Legumix Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 azi, orele 15-15.05...dinspre prelungirea Brailei, spre Tig.I, la sensul giratoriu. eu pe banda I, iar pe banda II un renault symbol cu sigla Arabesque pe el. cand se elibereaza giratoriul, eu continui deplasarea catre banda corespunzatoare - cea din mijloc, el intentioneaza sa treaca de pe banda lui corespunzatoare (din stanga mea) sa ajunga pe banda din dreapta....nemultumit ca mi-am pastrat directia, s-a proptit in claxon, dar totusi m-a lasat sa inaintez incotro trebuia, iar el sa-si modifice traiectoria....in mod evident, fara sa semnalizeze aceasta intentie neregulamentara nu am fost pe faza la numarul de inmatriculare, caci, desi am intors la prima straduta posibila, la arabesque, sa fac nitel taraboi cu privire la inconstienta soferilor arabesque, nu am reusit sa-l mai prind
GAMET Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Dupa soferii braileni,astia sint cei mai periculosi...Nu o data m-am lovit si eu de inconstienta lor in trafic...Si unde mai pui ca mai conduc si hurdubaie de alea mari si sint la fel de ..."profesionisti"...Cu unul din ei m-am si judecat...
katman Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Va dati seama ce pericol daca ar fi soferi Arabesque cu numar de Braila... Brrrrr... Nightmare....
mariav10 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Intr-adevar azi se putea face raliu...unde era oare politia???N-am vz picior de Garcea...Nici in drum spre Mastacani nici la venire,nici in oras... Petreceau! Oare?? Dar azi si-au luat revansa..50 de metri hop si un echipaj...pesemne a trecut tot aburul de alcool..distractie...sau fac balanta de sfarsit de an si nu le ies amenzile la numar???
Legumix Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 un MAAARE idiot - GL-xx-RDC, dacia (destul de veche) facea slalomuri pe str.Brailei, in jurul orelor 17 - intre TIG.I - Ultimul leu, a schimbat banda I-Banda III de vreo 3-4 ori, viteza 50-60 km/h, evident fara a semnaliza, cu manevre din scurt si redresari la fir de par .....dorim o moarte usoara si in chinuri! intamplare de coincidenta, azi mi-a iesit in cale aceeasi masina - GL-12-SAO -odata dimineata odata seara.de fiecare data - de la cinema dacia pana la IVAS...de fiecare data, pe tot parcursul drumul, NU SA SEMNALIZAT NICI O SCHIMARE DE DIRECTIE..cand vedeti caruta cu numarul de mai sus, feriti bine lateralele.
mariav10 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Astazi m-am confruntat si eu cu un mos...Ce bou !Cred ca atunci cand a facut scoala de soferi nu au avut in programa sensurile giratorii... Ce puii mei nu ii ia pe astia vechi la un test de circulatie???ca pe noi astia mai mici....ne gasesc repede...
katman Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 dorim o moarte usoara si in chinuri! Poti sa mai spui "sa moara-ncet ca indienii" (aia din Winettou, care erau torturati o zi intreaga in timp ce ei cintau eroic )
toto Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Astazi m-am confruntat si eu cu un mos...Ce bou !Cred ca atunci cand a facut scoala de soferi nu au avut in programa sensurile giratorii... Ce puii mei nu ii ia pe astia vechi la un test de circulatie???ca pe noi astia mai mici....ne gasesc repede... Si eu am intalnit destui... Cand sunt intrat intru-n sens giratoriu ma uit in dreapta "in ochii" celui care ar trebui sa-mi acorde prioritate, sa ma asigur ca n-are altceva de gand... La fel ma asigur si cand sunt in postura de pieton si traversez pe la treceri.
mariav10 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Astazi m-am confruntat si eu cu un mos...Ce bou !Cred ca atunci cand a facut scoala de soferi nu au avut in programa sensurile giratorii... Ce puii mei nu ii ia pe astia vechi la un test de circulatie???ca pe noi astia mai mici....ne gasesc repede... Si eu am intalnit destui... Cand sunt intrat intru-n sens giratoriu ma uit in dreapta "in ochii" celui care ar trebui sa-mi acorde prioritate, sa ma asigur ca n-are altceva de gand... La fel ma asigur si cand sunt in postura de pieton si traversez pe la treceri. Subscriu..mi-e groaza de stat iar cu masina botita de vreun meserias de clasa veche... si cand nu mi se ofera statutul de prioritar ce-mi place sa gasesc claxonul...
katman Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Pericolul e sa te izbeasca asa de tare (mai ales din lateral, e cel mai periculos) incit starea masinii sa fie ultimul lucru care sa te mai intereseze...
