Jump to content

Un gălăţean a încercat să plaseze o bancnotă trasă la xerox


dcp100168

Recommended Posts

Anchetă la Galaţi, după ce un bărbat a încercat să cumpere ţigări cu o bancnotă de 500 de lei trasă la xerox

Poliţiştii din Galaţi desfăşoară o anchetă după ce un bărbat a încercat să cumpere un pachet de ţigări cu o bancnotă de 500 de lei care era falsificată. Vânzătoarea şi-a dat seama de acest lucru şi i-a spus bărbatului că va suna la Poliţie, moment în care acesta a fugit din magazin. El nu a fost identificat până în prezent.

Poliţiştii s-au sesizat după ce pe o reţea de socializare au fost postate imagini dintr-un magazin din Galaţi, imagini în care se poate vedea un bărbat care intră pentru a cumpăra un pachet de ţăgări. Clientul începe să vorbească la telefon şi îi dă vânzătoarei o bancnotă de 500 de lei. Femeii i s-a părut că ceva este în neregulă, s-a uitat la bancnotă şi i-a reproşat bărbatului că este falsă, spunându-i totodată că va suna la Poliţie. Atunci, clientul a fugit din magazin.

"În urma apariţiei în spaţiul public, pe un site de socializare, a unei filmări din care reiese că un bărbat ar fi încercat să achiziţioneze bunuri, dintr-un magazin, folosind o bancnotă falsă, la data de 28 septembrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi s-au autosesizat pentru comiterea infracţiunilor de fals de monedă şi punerea în circulaţie de valori falsificate, urmând a fi efectuate toate activităţile care se impun în această cauză", a declarat comisar şef Gabriela Costin de la IPJ Galaţi.

Bărbatul nu a fost identificat, până în prezent.

news.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.