Jump to content

Bărbat ucis cu o lovitură de pumn


dcp100168

Recommended Posts

A ucis un bărbat cu o lovitură de pumn

Un tânăr de numai 24 de ani a ajuns în spatele gratiilor după ce a luat, în mod stupid și total nejustificat, viața unui om. S-a întâmplat la Fârțănești, zilele trecute, în fața unui magazin din localitate, unde cei doi, agresorul și victima, s-au întâlnit întâmplător.

Cel care avea să își piardă viața, un bărbat de 50 de ani, aflat sub influența alcoolului, s-ar fi dus la vânzătoare și i-ar fi propus să îi aducă o navetă cu sticle. Femeia l-ar fi refuzat, tânărul de 24 de ani fiind martor la dialogul care nu l-a implicat în niciun fel. Nu ar fi avut niciun conflict verbal cu omul mai în vârstă, la fel cum nici vreo altă pricină anterioară nu ar fi avut de ce să îl determine să devină violent. Cu toate acestea, i-a dat, din senin, un pumn în cap, bărbatul de 50 de ani pierzându-și echilibrul și căzând cu capul de treptele magazinului. A murit pe loc, iar tânărul de 24 de ani a fost reținut de poliție.

”În baza probatoriului administrat, inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzația de lovituri cauzatoare de moarte. Ulterior, Tribunalul Galați a admis propunerea de arestare preventivă și a dispus emiterea unui mandat pentru 30 de zile”, a precizat procurorul Liliana Istrate, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați.

Dacă va fi găsit vinovat, Gheorghe Ichim riscă o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 6 și 12 ani.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.