Jump to content

Curse auto pe străzile oraşului

Recommended Posts

Posted

Da' de niște șoferi idioți, ce spuneți? :P

apropo, nu vă mai bazați pe 82 pentru drumul spre combinat, de câteva săptămâni a devenit o raritate

Posted

un jmecher cretinoid - GL-xx-TAP...cred ca l-at intalnit un trafic: un BMW alb, cu capota neagra

feriti raza de actiune ca nu stie sa semnalizeze....depaseste unde-i tuna, si schima directia unde-i pica bine

masina turbata....zici ca nici nu are sofer

Posted

In seara asta, la semaforul de la Sp. Judetean, venind dinspre linia de tramvai... O masina de Bucuresti parcata pe ultimul loc inainte de intersectia cu straduta de linga farmacie, incearca sa iasa. Lumini de marsarier, asigurare tot tacimul. Repede, un maxi taxi se pune paralel cu el, se opreste la culoarea rosie si il blocheaza.

60 si ceva de secunde cit tine rosu, omul de Bucuresti sta cu marsarierul cuplat si semnalizarea aferenta aprinsa. Se face verde, eu stau pe loc si ii fac semn din faruri sa iasa (fiind coada de masini pina in vale, nu avea sansa sa astepte vreodata sa se faca loc de la sine), iese si pleaca in mai putin de 6-7 sec. In timpul asta, maxi taxi din spatele meu claxoneaza incontinuu, dupa care ma depaseste violent si il vad prin geam cum ma injura cu spume la gura.

De acum inainte sint in razboi cu maxi taxi si taxiurile. Nu mai fac nici un gest de politete catre ei si le-o trag de cite ori am ocazia. M-am saturat de mirlania lor!

BANZAI!!!! x( :ar!

Posted
In seara asta, la semaforul de la Sp. Judetean, venind dinspre linia de tramvai... O masina de Bucuresti parcata pe ultimul loc inainte de intersectia cu straduta de linga farmacie, incearca sa iasa. Lumini de marsarier, asigurare tot tacimul. Repede, un maxi taxi se pune paralel cu el, se opreste la culoarea rosie si il blocheaza.

60 si ceva de secunde cit tine rosu, omul de Bucuresti sta cu marsarierul cuplat si semnalizarea aferenta aprinsa. Se face verde, eu stau pe loc si ii fac semn din faruri sa iasa (fiind coada de masini pina in vale, nu avea sansa sa astepte vreodata sa se faca loc de la sine), iese si pleaca in mai putin de 6-7 sec. In timpul asta, maxi taxi din spatele meu claxoneaza incontinuu, dupa care ma depaseste violent si il vad prin geam cum ma injura cu spume la gura.

De acum inainte sint in razboi cu maxi taxi si taxiurile. Nu mai fac nici un gest de politete catre ei si le-o trag de cite ori am ocazia. M-am saturat de mirlania lor!

BANZAI!!!! x( :ar!

join the club :YMDEVIL:

Posted

intimplare pe straduta dintre basarabiei si poarta damen-ului.

dupa cum stiti (daca stiti), pe o margine a strazii se parcheaza autoturismele clor care lucreaza in zona, iar pentru trafic ramine practic o banda si jumatate.

pe banda "intreaga" oprit (deja neregulamentar) un maxi-taxi, asteptind sa ii vina musterii.

eu vin din sens contrar, in fata mea fiind un alt maxi-taxi. asta opreste in dreptul primului, iar mirlanii incep o discutie amicala, presara-ta cu :"imi bag ... ", "ce...mea" si alte metafore.

astept cit astept, dupa care ii trag un claxon scurt, cu speranta ca vreunul dintre ei o va lua din loc.

nimic.

mai stau, mai bag un claxon. si asta pina ajung sa claxonez tovaraseste la ei.

boul de pe contrasens rinjeste la mine.

boul din fata mea baga scurt in marsarier si face o volta catre mine, mai sa ma loveasca.

eu claxonez in continuare.

dupa ceva timp, animalul din fata mea pleaca si pot si eu sa-mi continui drumul catre casa.

BANZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAi !

Posted

Katman, Nu uita ca ele TRANSPORTA PERSOANE. Nu vreau sa aud doamne fereste ca ai provocat vreun accident. Pe sosea nu e loc de joaca si si prostii.

Posted
Katman, Nu uita ca ele TRANSPORTA PERSOANE. Nu vreau sa aud doamne fereste ca ai provocat vreun accident. Pe sosea nu e loc de joaca si si prostii.

Sa nu te impinga pacatul sa treci pe acolo la ora de virf... x( ...Stau in mijlocul drumului sa0si ia clientii,opresc pe unde apuca din 10 in10 metri...Am facut o data de la poarta Damen-ului pina in Basarabiei 40 min. cu...tot tacimul ... x(

Posted
Pai restul conducatorilor auto din trafic nu sunt tot persoane, George..? :)

Cateodata nu sunt persoane, sunt animale... :d

Voi nu auziti niciodata in trafic : "Bai boule, fii atent!" sau "Vaco, proasta mai esti! Si pe deasupra si chioara!" sau generalizarea expresiei devenita sintagma prezidentiala: "Bai animalule!..." ???

Concluzia logica ... =)) si animalele conduc, sau - potrivit teoriei evolutioniste - si oamenii sunt animale! :@)

@George

katman n-a facut decat sa fie amabil, cum ar trebui sa fie toti conducatorii auto! Unde vezi ca a pus in pericol circulatia?

:-?

