSM Galați.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

CSM Galați, înfrângere la limită pe terenul ACSH Gheorgheni

Hocheiștii de la CSM Galați au pierdut și al doilea meci din deplasarea de la Gheorgheni. După 4-8 în meciul de marți, formația gălățeană a cedat cu un scor mai strâns, 3-4 (2-1, 0-1, 1-2). În jocul de miercuri, gălățenii au deschis meciul cu un parțial 2-0, goluri marcate de Yemelianenko și Ivacson, în primul sfert de oră al jocului. Avansul gălățenilor a fot surmontat de echipa din Gheorgheni cu un 4-0, cu care s-a instalat la conducere. Cu un sfert de oră înainte de finalul jocului, gălățenii au revenit la 4-3, gol marcat de Constantin Kulikov în situație de inferioritate numerică. În finalul meciului, CSM Galați a scos portarul pentru a forța egalarea, însă victoria echipei din Gheorgheni nu a fost periclitată.

În clasamentul la zi din Campionatul Național de Seniori, CSM Galați este pe locul 5, cu zece puncte, acumulate în șapte jocuri. Gălățenii au două puncte mai puțin decât echipa de pe locul 4, CSHC Fenestela 68 (7 jocuri), șapte puncte avans față de locul 6, Steaua București (6 jocuri).

Pentru CSM Galați au jucat: Onodi Otto, Szopos Magor (rezervă) – portari; Evgeni Yemelianenko, Siarhei Kapiletss, Roland Ivacson, Vitalii Kyrychenko, Aleksander Neznamov; Hildebrand Szabolcs, Cătălin Berdilă, Yevgeni Lymansky, Szopos Otto, Mircea Constantin; Szocs Attila, Remus Gheorghe, Evgeni Chemerilov, Constiantin Kulikov, Yuri Nazarov; Adrian Ionescu, Vladislav Teamriuc; Vladimir Klinga – antrenor.

Pentru CSM Galați, urmează alte două meciuri în deplasare. Marți și miercuri, 23-24 noiembrie, formația gălățeană va juca pe terenul celor de la CSM Corona Brașov, conform programului Federației Române de Hochei pe Gheață.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

CSM Galați a cedat pe final primul meci de la Brașov

Primul meci din acest sezon de pe terenul campionilor de la CSM Corona Brașov a fost pierdut de hocheiștii de la CSM Galați. Marți, gruparea gălățeană a cedat cu scorul 3-6 jocul de la patinoarul Olimpic din Brașov. Victoria a fost conturată de gruparea brașoveană pe final. După prima treime, ”lupii” Brașovului conduceau cu 1-0. La reluarea jocului, gazdele s-au distanțat la 2-0, însă imediat hocheiștii gălățeni au egalat. Gălățenii au echilibrat tabela cu două goluri într-un minut. Lymansky, pasă Kyrychenko și Neznamov, a marcat pentru 2-1, Kulikov ajutat de Nazarov și CHemerilov a egalat la doi, ambele goluri marcate în minutul 28. De la 2-2, brașovenii au trecut în avantaj 4-2 până la a doua pauză. Hocheiștii gălățeni au revenit la 4-3, gol marcat de Kulikov, pasă Nazarov, în minutul 48, dar pe final gazdele au marcat de două ori în minutul 53, stabilind scorul final, 6-3.

Miercuri, de la ora 18.30, este programat și al doilea meci de la Brașov dintre cele două echipe.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

Două înfrângeri pentru CSM Galați pe terenul campioanei

Hocheiștii de la CSM Galați se întorc fără puncte din duelul de pe terenul campioanei. După 3-6 în jocul de marți, gălățenii au pierdut cu scorul de 6-1 (2-1, 1-0, 3-0) al doilea joc al dublei, cel de miercuri. Singurul gol al formației gălățene a fost marcat de Hidebrand Szabolcs, în minutul 18, la scocrul de 2-0 pentru echipa din Brașov.

