Jump to content

Fost director în combinatul Liberty Galaţi, la GFR


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Mihaela Crăciun, fost director de HR al combinatului Liberty Galaţi, merge la Grup Feroviar Român

Mihaela Crciun, fostul director de resurse umane al combinatului siderurgic Liberty Galaţi, a preluat de la 1 iulie funcţia de director de resurse umane al Grup Feroviar Român (GFR), cea mai importantă companie a grupului Grampet şi cel mai mare operator privat feroviar din România.

Cu o experienţă de peste 20 de ani în industriile siderurgică, petrol şi gaze, ciment, tehnologia informaţiei şi producţie ali­mentară, Mihaela Crăciun a gestionat de-a lungul timpului echipe multiculturale şi proiecte complexe de transformare orga­nizaţională şi schimbare culturală în cadrul companiilor în care a activat, printre care Liberty Galaţi, ArcelorMittal, Rompetrol şi Carpatcemet.

Din rolul său, Mihaela Crăciun va coordona activitatea de resurse umane a GFR, inclusiv recrutare şi dezvoltarea talentelor, formarea personalului, planificarea carierei şi managementul performanţei.

zf.ro

Din poziţia de director de resurse umane în cadrul Liberty Galaţi şi ArcelorMittal, a definit şi implementat strategia de resurse umane pentru mii de angajaţi din România şi Macedonia de Nord, Turcia, Grecia,  a construit şi consolidat funcţia de resurse umane la nivel de grup şi a gestionat anual bugete importante, de zeci sau sute de milioane de euro.

„Îmi propun să aduc prin experienţa mea o perspectivă proaspătă în cadrul echipei de management, care să amplifice proiectele existente şi să identifice noi oportunităţi şi strategii”, spune Mihaela Crăciun.

Din rolul său, Mihaela Crăciun va coordona activitatea de resurse umane a GFR, inclusiv recrutare şi dezvoltarea talentelor, formarea personalului, planificarea carierei şi managementul performanţei.

Mihaela Crăciun a absolvit Academia de Studii Economice Bucureşti şi are un EMBA prin programul dezvoltat de ASEBUSS în colaborare cu Kennesaw State University - USA.

Industria de transport feroviar se confruntă cu una dintre cele mai acute crize de forţă de muncă din istorie, pe măsură ce tot mai puţini tineri se arată interesaţi de o carieră în domeniu, iar presiunea inovării şi digitalizării impune un nou profil de angajat.

În ultimii ani, Grup Feroviar Român a accelerat programele de formare şi dezvoltare derulate la nivel intern, dar şi prin colaborări cu parteneri din mediul profesional şi academic.

zf.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.