Soferul de maxi-taxi descris este un marlan coclit, un tartan jegos si care n-are nimic in creier! Problema este ca sunt foarte multi care se incadreaza in aceasta categorie! Sunt si cateva exceptii, recunosc, dar sunt foarte rare.

l-)

Si katman a hotarat sa nu mai fie ingaduitor cu acesti soferi de maxi-taxi si la interactiunea cu acestia va respesta legea intocmai! :YMSMUG:

Posted

cred ca am povestit, nu mai retin exact si nu tinsa caut prin arhiva b-) , despre un incident pe care l-am avut cu un comunitar rutier, vis-a-vis de neacsu - micro 19..pentru ca oprisem in refugiul pentru autobuze.

ieri, trebuind sa-mi astept consoarta, in aceeasi zona....IN MOD INTENTIONAT am oprit in capatul refugiului (sub semnul ce indica "Statie"), am pus luminile de avarie, am coborat langa masina si...am asteptat.

conform banuielilor, in 5-7 minute a aparut o masina de-a comunitarilor dinspre Ada Marinescu....fiind pe sensul opus, mai intai a semnalizat cu sirena, sa mut masina din statie - eu i-am facut semn cu mana sa vina la mine. Au oprit masina, iar unul dintre ei a traversat la mine.

am facut schimb, politicosi, de nume si functii, dupa care organul imi atrage ca am loc de parcare 5 m mai in fata.

nuuuu...eu am oprit intentionat aici, si v-am asteptat ca sa va arat altceva. Cat stam noi de vorba - 5-10 minute, in spatele meu refugiul pentru autobuze si maxi-taxi fiind gol, cate mijloace de transport opresc in refugiu, si cate fac statie pe aceeasi banda I.

Omul a priceput punctul meu de vedere, si timp de cateva minute i-am demonstrat ca NICIUN MAXI-TAXI NU INTRA IN REFUGIUL DESTINAT LOR....timp ce ei ma gonesc pe mine, din acest spatiu.

A dat din umeri si a invocat lipsa bunului simt si incapacitatea de a-i sanctiona pe toti (intrucat, el nu poate dovedi fapta iar contravenientul castiga plangerea in instanta - DAR, IN ACEST TIMP, FLUTURA APARATUL FOTO IN MANA)

:O)

SI....a ramas ca-n gara :-??

Posted

Nu George, katman nu-i genul... E responsabilizat, are 2 copii mici si nu-si permite. Conduce prudent... sa zic asa.

( In fine, nu stiu de ce ii trebuie detectorul de radar in oras) :YMHUG:

Insa cred ca va respecta intocmai legile de circulatie. Intelegi ce vreau sa spun... De exemplu daca un sofer de maxi-taxi va voi sa faca o depasire, sa schimbe banda... nu va mai fi asa de ingaduitor cu acesta, nu va incetini, nu-i va face loc, etc. Isi va vedea strict de drumul lui... Va respecta legea!

Posted
N.. De exemplu daca un sofer de maxi-taxi va voi sa faca o depasire, sa schimbe banda... nu va mai fi asa de ingaduitor cu acesta, nu va incetini, nu-i va vace loc, etc. Isi va vedea strict de drumul lui... Va respecta legea!

am sentimentul ca se va feri, ca o zgarietura de la "tanc" e mai neplacuta decat un loc mai in fata pe banda

Posted
N.. De exemplu daca un sofer de maxi-taxi va voi sa faca o depasire, sa schimbe banda... nu va mai fi asa de ingaduitor cu acesta, nu va incetini, nu-i va vace loc, etc. Isi va vedea strict de drumul lui... Va respecta legea!

am sentimentul ca se va feri, ca o zgarietura de la "tanc" e mai neplacuta decat un loc mai in fata pe banda

Ai si tu dreptate! :YMHUG: pana la urma trebuie sa ne protejam... iar logica, reflexele si instictul de conservare vor conlucra! :d

E neplacut sa alergi dupa asigurator, eventual politie... timp pierdut. x(

Posted

Toto, multumesc ca ma cunosti atit de bine!

George, cind am zis razboi nu m-am referit la facut sicane in trafic, ci la renuntat la politeturi gen oprit ca sa iasa din spatele altuia, redus viteza ca sa poata face o depasire... de-astea.

Nu exista lege care sa ma oblige la politete, in afara de cea a bunului simt. Pe care mi-l pastrez pentru restul soferilor.

Posted
katman nota 10 şi o bere în plus pe 19

Ia te uita, si mai zice lumea ca nu cistigi nimic in ziua de azi cu bunul simt :)):))

Sper sa ne gasim cit mai multi, sa fie berea cit mai buna :)

Posted
:):) ...S-au adunat in Braila...Erau acolo la "fluierasi" ce n-a vazut Parisul...Si cu toate astea tot erau sa ma ia pe sus doi taximetristi...Deh...asta e Braila...Daca ai nostri"fluierasi" nu au fost in Braila ,cred ca au avut liber dupa marea dirijare din intersectii din seara de 30 nov.... ;)
Posted

Neeee...Trebuie sa asigure buna funcionare a institutiei...Daca nu se poate,am observat ca se poarta ..."esti in CFS insa vii la munca"???...Cum o fi oare sa fiu oficial acasa si sa semnez si PV de contraventie???>>>!!! :(:-?:(:-?

Posted
Intr-adevar azi se putea face raliu...unde era oare politia???N-am vz picior de Garcea...Nici in drum spre Mastacani nici la venire,nici in oras... :-?

Petreceau! :))