Echipa folosită de CSM Galați în cele două jocuri de la Brașov a fost: Onodi Otto, Szopos Magor (rezervă) – portari; Evgeni Yemilianenko, Siarhei Kapiletss, Alksander Neznamov, Vitalii Kyrychenko, Ivacson Roland; Hildebrand Szabolcs, Cătălin Berdilă, Yevgeni Lymansky, Szopos Otto, Mircea Constantin; Szocs Attila, Denis Makarov, Evgenii Chemerilov, Konstantin Kulikov, Yuri Nazarov; Adrian Ionescu, Vladislav Teamriuc.

În clasamentul la zi din Campionatul Național de Seniori, hocheiștii de la CSM Galați sunt pe locul 5, cu 10 puncte, acumulate în 10 jocuri disputate. Conform programării inițiale, pentru CSM Galați urmează două meciuri pe terenul celor de la Sapientia U23, pe 4-5 decembrie.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Victorie în primul meci cu Sapientia pentru hocheiștii de la CSM Galați

În finalul acestei săptămâni, hocheiștii de la CSM Galați susțin două meciuri la Cârța, cu echipa Sapientia U23. În primul meci al etapei duble, sâmbătă, formația gălățeană s-a impus cu scorul de 5-1. Prima repriză a fost adjudecată de gălățeni cu 3-0, în a doua treime s-au impus gazdele, scor 1-0, iar în a treia secvență a jocului CSM Galați s-a impus cu 2-0.

Trei dintre golurile gălățenilor au fost marcate de Konstantin Kulikov (1-0, 2-0 și 4-1). Mircea Constantin (3-0) și Vitalii Kyrychenko (5-1) au mai marcat pentru învingători.

Duminică, începând cu ora 18.30, Sapientia U23 și CSM Galați se vor întâlni pentru al doilea meci al dublei, tot la Cârța.

sportgalati.com/2021/12/victorie-in-primul-meci-cu-sapientia-pentru-hocheistii-de-la-csm-galati.html

Link to comment
Share on other sites

CSM Galați s-a impus 11-3 în meciul al doilea cu Sapientia U23

Hocheiștii de la CSM Galați au câștigat șase puncte din dubla de la Cârța cu Sapientia U23. După victoria de sâmbătă, scor 5-1, formația gălățeană s-a impus cu scorul 11-3 în meciul al doilea cu formația harghiteană. După o primă repriză în care s-au impus cu scorul 2-1, gălățenii au trecut mai clar, scor 7-1, de tânăra formație harghiteană în treimea secundă, în timp ce scorul din prima parte a jocului, 2-1, să se înregistreze și în ultima parte.

Evgenii Chemerilov, Vitalii Kyrychenko și Kulikov au marcat câte o dublă pentru CSM Galați, iar ceilalți marcatori ai formației gălățene din jocul de duminică au fost: Mircea Constantin, Denis Makarov, Yuri Nazarov, Aleksander Neznamov și Evgeni Yemilianenko. Șase dintre golurile formației gălățene din meciul de duminică au fost marcate în situații speciale, trei în inferioritate numerică (unul dintre ele chiar în dublă inferioritate), trei în situație de om în plus pe gheață.

CSM Galați: Onodi Otto, Szopos Magor – portari; Evgeni Yemilianenko, Siarhei Kapiletss, Vitalii Kyrychenko, Aleksander Neznamov, Mircea Constantin; Szocs Attila, Denis Makarov, Evgenii Chemerilov, Constiantin Kulikov, Yuri Nazarov; Hildebrand Szablocs, Cătălin Berdilă. Remus Gheorghe, Yevgeni Lymansky, Szopos Otto; Adrian Ionescu, Roland Ivacson, Vladislav Teamriuc; Vladimir Klinga – antrenor.

În clasamentul la zi din Campionatul Național de seniori, CSM Galați este pe locul 5, cu 16 puncte din 12 jocuri, două puncte mai puțin, dar și două meciuri în plus față de locul 4.

