Legumix Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Legumix pe care braileni ii numesti rasa inferioara de oameni? pe toti brailenii sau doar pe aia negri?pe cei care birjaresc autovehicule :twisted:
Legumix Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 azi dimineata, la semaforul de la Corso, vin pe str.domneasca dinspre centru si sunt primul pe banda din stanga, pentru a vira catre ASE, asteptand culoarea verde a semaforuluipe banda I, dincolo de trecerea de pietoni, OPRIT IN MIJLOCUL INTERSECTIEI si blocand total str.Garii, o dacie logan MCV cu un numar fatal - GL - 79 - PMG.evident, carutasul primariei a considerat ca poate prinde galbenul, dar nu s-a uitat la 3 m in fata nasului, sa se orienteze daca are si UNDE sa treaca. astfel ca jumatate din "verdele prirotar" al celor care veneau dinspre gara si mergeau catre ASE a fost consumat privind roaba primariei galati cum da ghinisor cu spatele, pana pe trecerea de pietoni, ca sa faca o potecuta si pentru ei.iaaaaar, oamenii primariei. se pare ca cei care conduc automobile cu numar PMG au impresia de masina prioritara....pe cand girofarul? (sau macar o sanctiune acolo)
GAMET Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Legat de soferii braileni....V-am mai povestit in topicurile nteriore ce parere am de ei,insa......am un cumnat brailean care,culmea conduce bine,ca sa nu mai vorbesc de...nevasta-mea....care-i tot braileanca.... ...Cind este ea la volan prin Braila....nu-i mai ajung injuraturile si nervii pina iese din oras.... ...Deci,cred ca varianta cu ...."orice padure are uscaturile ei" la Braila se aplica ,ca de obicei, pe invers.... :twisted:
Legumix Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 . ...Deci,cred ca varianta cu ...."orice padure are uscaturile ei" la Braila se aplica ,ca de obicei, pe invers.... :twisted: adica toti brailenii sunt "negativi" iar exceptiile sunt putine???? :roll:
scorpya Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Din ce spuneti voi aici parca imi miroase putin a "operatiunea permise eliberate in Pitesti"...Oare sa se fi practicat la fel si prin Braila?
katman Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Nu. cred ca mai degraba e ceva de genul "Braila numai pentru braileni!!!!" :twisted:
GAMET Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Mda...,dar problema e ca si noi trebui sa trecem pe acolo de multe ori in dum spre ...altceva...
toto Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Soferi idioti si pasageri ... si mai si !Ieri seara pe Brailei in timp ce astepta la semaforul de la McDonald's un pasager cocalar din dreapta soferului a deschis usa si a aruncat (cu grija, sub masina) un PET de 2 litri.Semnalmente...Numarul masinii: GL - 23- MFG Marca: Skoda Model: OctaviaCuloare inchisa !Deh... niste tzarani! Atia merita niste flituri dintr-alea consistente pe manerul portierei sau niste zgarieturi de-a lungul masinii... asa din treacat!
GAMET Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 N-aveai nici o surubelnita la indemina sa-ti lasi autograful din depasire???...
Legumix Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 str.prelungirea Brailei, sensul de la Atlantic spre tig.Ieu pe banda I, un vw golf negru cu numar de braila pe banda II....cu cativa m inainte de trecerea de pietoni de la blocul Vega, volksvaginul vireaza brusc, in fata mea FARA SEMNALIZARE...trece de zebra, intra pe banda I in intersectie, SEMNALIZAND STANGA, pe banda II isi da seama ca a gresit si intoarce-n loc demarand catre spitalul judetean...continuand sa semnalizeze stanga...prin aceasta manevra de 5-10 secunde, a fost scapat de accident de trei masini: eu, un fiat (care venea in sensul giratoriu pe banda II) si un logan care apucase sa treaca, ocolit pe langa portbagaj, la milimetru, de braileanul zburator. :evil:
George Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Nu dar mama este si ea conduce corect. Si mai are si ea treaba pe acolo. Si mai sunt si alti soferi corecti. In plus daca CFR-ul da faliment si nu ar mai fi nici maxi-taxi ...nu te supara mambo, dar asta e cea mai mare prostie pe care am auzit-o. nici nu credeam ca poti debita asa ceva. Cred ca ai creierul cat o gaina la fel fel ca si politicienii care scot tot felul de legi tampite.
dcp100168 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Gata? V-aţi descărcat? On topic, please!
Legumix Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 cand mi-am cumparat prima masina, avea numar de braila...si pana la schimbarea numarului de inmatriculare, nici nu am avut curaj sa circul :twisted: prea multe fluieraturi in trafic :twisted:
GAMET Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 cand mi-am cumparat prima masina, avea numar de braila...si pana la schimbarea numarului de inmatriculare, nici nu am avut curaj sa circul :twisted: prea multe fluieraturi in trafic :twisted: Hahahahaaa...si Daciuta me,pe cre o plimba nevasta-mea acum, tot de BR era...Si am mers asa cu ea aproape un an,insa fara probleme...Cred ca cei din trafic erau nedumeriti de cum merge un ..."brailean"...
Legumix Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 soferi idioti?politie care nu-si face treaba?mecanici incompetenti?1.ieri seara, pe la ora 18, in zona sensului giratoriu de la Ultimul Leu - ford mondeo argintiu: in fatza - un far era pus pe faza lunga, unul pe faza scurta...in spate, nici o lumina functionala (nici pozitii, nici stopuri, nici semnalizare)2.ieri seara, pe la ora 18 si un sfert, din tiglina I pana la palat justitie - Logan alb: defiecare data cand apasa frana, se lumina si semnalizarea dreapta. (initial am crezut ca semnaliza...de fapt el se juca cu pedala de frana)3.azi dimineata, pe la ora 8.30, in zona 3 Star: wv golf negru, cu numar de braila: mergea in directia inainte, iar el avea aprinsa lampa de marsarier. %-( pana la urma, aveti vreo explicatie plauzibila??
iuliachristaL Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 cand voi fi soferita, am sa fac ravagii la volan
AndreiM Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 mda... foarte vulgar din partea unei femei sa aiba atitudine de ...cioban la volan femeile sunt mai fragile asa ca numai gura de ele ca daca unu o injura ..ea ce face ..?sunt sigura ca nu ar mai avea replica.. Sunt convins .
Legumix Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 cand voi fi soferita, am sa fac ravagii la volan bietul volan
iuliachristaL Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 am sa-mi pun semne de incepator pe toata suprafata masinii ca sa fiu vazuta si in asa fel incat sa am prioritate si daca ma enerveaza vreun sofer imi amintesc de forum sa ma enervez si sa par mai nervoasa si periculoasa nervoasa prin priviri atata
isfspezial Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 poti primi amenda daca porti semnul de incepator si ai carnetul de mai bine de un an.Desi mi se pare o prostie... matusamea are carnetul de 7 ani, dar nu a condus niciodata de cand a luat carnetul...de curand si`a luat masina...si ghiciti ce? o sa conduca.... si nu are voie sa isi puna semnul de incepator... cu toate ca e o incepatoare....
isfspezial Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 poate in capu tau... interesati`va si voi..tre sa va dau si detalii?
Recommended Posts