Jump to content

Hoţ păcălit de un poliţist că îl va scăpa de dosar


dcp100168

Recommended Posts

Hoţ păcălit de un poliţist că îl va scăpa de ancheta penală. L-a plătit generos şi apoi l-a denunţat

Un agent de poliţie i-a promis unui suspect de furt că îl ca scăpa de dosarul penal deschis pe numele lui. Planul era ca un coleg de-al poliţistului să accepte declaraţia unui martor care să ia fapta asupra lui, dar pe fir au intrat ofiţerii anticorupţie.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi a dispus trimiterea în judecată a unui agent de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi pentru trafic de influenţă. ”Inculpatul, în calitate de agent de poliţie în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi – Poliţia Municipiului Galaţi – Secţia 5 Poliţie Galaţi – Compartimentul de Investigaţii Criminale a primit, în mod direct, pentru sine, sumele de 400 de lei, 150 de euro şi 400 de euro de la un martor denunţător, după ce a lăsat să se creadă că are influenţă asupra unui coleg din cadrul aceluiaşi compartiment”, au stabilit reprezentanţii Direcţiei Generale Anticorupţie, Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Galaţi, care au instrumentat cazul.

Potrivit anchetatorilor, poliţistul a promis că îl va determina pe un coleg de-al său să accepte declaraţia unei alte persoane care să îşi asume infracţiunea de furt săvârşită de martorul denunţător, infracţiune ce făcea obiectul unui dosar penal aflat în lucru la structura respectivă de poliţie şi, implicit, să propună o soluţie de netrimitere în judecată pentru acesta.

Pe 23.08.2021, ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Galaţi, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, l-au prins în flagrant pe agentul de poliţie, imediat după ce primise 400 de euro de la martorul denunţător.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.