Legumix Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 azi, orele 9-9.15...dinspre prelungirea Brailei, spre Tig.I, la sensul giratoriu. sunt in randul 2, inainte de a intra in intersectie. in fata mea: in dreapta dacia albastra, in stanga opel corsa. cand se elibereaza trecerea...cei doi se grabesc: opelul catre banda I, iar dacia catre banda II. eu radeam in timp ce ei se claxonau si se injurau reciproc, desi fiecare dintre ei se incadrase pe banda gresita
toto Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 azi, orele 9-9.15...dinspre prelungirea Brailei, spre Tig.I, la sensul giratoriu.sunt in randul 2, inainte de a intra in intersectie. in fata mea: in dreapta dacia albastra, in stanga opel corsa. cand se elibereaza trecerea...cei doi se grabesc: opelul catre banda I, iar dacia catre banda II. eu radeam in timp ce ei se claxonau si se injurau reciproc, desi fiecare dintre ei se incadrase pe banda gresita Papagali... PS Legumix, "chestia" ai nu se numeste "sens giratoriu", adica n-are statut de sens giratoriu... si treaba asta ii pune mereu in incurcatura pe cei care vin pentru prima data in Galati. Noi, galatenii stim despre ce-i vorba... insa, chiar, cum se numeste "intersectia de la rondou" ?
mariav10 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Pericolul e sa te izbeasca asa de tare (mai ales din lateral, e cel mai periculos) incit starea masinii sa fie ultimul lucru care sa te mai intereseze... M-am obisnuit sa reduc viteza in astfel de...sensuri!Ca sa am timp de reactie...sunt eu mai prevazatoare caci e Maria de obicei in spate si care n-are nici o vina daca as avea un accident fiindca n-am facut-o sau ca "stii sunt pe drum cu proprietate si ma doare la basca!"Asa ca..de aia imi place sa gasesc claxonul... si de aia ma "holbez" la incuiati si kamikaze pe sosea...
Legumix Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 solicit consiliului local galati adoptarea si implementarea unei asemenea masurihttp://www.primarie6.ro/UserFiles/File/ ... mentar.pdfpoate vor fi multi care vor tipa si injura, dar...incet-incet, se va disciplina si conducatorul auto galatean.
AndreiM Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 GL 79 AFD SEAT IBIZA( parca ) ALB . Sofer cretin ce si-a platit traseul, care nu stie ca cel care urca are prioritate, mai ales cand e si polei pe jos, si care la intrebarea " cine are prioritate in deal? " raspunde cu " vrei sa-ti f** una in gura? " e un fel de : " da am gresit si ce vrei ? " Cocalarii astia trebuiesc starpiti cat mai urgent posibil
toto Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 ... Cocalarii astia trebuiesc starpiti cat mai urgent posibil Prietenii mei au o vorba!... NAPALMMMM !!! Ar trebui sa se inventeze o bomba inteligenta pe baza de IQ, sau genetica... pentru alte rase...
dcp100168 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Toate discuţiile care nu-şi aveau locul aici au fost mutate în secţiunea de "reclamaţii"Discuţii off-topicVă rog să continuaţi on-topic!
Legumix Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 venind acu, dimineata, catre romtelecom - din str.N.Balcescu un maxi-taxi se grabea, mai repede ca altii. claxona, depasea, se strecura,claxona....si tot asa.(desi strazile cam au gheata si gropi - fiind un risc major pentru noi, cu masini normale) ironic este ca, datorita opririlor in statie, tot in spatele meu ajungea...aspect care m-a umplut de fericire, caci am circulat cu viteza legala pe sectorul de drum respectiv
1964 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 venind acu, dimineata, catre romtelecom - din str.N.Balcescu un maxi-taxi se grabea, mai repede ca altii. claxona, depasea, se strecura,claxona....si tot asa.(desi strazile cam au gheata si gropi - fiind un risc major pentru noi, cu masini normale) ironic este ca, datorita opririlor in statie, tot in spatele meu ajungea...aspect care m-a umplut de fericire, caci am circulat cu viteza legala pe sectorul de drum respectiv Legat tot de maxitaxi ... pe Brailei la trecerea de pietoni de la Palatul Justitiei, pietonii asteptau sa se faca verde. Cand s-a facut unda verde, un baiat si o femeie au pasit pe trecere si la al doilea pas, unu om din spatele lor i-a agatat si i-a tras inapoi ca altfel un maxitaxi ii spulbera. Maxitaxi trecand pe rosu, s-a ciocnit cu un audi care venea dinspre Cosbuc. Acel maxitaxi care avea calatori ingramaditi , multi s-au capatat cu leziuni, o femeie avea piciorul rupt. Asa ca nenorocitii astia de politicieni nu numai ca nu vor sa desfiinteze mijloacele astea de transport, nici macar la 170 nu vor sa le reduca. Foarte putine maxitaxi vor disparea datorita unor manarii facute la nivel inalt.
Legumix Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 eeeh, doc! e vorba de acelasi maxi-taxi care s-a ciocnit cu un renault laguna, cand renaultul a trecut pe rosu..in jurul orelor 15?!?! sau e alt incident?