Pentru CSM Galați urmează două jocuri pe teren propriu, vineri și sâmbătă, 10-11 decembrie, la patinoarul Dunărea, cu Steaua București, echipa de pe locul 4.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

4-1 cu Steaua în primul meci al dublei de la Galați

Hocheiștii de la CSM Galați s-au impus în primul meci al dublei de la Galați cu cei de la Steaua, una dintre echipele cu care se află în luptă directă pentru locul 4. Jocul de la patinoarul Dunărea a fost câștigat de formația gălățeană cu scorul 4-1, după un meci în care învingătoarea s-a decis în ultima treime.

După 0-0 la finalul primelor 20 de minute, CSM Galați a intrat cu avantaj minim, scor 1-0, la a doua pauză, golul de deschidere a scorului a fost marcat de Kyrychenko, ajutat de Yemilianenko și Neznamov, când mai erau 1.42 de jucat din treimea secundă. La reluare, în minutul 47, formația gălățeană s-a desprins la 2-0 după golul marcat de Nazarov, pasă Teamriuc și Chemerilov. Steaua a revenit la 2-1 la două minute de desprinderea gălățenilor, însă Hildebrand Szabolcs, pasă Chemerilov, în minutul 55 a trecut CSM Galați în avantaj, scor 3-1. În finalul jocului, Steaua a încercat revenirea, bucureștenii au scos portarul, decizie ce a adus golul patru al gazdelor marcat de Neznamov în poarta rămasă goală, pasă Nazarov și Chemerilov.

CSM Galați: Onodi Otto, Magor Szopos (rezervă) – portari; Evgeni Yemelianenko, Siarhei Kapiletss, Vitalii Kyrychenko, Aleksander Neznamov, Mircea Constantin; Szocs Attila, Denis Makarov, Evgeni Chemerilov, Copnstanton Kulikov, Yuri Nazarov; Hildebrand Szabolcs, Cătălin Berdilă (căpitan), Roland Ivacson, Szopos Otto, Vladimir Teamriuc, Adrian Ionescu, Yevgeni Lymansky.

Sâmbătă, de la ora 18.30, este programat și meciul doi dintre CSM Galați și Steaua, dublă importantă în lupta pentru ocuparea locului patru la finalul sezonului regulat, poziție ce asigură prezența în Grupa A după meciurile din prima parte de campionat, grupă pentru stabilirea campioanei și a câștigătoarelor medaliilor.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

CSM Galați - Steaua 6-5. Trei puncte cu emoții

Hocheiștii de la CSM Galați au câștigat șase puncte din dubla confruntare cu Steaua București. După 4-1 în meciul de vineri, formația gălățeană s-a impus cu scorul de 6-5 (4-2, 1-1, 1-2) sâmbătă, după un joc echilibrat cu răsturnări de scor pe tabelă, în care bara a salvat echipa gălățeană de o repriză suplimentară de prelungiri.

Formația gălățeană a condus ostilitățile în cea mai mare parte din meci. După ce au deschis scorul, gol marcat de Makarov în minutul 2, gălățenii s-au văzut egalați, ba chiar cu un deficit de un gol pe tabelă, în minutul 12. Steaua a condus doar două minute, în minutul 14 Nazarov a egalat la 2, imediat Kyrychenko a readus avantajul gălățenilor, iar Chemerilov, în minutul 17, a stabilit scorul după 20 de minute, 4-2 CSM Galați. În treimea secundă, încheiată la egalitate, scor 1-1, CSM Galați s-a distanțat la 5-2 după golul marcat de Neznamov din șut de penalitate, însă la a doua pauză CSM Galați a intrat cu 5-3, Steaua revenind pe tabelă în minutul 37, gol marcat în situație de superioritate numerică. În debutul reprizei a treia, minutul 43, Kyrychenko a distanțat CSM la 6-3. Ultima parte din joc nu a fost chiar fără ”turbulențe” pentru gălățeni, Steaua s-a apropiat periculos la 6-5, cu două goluri marcate în superioritate numerică. Meciul a fost ”închis” de bara celor de la Steaua cu două minute rămase de jucat din meci, chiar dacă în ultimele 50 de secunde gruparea bucureșteană a abordat jocul în 6 contra 5, portarul Adorjan a lăsat locul unui jucător de câmp.

