Jump to content

Fost contabil găsit carbonizat în casă


dcp100168

Recommended Posts

Fost contabil găsit carbonizat într-o casă din Galaţi

Un incendiu puternic a izbucnit joi dimineaţă, la o casă din centrul Galaţiului. Un bărbat de 90 de ani fost găsit carbonizat. Focul a pornit de la o lumânare aprinsă, lăsată nesupravegheată, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi.

Apelul la 112 a fost făcut de un şofer aflat în trecere pe strada Vasile Alecsandri. Acesta a văzut fumul gros şi a alertat pompierii. La faţa locului au ajuns, în scurt timp, mai multe echipaje de la ISU, SMURD şi Poliţie.

Pompierii au spart poarta pentru a putea intra în locuinţă. Din păcate, în interior, a fost găsit carbonizat trupul unui bărbat. Acesta era imobilizat la pat. Vecinii spun că era fost contabil de meserie şi locuia singur.

După aproximativ o oră, incendiul a fost lichidat de pompieri. Focul a pornit de la o lumânare aprinsă neprotejată. „În incendiu au ars o bucătărie de 40 metri pătraţi. Cauza producerii incendiului: lumânări aprinse neprotejate faţă de materialele combustibile din bucătăria imobilului”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.