Jump to content

Gălăţeni beneficiari ai burselor Fundaţiei pentru Comunitate


dcp100168

Recommended Posts

Trei gălăţeni, beneficiari ai burselor Fundaţiei pentru Comunitate

Fundația Pentru Comunitate a anunţat rezultatele concursului de proiecte din cadrul celei de-a 16-a ediții a Programului MOL de promovare a talentelor. Dintre cei 581 de tineri sportivi și artiști care au primit anul acesta finanţare, trei sunt din Galaţi. Este vorba de Amelie Medeea Alexandru - patinaj artistic, Horia Dragoş Bucur - balet şi Rebeca Daria Ciocan - atletism.

Prin intermediul acestui program, 186 de proiecte din domeniile artei și sportului vor primi finanțare în valoare de 563.000 de lei, 581 de tineri sportivi și artiști devenind beneficiarii direcți ai acesteia. De la prima ediție a acestui program, din 2006 și până în prezent, 3.062 de tineri sportivi și artiști au primit finanțare pentru proiectele lor, suma totală alocată fiind de 5.467.000 de lei.

Pe parcursul celor 16 ediții, din Galați au fost finanțate 25 de proiecte, cu suma totală de peste 51.000 de lei, în beneficiul a 47 de tineri sportivi și artiști din judeţul nostru.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.