CSM Galați: Onodi Otto, Magor Szopos (rezervă) – portari; Evgeni Yemelianenko, Siarhei Kapiletss, Vitalii Kyrychenko, Aleksander Neznamov, Mircea Constantin; Szocs Attila, Denis Makarov, Evgeni Chemerilov, Copnstanton Kulikov, Yuri Nazarov; Hildebrand Szabolcs, Cătălin Berdilă (căpitan), Roland Ivacson, Szopos Otto, Vladimir Teamriuc; Adrian Ionescu, Yevgeni Lymansky; Antrenori: Vladimir Klinga și Cornel Chiriță.

CSM Galați este pe locul 3 în Campionatul Național, cu 22 puncte din 14 jocuri, un punct mai mult decât Steaua (14 jocuri) și Fenestela, formație cu doar 10 jocuri disputate.

Joi și vineri, CSM Galați va juca alte două meciuri pe teren propriu, cu SC Miercurea Ciuc, locul 2 în clasament, cu 32 de puncte din 12 jocuri.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

CSM Galați a învins Ciucul după un parțial 5-0!

Hocheiștii de la CSM Galați au câștigat primul meci din dubla programată în finalul acestei săptămâni cu SC Miercurea Ciuc. Formația gălățeană s-a impus cu un scor categoric, 7-2 (1-1, 2-1, 4-0). Deși ciucanii au fost cei cu inițiativa în debutul jocului, hocheiștii formației gălățene și-au conturat victoria cu un parțial 5-0, patru dintre goluri fiind marcate în ultima parte a jocului.

Echipa din Miercurea Ciuc a început mai bine meciul și a condus de două ori în prima parte a disputei. După 1-0 în minutul 13, harghitenii au condus și cu 2-1 în minutul 29. Pentru CSM a egalat Nazarov în minutul 19, în timp ce la golul 2 al echipei din Miercurea Ciuc pasator a fost Skachkov, fostul jucător al CSM-ului în sezoanele trecute. Kulikov a restabilit egalitatea în minutul 32, însă până la a doua pauză gazdele s-au instalat la conducere, scor 3-2, gol marcat de Kyrychenko, cu un minut înainte de ultima pauză.

Greu de anticipat ce a urmat în ultima treime. Cu 3-2 avantaj pe tabelă, CSM Galați a mai marcat de patru ori consecutiv, goluri prin care și-a conturat cel mai prestigios succes din acest sezon. Kyrychenko a urcat tabela la 4-2 în minutul 43, Chemerilov și-a desprins echipa la 5-2, Kulikov a marcat pentru 6-2, iar tabela a fost ”închisă” la 7-2 de Chemerilov, cu 40 de secunde înainte de final. De remarcat că ultimele două goluri au fost marcate de gălățeni în situație de inferioritate numerică.

CSM Galați: Onodi Otto, Magor Szopos (rezervă) – portari; Evgeni Yemelianenko, Siarhei Kapiletss, Vitalii Kyrychenko, Aleksander Neznamov, Mircea Constantin; Hildebrand Szabolcs, Denis Makarov, Evgeni Chemerilov, Constantin Kulikov, Yuri Nazarov; Szocs Attila, Cătălin Berdilă (căpitan), Roland Ivacson, Szopos Otto, Vladimir Teamriuc; Remus Gheorghe. Antrenori: Vladimir Klinga și Cornel Chiriță.

Vineri, de la ora 18.30, este programat să se dispute al doilea meci dintre CSM Galați și SC Miercurea Ciuc.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.