Jump to content

Tânăr gălăţean găsit mort într-o clădire din Cluj


dcp100168

Recommended Posts

Descoperire şocantă într-o clădire din centrul Clujului! Doi tineri, din Jucu şi Galaţi, au fost găsiţi fără suflare

Descoperire şocantă într-o clădire din centrul Clujului. Doi tineri, din Jucu şi Galaţi, au fost găsiţi fără suflare. Unul dintre ei a fost dat dispărut încă de ieri. Deocamdată nu se ştie din ce cauză au murit cei doi.

„În cursul zilei de azi, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați despre faptul că un  tânăr de 21 de ani, din comuna Jucu ar fi plecat la data de 4 noiembrie în municipiul Cluj-Napoca, însă nu a revenit la domiciliu. În urma investigațiilor și a verificărilor efectuate, într-un imobil situat în municipiu a fost identificat trupul tânărului în vârstă de 21 și cel al unuia de 27 de ani, din județul Galați. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, în urma cercetărilor preliminare, cadavrele neprezentând urme vizibile de violență„, a transmis IPJ Cluj.

Cadavrele au fost transportate la IML pentru stabilirea situației de fapt. Cercetările continuă, fiind evaluate toate aspectele care au condus la decesul acestora.

realitateadegalati.net

Link to comment
Share on other sites

Artistul stradal gălăţean ”Omu cu Fericirea” şi-a pierdut viaţa la numai 27 de ani

Doi tineri au fost găsiţi morţi într-o cameră de pe str. Regele Ferdinand din Cluj-Napoca, intoxicaţi cu gaz. Cei doi erau pasionaţi de muzică şi împărtăşeau aceeaşi pasiune comună, chitara, relatează presa locală din Cluj.

Cristian Săpun avea doar 21 de ani şi era originar din comuna Jucu, dar locuia în Cluj-Napoca, iar Matei Iconar, de 27 de ani, era din Galaţi, şi era un artist stradal care a cântat în mai multe oraşe din România. Acesta avea numele de scenă ”Omu cu Fericirea” şi a compus mai multe cântece de-a lungul anilor, relatează Cluj24.

Cei doi ar fi închiriat o cameră pe strada Regele Ferdinand, unde făceau repetiţii de chitară.

Vineri se pare că s-au produs scăpări de gaze de la un convector de gaz folosit pentru încălzit, iar cei doi au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon.

“În cursul zilei de azi, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi despre faptul că un tânăr de 21 de ani, din comuna Jucu, ar fi plecat la data de 4 noiembrie în municipiul Cluj-Napoca, însă nu a revenit la domiciliu. În urma investigaţiilor şi a verificărilor efectuate, într-un imobil situat în municipiu a fost identificat trupul tânărului în vârstă de 21 de ani şi cel al unuia de 27 de ani, din judeţul Galaţi”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj. Conform aceleiaşi surse, la faţa locului s-au deplasat poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale. În urma cercetărilor preliminare, pe cadavre nu au fost observate urme vizibile de violenţă. Cadavrele au fost transportate la Institutul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.