Jump to content

Arhiepiscopul Casian îşi donează studenţilor salariul de profesor universitar


dcp100168

Recommended Posts

Arhiepiscopul Dunării de Jos îşi donează salariul de profesor universitar studenţilor cu rezultate bune

Arhiepiscopul Dunării de Jos, Casian Crăciun, îşi donează de 20 de ani salariul de profesor universitar studenţilor cu rezultate bune, dar cu posibilităţi materiale reduse. Fiecare student primeşte lunar 400 de lei.

Este vorba de 12 studenţi ai Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, care primesc bursă de câte 400 lei pe lună din partea Arhiepiscopului Casian.

„De mai bine de 20 de ani, salariul de profesor universitar al Înaltpreasfinţitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, este oferit sub formă de burse studenţilor merituoşi, cu posibilităţi materiale reduse. În anul universitar 2021-2022, în urma examinării dosarelor pentru bursa academică ”Arhiepiscopul Casian”, au fost selectaţi şi primesc lunar burse 12 studenţi de la diverse specializări din cadrul Universităţii ”Dunărea de Jos” din Galaţi”, a transmis Biroul de presă al Arhiepiscopiei Dunării de Jos. 

Aceste burse constituie un sprijin real pentru tinerii studenţi cu rezultate foarte bune la învăţătură, implicaţi în cercetare şi în alte proiecte pe domeniile lor de studiu, mai precizează reprezentanţii Arhiepiscopiei Dunărea de Jos. 

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.