Jump to content

Pugilistul gălăţean Alex Suvache şi-a asigurat o medalie la Europene


dcp100168

Recommended Posts

Pugilistul gălăţean Alex Suvache şi-a asigurat o medalie la Europene

Pugilistul gălăţean Alex Suvache şi-a asigurat o medalie la Campionatul European de box pentru cadeţi, care se desfăşoară la Sarajevo. Suvache s-a calificat, marţi după-amiază, în semifinalele categoriei 54 kg, după ce l-a învins la puncte (5-0) pe albanezul Riduan Gashi, asigurându-şi astfel medalia de bronz.

Alexandru Dumitru Suvache este legitimat la CSM Dunărea Galaţi, unde este pregătit de antrenorul emerit Costel Burlacu. În primul tur al compettiţiei din Bosnia Herţegovina, Suvache l-a învins, tot la puncte (5-0), pe Mohammed Ahmed (Israel).

În semifinale, gălăţeanul îl va întâlni, joi, pe sârbul Strahinja Rasovic, în încercarea de a transforma medalia de bronz într-una mai strălucitoare.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Galateanul Alexandru Suvache (54 kg) a reusit sa ajunga in finala Campionatului European de cadeti, care se disputa la Sarajevo. Suvache a avut un meci greu cu sarbul Strahinja Rasovic, dar la finele celor 3 reprize a primit verdicul arbitrilor si va boxa maine in finala cu ucraineanul Ivan Bezuglîi, care a invins un rus in semifinale.

Link to comment
Share on other sites

Pugilistul gălăţean Alexandru Suvache a câştigat medalia de argint la Campionatul European de box pentru cadeţi, după ce a fost învins la puncte în finala categoriei 54 kg de ucraineanul Ivan Bezuglîi, cu scorul de 4-1. România a încheiat competiţia de la Sarajevo cu şase medalii, dintre care două de argint şi patru de bronz.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.