Legumix Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 (edited) daca nu as fi la volan, ci pe locul din dreapta...m-ar amuza stilul "romanesc" de condus:cu faruri de ceatza, chiar daca afara e zi cu soare.schimbat directia in ultima secunda, fara semnalizare.patruns pana in mijlocul intersectiei, chiar daca se blocheaza alte 2 benzi de circulatie.claxonat din 2 in 3 secunde.oprit in curbe sau pe trecerea de pietoni si....asteptat "sfarsitul lumii"si....my favourite - vorbit la telefon in timp ce se asculta muzica traim inca in romania.... Edited February 22, 2010 by Legumix
toto Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 daca nu as fi la volan, ci pe locul din dreapta...m-ar amuza stilul "romanesc" de condus: cu faruri de ceatza, chiar daca afara e zi cu soare. schimbat directia in ultima secunda, fara semnalizare. patruns pana in mijlocul intersectiei, chiar daca se blocheaza alte 2 benzi de circulatie. claxonat din 2 in 3 secunde. oprit in curbe sau pe trecerea de pietoni si....asteptat "sfarsitul lumii" si....my favourite - vorbit la telefon in timp ce se asculta muzica traim inca in romania.... Ai punctat bine... As adauga: 1. mersul cu stopul de ceata pe ploaie in afara localitatii!!! N-AVETI IDEE ce deranjant este! 2. folosirea fazei lungi a autovehiculului din spate !!!
toto Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Pe straduta din patele blocului V5 din apropierea pietei centrale s-au intalnit 2 masini. Nimic deosebit doar ca ... ce te faci cand nu este loc, nu este creier... dar exista munta ambitie prosteasca ???! Pe scurt... Un Clio rosu condus de o doamna este deja pe strada... Cand mai erau cativa metri pana la intersectie - hop ca apare un harb de masina cu numarul murdar. In loc sa astepte sa iasa Clio de pe strada marlanul de la harb ce credeti ca face? Ati ghicit! Da, asa este! Se infinge si mai mult pe strada pana masinile ajung bara la bara! Profitand ca in masina erau 2 femei - marletele nu schiteaza nici un gest! - nesimtirea-i mare c-asa vrea p**a lui! Soferita furioasa foc incearca un dialog, cei drept mai aprins... cum o cerea situatia. Dupa lungi parlamentari, mai mult monologuri pline de naduf, soferita da cu spatele aproape toata strada pana ajunge langa o pubela de gunoi ca sa-l lase pe tartan sa treaca. Ghiolbanul, in nesimtirea lui ati crede ca s-a potolit... Nu! N-ati ghicit de data asta! A oprit harbul in dreptul celeilalte masini astfel ca iar a blocat-o si s-a dat jos. Scoate tacticos telefonul se apropie de numar si-i face poza!!! Sa nu-l uite, deoarece ca sa tii minte un simplu numar de masina trebuia sa-si activeze toti neuronii (lipsa). Apoi o ameninta pe femeie ca "o s-o aranjeze" ! In ce fel, nu stiu... Femeile au ripostat la fel, fotografiindu-i si lui numarul! Acum, de unde atat tupeu si nesimtire? Nu vreau sa fiu rasist dar cocalarul era tigan, (cel putin dupa color)... si avea si look-ul specific. Dar cel mai important lucru, de unde-i vine aceasta "putere", este ca jigodia era... intradevar : POLITIST COMUNITAR !!! Cand s-a dat jos din masina: ... pe haina lui nu scria - "iesi afara dumneata!" ci POLITIA COMUNITARA! Dupa cum zicea KATMAN si multi altii de pe acest Forum... papagalii de comunitari au tupeu numai in fata copiilor (de 3 ani) si in fata femeilor! PS Nu i-am vazut numarul deoarece era ffffff murdar!
toto Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Ieri dupaamiaza, in apropierea magazinului Orange din Tiglina, pe sensul dispre papadie catre Orange... un bun coleg de-a meu a patit-o.Se stie cum merg masinile pe acea portiune: incet si in coloana. Colegul meu era pe banda 1 cand deodata ii intra unul in spate!!! Cu viteza, masinile facute varza. "Surpriza" insa urmeaza: individul care a provocat accidentul era BEAT MUCI! Nu era in stare nici sa-si scrie declaratia! Abia azi a facut-o... Alcoolemia: in aerul expirat = 1.4, in sange = 2.25.Ati crede ca asa ceva ar fi apanajul vreunui tanar teribilist... insa la 41 de ani ai ceva pretentii...Concluzia: ieri a fost sarbatoare (Ziua Femeii) si cum nu trebuie scapat niciun prilej de a petrece (a bea) - chiar si sarbatorile ce nu ne sunt dedicate ni le insusim cu placere avara. ... ca sa nu vorbim de responsabilitati si alte lucruri... plictisitoare.PSBine ca nu s-a intamplat ceva mai rau... ar fi fost orice posibil.
katman Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 (edited) Unui inconstient ca asta ar trebui sa i se salte permisul pe viata.Data viitoare se suie beat la volan si mai omoara naibii pe cineva. Edited March 9, 2010 by katman
Recommended Posts